Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #301867   Evaldas Z
 31 Rgp 2011 15:57
hipy rašė:senesni subaru kaip tik ir garseja neuzmusamumu ir ilgaamziskumu
nu tai iki kelintu cia metu tie senesni ?
 #301916   Antas
 31 Rgp 2011 18:06
pradekit rasyti normaliai, tai yra modelis, klase, variklio kubatura, kuro tipas ir metai, o dabar vienas sneka apie garini varikli, o kitas apie kosminio laivo dureliu spyneles mechanizmo ypatumus :-D
 #301968   hipy
 31 Rgp 2011 19:44
Evaldas Z rašė:nu tai iki kelintu cia metu tie senesni ?
nuo kontrabandinio iki kokiu 2008 metu, paskutinieji jau naujoviu turi, kurios gadina patikimumo rodiklius, o ir siaip kaip minejau masinos vis prastesnes resurso prasme gaminamos...
 #303287   vyrgaz
 06 Rgs 2011 19:59
Tokia bėda..Pirkau varguolišką cd grotuvą pioneer 5600 į automobilį peugeot..Įdėjau, nusistačiau radijo stotis, išsisaugojau, pasikeičiau equalaizerio nustatymus..Nu ir ką..Kol važiuoji gerai..sustoji, išjungi degimą- grotuvą išjungi..po kokių 5 min įjungus visi nustatymai šuniui ant uodegos..taigi kaskart įsėdus į mašiną reikia per naują radijo stotis susirast, nustatinėt eq..Galvoju, kad išjungus degimą visiškai atsijungia srovė ir magelis nusiresetina..Al originaliam mage tai nustatymai išlikdavo..Kaži ar čia automobilio ar magės (mažiau tikėtina) vikruntasai mani kožną rytą narvuoja? Nujaučiu, kad vienintelis kelias- atsivesti tiesioginį + nuo akumo?
 #303358   gintars
 06 Rgs 2011 23:40
O jeigu magas ijuntas ir isjungi degima ir istrauki rakteli, magas issijungia ar groja toliau? jeigu magas taip padarius issijungia, problemos sprendima parasei pats tiesioginis maitinimas nuo akumo, tai butu paprasciausias variantas. Taipat dar galima ir spynelej padaryti kad isjungus degima nenutrauktu sroves, bet cia jau reikia zinoti ka ten kaip daryti.
 #303362   vyrgaz
 07 Rgs 2011 06:10
Išjungus degimą magas groja apie minutę..Tada kažkokia relė klapteli ir chana kaput..Vadinasi raiks vest laidą..
 #303414   vyrgaz
 07 Rgs 2011 09:52
Te jau originaliai buva eurofyškės padarytos..Tiesiog sujungiau ir tiek..A musėt neoriginalaus mago nein pajunk prie valdymo vaire..Taip patogu buvo su originaliu, tik kad cd grotuvo nebuvo..
 #303418   sonca
 07 Rgs 2011 10:03
Tyst laidą nuo akumo tai jau mazochizmas :) pasiieškok arčiau kokio laiduko kuriame išlieka įtampa išjungus degimą, pvz. laikrodis, ar prikurkė, apsižiūrėk gerai po nosim tik tada tysaliok nuo akumo. Magės geltonas laidas turi turėt nuolatinį maitinimą, per jį yra maitinama atmintis su visais nustatymais. Jei kreivai atsivesi laidą nuo akumo ir jis kur nors prasitrins tai dar ir mašiną sudeginsi, o kad mašinoj lengvai laidai prasitrina tai faktas, vis tik nuolatinė vibracija.
 #303428   giedriuzzz
 07 Rgs 2011 10:25
Nu chebryte reik man patarimo svarbiu klausimuku.

Vienu žodžiu nusprendėm darbinę mašiną iš benzininnės perdaryt į dyzelinę. Gal kartais kas esate su tuo susidūrę ir žinote kokie reikalavimai ten yra ir kokių popierių reikia :?: :roll:
 #303443   sonca
 07 Rgs 2011 11:00
Arba į regitrą skambink, aš motorą pakeičiau iš benzo į benzą tik mažesnės kubatūros, tai kai norėjau išsiimt naujus valstybinius numerius, man pasakė, kad aš negalėsiu parduot (perregistruot) kol nepraeisiu ekspertizės, tipo kad atitinka gamintojo reikalavimus.
 #303448   RamaZ
 07 Rgs 2011 11:35
giedriuzzz - o jei tą darbinę pardavus, truputį dametus pinigėlių, tokią pačią, bet dyzelinę nusipirkt? Kažin ar nepigiau gautusi, o ir po visokias "kontoras" nereiktų lakstyt ir laiko gaišt ;-)
 #303463   gintars
 07 Rgs 2011 12:33
Giedriuzzz dar pasidomek ar lengvai ten isides dyzelinis variklis, ar nereiks keist ir greiciu dezes, ismetimo sistemos ir panasiu dalyku. Isigilinus i visus niuansus gali pasirodyti kad neapsimoka deti to dyzelinio variklio.
 #303476   sonca
 07 Rgs 2011 13:09
giedriuzzz rašė:Na tai mane ir domina ta ekspertizė. ar labai daug ten tų dokumentų tvarkymo yra?
Nežinau. Aš kadangi nežadėjau pardavinėt tai ir nėjau tos ekspertizės. Damušė brolis ir į metalą paleido.
 #303485   sonca
 07 Rgs 2011 13:52
Taip. Bet jin ten nepigiai kainuoja kiek spėjau susidaryt įspūdį, dabar gerai nepamenu, bet tai ar 500 Lt minėjo.
 #303549   vava
 07 Rgs 2011 17:19
absurdas kazkoks. jus matyt veikt neturit ka??
aikit alaus isgert ir apsispakajinkit su tais varikliu kaitaliojimais
 #304263   ansanas
 09 Rgs 2011 23:13
gintars rašė:Giedriuzzz dar pasidomek ar lengvai ten isides dyzelinis variklis, ar nereiks keist ir greiciu dezes, ismetimo sistemos ir panasiu dalyku. Isigilinus i visus niuansus gali pasirodyti kad neapsimoka deti to dyzelinio variklio.
va va teisingai
Gintars sako, buvo man tokia moteriskaite atbula sparna suvarius kadangi ta savaite tai buvo jau antra jos sukelta avarija tai pasiule susimoket apseit be draudimo na man pinigai nemaiso sutikau. Sparna radau nesunkiai metai tie patys mazdaug, paziurejo pridejom tinka tip top.. Po to kai sparnas buvo jau perdazytas skambina man meistras sako jop tik mat ner sparne skyles per kuria antena iskista senajam buvo.. Nu kagi greziam darom skyle.. Skambina jis man dar uz kokiu 20min sako eina na sparnas kitoks nezinau kaip issireikst bet jis per siauras buvo.. Sako nu nebent nubjaut reik nuo seno ir prikniedit prie naujojo.. nu kagi vistiek darom.. Taigi papildomi sitie bajeriai biski smarkiau nuskausmino pinigine nei buvau pasiskaiciaves.. O esme mano viso sito pasakojimo tokia- isivaizduok kiek tu gali turet vargo keisdamas benzo varikli i dyzeli jei as vien su sparnu kiek turejau dziaugsmo.. O kur paskui desi nupirkta varikli jei jis netiks ne per kur? Ar negeriau tada butu nusipirkt toki pati benzinini varikli ir susidet dujas?
 #304304   hamis
 10 Rgs 2011 06:26
keicia variklius ir bedos nemato. tiesiog reikia to pacio modelio det varikli, o ne vw raikli i kokia pezo :D
nors ir i "viliukus" isabacina merso dyzelinius variklius.
silutej zinau, kad kainuoja 800lt toks darbas. kaip kitur nesivaizduoju. bet ten pataria ir koki deti ir ko tiketis.
negalvokit, kad cia kazkokia fantastika. tas variklis "su keliais varztais" laikosi, gali tik keli tvirtinimo taskai neatitikti, bet kas apsiima tas padaro. gali net nereikti pavaru dezes keisti ir kai kuriu vaziuokles elementu.
regitroj keiciant problemu jokiu nera (nebudavo), jei keiciama i silpnesni, ar toki pat varikli (pagal galia). jei keiciama i galingesni tai man rodos neleidzia, ar kazkokios ekspertizes priklauso. bent anksciau taip buvo.
kitas klausimas, ar verta? suprantu tuos kur darosi dzipus ir panasiai.
 #304703   sonca
 12 Rgs 2011 15:32
hamis rašė:regitroj keiciant problemu jokiu nera (nebudavo), jei keiciama i silpnesni, ar toki pat varikli (pagal galia). jei keiciama i galingesni tai man rodos neleidzia, ar kazkokios ekspertizes priklauso. bent anksciau taip buvo.
kitas klausimas, ar verta? suprantu tuos kur darosi dzipus ir panasiai.
O man buvo, valstybinius numerius pakeitė, bet sakė perregistruot pardavimo atveju neleis, kol nebus praeita ekspertizė. Tas buvo prieš du su pusę metų.
 #304707   Agis
 12 Rgs 2011 15:38
Tai jeigu numerių nekeityi ir pirkėjas per dvi savaites persirašo ant savęs, tai į tą mašiną net pažiūrėti nieks neina, jau nekalbant apie dangčio atvožimą :-D
 #304712   hamis
 12 Rgs 2011 15:50
nesuprantu kokia esme keisti valstybinius numerius pakeitus varikli? kazko turbut nesuprantu.
beto registruojant isregistruojant labai retai kada tikrina variklo nr. aisku pasikeitus varikli is benzo i dyzeli ir pan. dokumentus reiktu susitvarkyti. bet autopliuse/gide esu ne karta mates perdarytus benzininius automobilius i dyzelinius. tiesa tokius modelius uz kuriu "sugadinima" reiktu nagus nukapoti.
p.s. kai kisene pilnesne ir skrandis sotus :D
 #304744   sonca
 12 Rgs 2011 18:22
Keist numerius teko, todėl kad vieną pavogė :) variklio numerio neregistruoja, bet pagal kėbulo numerį mato kokio tipo ir galingumo variklis turi būt.
 #304746   hamis
 12 Rgs 2011 18:30
ir ka? nejaugi regitroj dirba tokie specai, kad pakele dangti gali nustatyti kokio galingumo pas mane variklis?
juk keliu metu skirtumo automobiliai is isvaizdos gali buti tokie pat, su tokiais pat varikliais, bet skirtingu kw skaiciumi ir t.t.
 #304754   Tadunce
 12 Rgs 2011 18:51
Ne tokie jie mėšlagalviai, supranta, kad jei pas tave ten koks civic'as d13 varikliu dokumentuose, o jie randa, kad b20+b16 swapas padarytas, ar ten turbo primontuota, tai neišvartysi, kad čia kilowatų mažai ir pan.
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 178
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė