Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Gaudymo ypatumai, vietos; pašarai, masalai, sistemėlės
 #298452   Sokratas
 12 Rgp 2011 21:59
Na, jei arčiau nerandi, tai varyk link Mažeikių į Plinkšius, jų ten pilna, arba link Varnių į Lukstą -irgi netrūksta, arba į Telšius į Mastį,...
 #305143   EDVD
 14 Rgs 2011 13:27
pensininkas rašė:Ar dar karsiai nebus pasitrauke i duobes ezeruose? Ar geriau jau upeje bandyt gilesnese ir ramesnese vietose?
vat ir man klausimas kur geriau vaziuoti, kas patars???
 #308791   Stabas777
 03 Spa 2011 07:21
seip neapsimoka ten kalvarijoj gaudyt, nes karsiai kimba nelabai dideli ir seip ju prekine isvaizfda nekokia, visi yra taskuoti ir demeti juodais taskais, tai kaip sakant jei gaudyt juos del maisto tai geriau kitu vietu pasiieskot, na o jei paleist galima ir pabandyt, nors ten buna veikejai sedi parom ir tai keleta delninuku pasigauna tik
 #308793   Stabas777
 03 Spa 2011 07:29
sekmadieni gerai sukibo man karsiai , siemet geriausias rezulttatas, nors karsiama nemazai skyrem laiko, bet rezultato nebuvo. nuo ryto iki 12 pagavau 14 vienetu visi virs puses kylo, dali teko paleist kad nevirsyt normos :D gali but kad mano diena buvo nes gretimais zvejojas tevas pagavo tik viena dideni nei puses kilo, taip kad sekmadieniu likau patenkintas. Zvejota buvo stovinciam vandeni su fyderiu. o sestadieni bandem nemunoo zemupi tai ne vieno karsio per du nepakliuvo, taip kad vakar gera diena pasitaike :)
 #308794   Sokratas
 03 Spa 2011 07:32
Va taip va.
O būdavo tikrai gerų ten.
Bet, esu girdėjęs, kad ten šalia gyvenanti boba kaip reikiant darbuojasi tinklais. tai ir lieka tie, kas per tinklo akis išlenda ... O ir tie patys vargšiukai ligoti.
 #308797   Stabas777
 03 Spa 2011 07:48
nu nelabai ten tu tinklu, as ten spiningauju kartais tai tinkla nebuvau pakabines, o va kelmu ten tai ziauriai yra, vobleriu jau nebenaudoju tenai nes bankrutuot galima. bet va karsininku tai daug ten yra, tie tai praseme tu karsiu nemazai, bet jauciu nemazai karmuskiu ar svinu pritrauko, nes kur bemesi ten ant kelmo uzsirausi :D
 #308996   Sokratas
 03 Spa 2011 17:55
spinigauji dienom, o tinklai naktim statomi :)
Yra kažkada kažkur kažkas rašęs apie tos bobikės darbus, varydavo vos ne pramoniniu būdu ten ji.
 #311041   vanse
 12 Spa 2011 07:10
Stabas777 rašė:nu zinai tas pajuodavimas tai dar netaip ziauriai atrode, bet kad jis pabales toks buvo pelekai apigrauzti, rimtai sergantis papuole. ir parsitraukiau ji kaip malka leisgyvis buvo
Nenustebčiau kad jis gyvas pūna.. teko ir man karsi tokį be gyvybės ženklų pagauti..
 #312043   ultimate
 17 Spa 2011 12:17
Kažkaip keista? užvakar su vobleriu užkabinau per nugarą karšį ir prisitraukęs pamačiau, kad jis vos gyvas o jo uodega kaip perkasta, kad būtu ir pūti pradėjus. Pagalvojau, kad lydeka stvėrus buvo, bet dabar galvoju iš jūsu pasisakymų, kad nevienam jau toks variantas užkibo, tai galvoju, kad čia yra brakonierių darbas su trišakiais. Manasis atgal iškeliavo jai nugaiš unguriai ir sraigės turės maisto.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 24
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė