tas antrasis pakietintas, dar berods vija aplink maisa eina, tipo kartais ne zuviai skirtas laikyti ar boiliams. va tokio is salmo neuzmaciau, bet romadoje quantum firmos maciau
kvapa dedi?pensininkas rašė:kruopas virk, tada maisyk su pirktiniu. bent jau man tai veikia ezeruose, o upese principe negaudau nes dar nesuvokiu nuo ko ir kaip pradet.
Sitas variantas paskutini karta gaudant ezere suveikepensininkas rašė:kruopas virk, tada maisyk su pirktiniu. bent jau man tai veikia ezeruose,
Dekui Hipeli uz ats,kitakart bandysiu ir as kruopas,gal pavyks koki bonusa paimt ???o tai smulkme ir smulkme,jau net atsibosta jomajo...............HIPIS rašė:Is principo zuvi is toliau 5-10m. vilioja lakieji priedai, aliejai, kvapai..
I kruopas ir kitus grudus, megstu miksa is 3-4 rusiu uzplikant, as jas plikau termose, ciut sio to paburiu ypac saldumo..Plius pries zukle uzpilu nerafinuoto saulegrazu aliejaus..
Aisku ir puse perpuse su kokiu fideriniu, stambiu pasaru, puse velnio..
Kruopos, grudai yra tam, kad daznai nekibtu smulkme ir ji neburiuotus ties pasaru..Tai kuo daugiau pasare smulkiu pasaro dulkiu, tuo daugiau mailiaus aplink..O kam jo reik, man ne...
Geriau kibimu maziau, bet zuvys rimtesnes..Stambi zuvis turi uzplaukt ant tasko ir sustot..O kai pasaras smulkus, dazniausei ten debesis plakiu kuoju malas, man tai neidomu..Geriau penki kibimai per zukle ale atiduok kota, nei sportuot kas kelios minutes..
Bet cia kiekvienam savaip, kiti megsta matyt daug kibimu ir traukt vidutine zuvi..Daznai sedziu sale tokiu draugu..bet galutinis rezultatas, eina ziuret mano laimikiu, dazniausei.
priklausomai nuo pasaro rusies, firmos ir t.t. bet dazniausiai buna taip - verdant kruopas po biski papildau vandeni ir po truputi metu kvapu. kai kruopos isverda ir dar buna siltos, gal net karstokos, po truputi pilant i kibira maisau su pirktiniu sausu jauku. viska sumaises uzdarau kibira sandariu dangciu ir jos stovi ir sunta iki kitos dienos zukles.Antas rašė:kvapa dedi?pensininkas rašė:kruopas virk, tada maisyk su pirktiniu. bent jau man tai veikia ezeruose, o upese principe negaudau nes dar nesuvokiu nuo ko ir kaip pradet.
Man anyzius labai gerai veikia karsiams ziema, net geriau nei kuojomsgrazvis rašė:Koky kvapa naudoti gaudant viena ar kita zuvu rusy >>cia
As nesitycioju,o sakau visai rimtai,nebent dar gaudau ant perliniu kruopu dziuveseliuose,o kitos kruopos manes kazkaip nevilioja,nors buvo laikai kad verdi kg perlufkes,kg prosu ir eini su donkem zvejot i nemuna su spiralinem seryklom,ta pacia kruopa dedi anta kablio ir jami karsi ir vsio,bet laikai keiciasi kaip ir zmogenairenaldas rašė:Tata, negrazu is senu zmoniu tyciotis
O tai kruopas milteliais pabarstai ?tata rašė:As asmeniskai manyciau,kad skirtinguose vandens telkiniuose,dirba kitas kvapas,o anyzius,tai nuo sovietiniu laiku islikes iki dabar,tik dabar as renkuosi miltelini kvapa o ne skysta.
geriau brangiais, ir pats pauostai kai nekimba ir zuvys mieliau kimbaWytux rašė:O tai kruopas milteliais pabarstai ?tata rašė:As asmeniskai manyciau,kad skirtinguose vandens telkiniuose,dirba kitas kvapas,o anyzius,tai nuo sovietiniu laiku islikes iki dabar,tik dabar as renkuosi miltelini kvapa o ne skysta.
Tada gali ne tiktata rašė: O tie brangus mitukai tai manyciau zuvei nlb kaip,nors ka gali zinot ???pats kruopyte su miltukais zuvytei ir ziurek po kiek laiko skraidziojair kimba
![]()
Aha,ir genos su ciaburaskomkamstis rašė:Tada gali ne tiktata rašė: O tie brangus mitukai tai manyciau zuvei nlb kaip,nors ka gali zinot ???pats kruopyte su miltukais zuvytei ir ziurek po kiek laiko skraidziojair kimba
![]()
bet ir drambliai pradet kibti