http://www.delfi.lt/news/daily/crime/ne ... d=48335983

Mirė Pylos sportinės žūklės kapitonas, Lietuvos Rinktinės narys - Marius Baranauskas.

Šį jaunuolį pažinojau nuo pat pirmos dienos kai tik pradėjo rimčiau žvejoti.Pamenu atvažiuodavo į Kretingą, žiūrėdavo mano jaukus, klausinėdavo, o čia tokia naujiena
Nustabus žmogus, žvejas kuris visada sugebėdavo pabendrauti, pasikalbėti apie žvejybą, gyvenimą ir pn.Būdavo po paskaitų (Marius mokosėsi Kaune Kūno Kultūros institute) prabėga krosiuką iki Noreikiškių, užeina į svečius.Pasišnekėdavom, bendraudavom.Paskutinį kartą Marių mačiau, bendravau per trečią lygos turą Panevėžyje, prie Stepanonių tvenkinio.Man asmeniškai pažinojusiam Marių tai labai skaudi žinia.Užuojauta broliui (dvyniui) Martynui ir Tėveliams.Ilsėkis ramybėje, Mariau, ir tegul legva tau būna žemelė.Amžiams išliksi mano atmintyje

Mirė Pylos sportinės žūklės kapitonas, Lietuvos Rinktinės narys - Marius Baranauskas.

Šį jaunuolį pažinojau nuo pat pirmos dienos kai tik pradėjo rimčiau žvejoti.Pamenu atvažiuodavo į Kretingą, žiūrėdavo mano jaukus, klausinėdavo, o čia tokia naujiena

Žveju gimstama, o ne tampama...