SauliusM rašė: dar paprasyk kad rusam isaiskintu, kuom skiriasi Pabaltijo saliu okupacija nuo aneksavimo ir tepabando rusai neklausyt jo paaiskinimu![]()
...
uz sito istatymo vykdyma ar nevykdyma atsakingas esi tu, kai zvejoji. ir tas paaiskinimas vertas tik tiek, kad jei klausimas nueis iki teismo tai sau kaip svelninacia aplinkybe galesi ji istraukt. mol va as avansu domejaus ir oficialus asmuo man taip pasake, nu tipo labai atsiprasau bet buvau suklaidintas oficialaus asmens. aisku tas galios tik tau o ne visiem tai forume persiskaiciusiem. nes atsakyma gavai tik tu o forume visi skaitem jau nebe Graiciuno o tavo rastus. kur tu lygiai taip pat efektyviai galejei parasyt, kad Graiciunas tau rase, jog jei tu aplinkos ministra gatvej pasigaves ikalsi vini jam i galva tai tu pries istatyma busi nekaltas nes ministram galima vinis i galva kalt su salyga kad anys yra ne trumpesni nei 9 coliu...
o siaip jokiu oficialiu paaiskinimu niekur oficialiai as nesu mates, tik ivairias citatas forumuose, kuriom tiket ar ne tai klausimas yra tiket ar ne cituojancio garbes zodziu.
Patark i ka reiketu kreiptis del sito punkto isaiskinimo, kad tos institucijos atsakymo nereiketu lyginti su pamokslavimais rusams okupacijos klausimais? I prezidente, kaip dabar madinga, i konstitucini teisma, i policija ar i poliklinika?

Kiek as zinau Lietuvoje uz istatymu vykdyma yra atsakinga Vykdomoji valdzia (vyriausybe, ministerijos, departamentai ir t.t.). Visa gvardija biurokratu gauna algas is biudzeto, o tu man siulai is idejos priziuret istatymu vykdyma? Aciu ne, geriau ta laika su savo vaikais pazaisiu. As turiu laikytis istatymu, o ne juos vykdyt.
Kaip matau 8 punktas daug, kam, o jei tiksliau beveik visiem kelia klausimu, tai gal padiskutuokim i tema, jei jau ta diskusija vyksta?
P.S. Sauliau - ar dar neatsibodo? man jau biski taip (ta prasme teorine filosofija uzsiiminet