Pasikartosiu, jau rasiau savo ispudzius 128puslapyje apie TDA2500A. Tarp kitko, sio modelio jau taip pat nebera Daiwos tinklapyje. Kaip SaulisM rase ir apie apie sena, JAV rinkai skirta Exelery, vietoje TDA2500A atsirado kazkokie nauji modeliai su 6:1 perdavimu ir LightWeigth body... http://www.daiwa.com/Reel/spinning.aspxVitolis rašė:Pasigirsiu. Va šitą gęras žmogutis padėjo parsisiūst. Sauliau, tavo nuomonė apie ją. O ir kiti kas turit, gal po pora žodeliųBūt malonu(arba ne
) išgirst.
http://www.orenfishing.ru/spinning/reel ... _2500a.htm
as turiu FI,bet sitas modeliukas man visai patiovas..vandenis rašė:Jo naujas modelis, vietoje Stradic FI. Shimano USA puslapyje http://fish.shimano.com/publish/content ... nning.html FI modelio taip pat jau nera. Turejau ta FI, tikrai geras aparatelis, tik va siemet nuskandinau su visu kotu viename ezere 20m gylyje. Ka padarysi, tegu bus auka neptunui. Spalva man to FJ tai nepatinka, nukopino nuo europietisko varianto.
Neišsidurk su šita žūklio fotkeIgnelis rašė:...gal kas turit ir naudojat shimano Nasci...ir dar kad perdavimas gana letas yra, bet panashu kad bugnas yra negilus ir didelis, tai gal kompensuotu...
Meškerinis tai koks? Gale stabdis? O tai ta pardavėja bent žvejojusi, kad ji tau autoritetasfortas rašė:atėjau su klausimu, nusipirkau technium'ą, nors norėjau stradic'o (perkalbėjo pardavėja), dbr kai užsidėjau ant spiningo jis man toks meškerinis... nors sukas tai puikiai,kaip manot, gal reik atsikeist?
ne, prieky , bet lb twin power'y primena;/ negudras aš spiningavime, tik dabar pradėt žadu, ankščiau pagrinde dugninėm:D o ką aš žinau, protingai atrodė:D o nusipirkt kažką tai reik:D gi spiningaut pirmąkartą praktiškai eisiu:DVitolis rašė:Meškerinis tai koks? Gale stabdis? O tai ta pardavėja bent žvejojusi, kad ji tau autoritetasfortas rašė:atėjau su klausimu, nusipirkau technium'ą, nors norėjau stradic'o (perkalbėjo pardavėja), dbr kai užsidėjau ant spiningo jis man toks meškerinis... nors sukas tai puikiai,kaip manot, gal reik atsikeist?Jei taip lengvai pakeitei nuomonę
manau jeigu ir neapkeisi labai neliudesi , turejau as toki 3000 dydzio normali rite , atidaviau tik todel kad neturi valo vediklyje guolio , bet problemu nebuvo , gal tik sutepti reikedavo dazniau , geras rites perdavimas , stradiko didesnis gali tekt truputi ilgiau prie to prisitaikyti , bet spresti tau ... abi rites vertos demesio .fortas rašė:atėjau su klausimu, nusipirkau technium'ą, nors norėjau stradic'o (perkalbėjo pardavėja), dbr kai užsidėjau ant spiningo jis man toks meškerinis... nors sukas tai puikiai,kaip manot, gal reik atsikeist?
Kur chia dar prekiauja FA-FB stradikais??? Juk FG jau daugiau kaip priesh 10 metu ishleistas (bent jau tiek ash gaudau)!!!HIPIS rašė: Be to Stradiku bun gan ivairiu ..ir kainu ivairiu..
Senesni FA-FB..gan pigus..praktiskai 300lt. gali jau suderet..
Jei naujesnis FC..cia kaip pasiseks..gali ir uz 550lt..o gali ir uz 450lt..
Nors rimciausias is Stradiku, palei mane FI....As kaskada papirkau uz 500lt..
O vat pazystamas 2500FI.. sugebejo ismust uz 380LT![]()
pas mane 2500fb, 3000man perdidelė. o stradic'ą galvojau pirkt 2500fc, tik, kad tokių kainų kaip HIPIS surašė nebuvoLamiglas rašė:manau jeigu ir neapkeisi labai neliudesi , turejau as toki 3000 dydzio normali rite , atidaviau tik todel kad neturi valo vediklyje guolio , bet problemu nebuvo , gal tik sutepti reikedavo dazniau , geras rites perdavimas , stradiko didesnis gali tekt truputi ilgiau prie to prisitaikyti , bet spresti tau ... abi rites vertos demesio .fortas rašė:atėjau su klausimu, nusipirkau technium'ą, nors norėjau stradic'o (perkalbėjo pardavėja), dbr kai užsidėjau ant spiningo jis man toks meškerinis... nors sukas tai puikiai,kaip manot, gal reik atsikeist?
pamelavau, techniumas FA, o turėjo būt FCfortas rašė:pas mane 2500fb, 3000man perdidelė. o stradic'ą galvojau pirkt 2500fc, tik, kad tokių kainų kaip HIPIS surašė nebuvoLamiglas rašė:manau jeigu ir neapkeisi labai neliudesi , turejau as toki 3000 dydzio normali rite , atidaviau tik todel kad neturi valo vediklyje guolio , bet problemu nebuvo , gal tik sutepti reikedavo dazniau , geras rites perdavimas , stradiko didesnis gali tekt truputi ilgiau prie to prisitaikyti , bet spresti tau ... abi rites vertos demesio .fortas rašė:atėjau su klausimu, nusipirkau technium'ą, nors norėjau stradic'o (perkalbėjo pardavėja), dbr kai užsidėjau ant spiningo jis man toks meškerinis... nors sukas tai puikiai,kaip manot, gal reik atsikeist?pigiausias variantas tokio stradic'o 630lt
o techniumui berots 405lt mokėjau...
aš žinau kur prekiauja:D tik kad nuolaidos nedaro, nors jau ir tepalas kokie 5metai išbėgęs:DMINDULE rašė:Kur chia dar prekiauja FA-FB stradikais??? Juk FG jau daugiau kaip priesh 10 metu ishleistas (bent jau tiek ash gaudau)!!!HIPIS rašė: Be to Stradiku bun gan ivairiu ..ir kainu ivairiu..
FA 4000 turiu dabar , mokejau 200lt , idetas papildomas guoliukas , taip sunkoka gal biski , taip yra rotoriaus ir rankeneles nedideli klibejimai , bet sukasi lengvai turi nemazai galios visgi 4000 dydzio ir kaina kaip uz tokia rite gavosi nedidele , beje toks dydis ir svoris puikiai subalansuoja mano trimetrini talona taip kad as patenkintas , nemaniau , kad dar ju yra kur nors pirkti ...[/quote]Lamiglas rašė:pamelavau, techniumas FA, o turėjo būt FCnu aš kažkoks žioplas bet tkr pirkau FC. Ai nuvažiuosiu ryt išsiaiškint...
FALamiglas rašė:su rites stabdziais viskas turetu buti gerai , visgi shimano , jie uz ryobi ( stabdziai ) man labiau patinka , nelabai dabar as ir suprantu ka tu pirkai FA ar FC , jeigu FA tai neblogai nuo taves nulupo , visgi labai nespausk nes man pazystamas pardavejas uz 200 lt pardave , kitam uz tiek butu nepardaves .... bent jau as nemaciau uz tokia kaina tokios rites
Del FI..tiesiog cia modelis, konkrecei spiningavimui skirtas..Plius amerikos rinkai, kurei kaskodel japonas gamina ir tieke rimtesnes komlektacijos Stradikus,..MINDULE rašė:Kur chia dar prekiauja FA-FB stradikais??? Juk FG jau daugiau kaip priesh 10 metu ishleistas (bent jau tiek ash gaudau)!!!HIPIS rašė: Be to Stradiku bun gan ivairiu ..ir kainu ivairiu..
Ir kodel FI rimtesnis uzh CI4??? Atvirai, ash turiu CI4 3000F ir tevas turi FI 3000, tai ant vienodu kotu sudejus (St Croix Avid 9') tas 30 gramu rites skirtumas labai jauchiasi... Be to jau buvo nuoroda, kad ir FI yra nuimtas...