ramass, kiek g seryklele? koks pavadelis: ilgis, storis? jaukas su kazkuo maisytas ar tiesiog uzpylei vandeniu ir pirmyn?
VšĮ "Pensininko paramos ir labdaros fondas" Valdybos narys
Aciu uz info, bandysim laukt savaitgalio, per kuri manau bus daug tokiu kaip as :Dramass rašė:Kelios karmuskes pradziai , ir po penkiu minuciu gali pradet zvejot. Kelios sekundes po uzmetimo ir kala jau. Kibimai tikrai aktyvus , tik reik zuvi sutelkt prie saves ir nepaleist.augutis rašė:Ramass ar aktyvus kibimai dar??? Viliuos kad iki savaitgalio dar issilaikys, noretus dar pasportuot paskutini kart sy met
Serykla 40g (bet srove gerokai ja nese iki pirmos duobes) , pavadelis 0.12 , 40cm, jaukas is "Romados" (kad juos kurpensininkas rašė:ramass, kiek g seryklele? koks pavadelis: ilgis, storis? jaukas su kazkuo maisytas ar tiesiog uzpylei vandeniu ir pirmyn?
dar vis nuotraukas mokaus imest.sunkei man ta tehnika perprast.ir sori del klaidu.Tadass rašė:Idomiai cia prikratei minciuIr keliu zvejybu aprasymai, ir seimyninio gyvenimo tiesos, ir gaudymo technikos pamokos tilpo i trumpa pastraipa
![]()
O "stopengau" tai uzpatentuok![]()
Ant pludines gaudei?Memelis rašė:Katik iš Mingės. Visai prastai. 8 kuojytės i keli plakiukai. Kolegos panašiai. Vanduo nukritęs, žvejų pilni krantai.
Del nuotrauku, tai cia viskas aiskiai aprasyta.marenas rašė: dar vis nuotraukas mokaus imest.sunkei man ta tehnika perprast.ir sori del klaidu.lietuviu sunkei ejos man.bet telto gyvent ir zvejot galim
Nezinau , gaudau su seryklele, plonu pintu valu (su 0.12-0.14 mono arba fluoro pavadeliu) ir svarbiausiai tamsus jaukas su protingu kiekiu kukuruzu, juos po viena(is to pacio jauko) ir veriu ant kabliuko. Kolkas abi zvejybas sekesMemelis rašė:Gaudėm ant fyderių.
juokiasi patenkinta.kad dar i zvejyba man paditu varyt,bet ji ten tik pora valandu gali pabut,o as nuo ausros iki sutemu.,niekad nepasiduodu laukiu smugio.valti ,variklius jau koridori susikroviau.ryt viel ieskosim.vava rašė:marenai, nuo kolektyvo zmonai linkejimus perduok
Paranormalus reiskiniaiMemelis rašė:Ramai, męs labai panašiai gaudom ir turim pamėgtą vietelę kur visad gaudom ir prisigaudydavom normalei, bet šį kart kažkas buvo ne taip.
laisvai imanoma,iki sio rudens plaukiojau,ir uztekdavo visai dienai ,net nemune pavelkiaudavau nedaug.o upaitei minijoi laisvai,tik mariuose rugseji uzsiroviau,vos gryzau du akumus beveik iskroviau,vejas buvo pietryciu ir srovie is nemuno,nudreifavau iki kiaules nugaros galo,reik usplaukt kitam dreifui vsio nesa i smiltyne,varau beveik ant vietos,tai dziaugiaus gryzes,ato buciau miegojes smiltinei,po tos dienos nupirkau nauja merkuri 2,5 silpnokas bet man uzteks.db su dvejais plaukioju,labai patogu.per veja i mares neplauk na 4 .5 m per sekunde dar gajim plaukiotdemsity rašė:Ar imanoma Minijoje plaukioti su elektriniu varikliuku?