Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Brakonieriavimas, GA veikla, nacionalinių ir regioninių parkų taisyklės, kritika, idėjos, pasiūlymai
 #296992   AIVARIUKSTIS
 03 Rgp 2011 08:56
Sita vissa situacija nuveda i pievas.Visi mes treti asmenys,o juk auga jaunimas ir ziuri visa tai ir gali buti kazkieno pasakytas zodis viska apvers aukstyn kojom.Nepazystu as Beno,bet nepulciau jo kaltinti,is pradzios kitamkrante kodel istryne savo komentarus visus o vakar juk puikiai buvo parasyta,tevas Beno aferistas,reikia ydeti skelbima v+v,masina tokiam subraizyti,padangas subadyti,ir kruva tokiu zodziu baisiu,kad galiu paskyti kitamkrante vyruciai atrodo patys ne ka prastesni uz tuos kurie gyvena uz spygliotos vielos.Bet esme ta,kad galiu pasakyti tik tai krauzas kuris pirko ta rite taip pries menesy laiko ieskojo detales tokiai paciai ritei,Benas pardavinejo padeveta,tas nupirko tas paradve,Benas aferistas o kodel? Kodel ne krauzas? kodel yra puolama viena puse,cia slidus reikalas sakyciau,paklaususas siaulieciu kas tas krauzas pasake senas mesininkas,tai kodel as tureciau dabar tiketi butent krauzu koks svarus argumentas jo zodis??? O del autuko juk vakar pats kuo puikiausiai atsakiai i krauzo klausima-krauzas kitamkrante pasake,kad benas pardave tau bloga akuma i ka tu atsakei ,kad akumas neblogas,niekas taves neapgavo ir kad benui pretenziju neturi,tik komnetarai po nakties visi istrinti.Esame tokie visi neobjektyvus jai galima taip lengvai pasiduoti intrigai ir zmoguty pajuodinti.As kaip trecias dalyvis suinteresuotas tik pozityvumu ir graudu ziureti kada taip lengvai metamasi zodziais ir kada pateikiama ne visi faktai,kada gudragalviauja,veidmainiauja o tai liecia kitamkrante-reikejo pateikti visa susirasinejimo turiny ir tada paziureciau is cia puse kritiku kaip jus butumete i tai sureagave.
 #296993   AIVARIUKSTIS
 03 Rgp 2011 09:00
london rašė:
BenasS rašė:As gi sakau, rite kaip rite,nei nauja,nei sudrosta. Wiskas dirbo puikiai, stabdziai, frikcionas,korpusas ibreztas keliose wietose. Su ja iR lydeka 4,6kg istraukta(nenustebinsiu :D )
matai sako jis nenustebins su 4,6kg lydeka... atsirado didis zvejas, kasdien lupantis tokius lydzius :grin: :grin:
Ir akuma zmogus ikrove pries plaukdamas... benas visus kvailiais laiko matyt :) Apsitriedei benuli iki ausu
Va ir pavyzdys palaikymo komanda krauzo mesininko draugas london.jau london ka besneketi didziui zvejui kuris turbut lydekos kaip 3 kg nera pagaves.Geri komentarai apsitriedei iki ausu-o pats paskendai gal tame paciame s...
 #296998   autukas
 03 Rgp 2011 09:40
AIVARIUKSTIS rašė:.......O del autuko juk vakar pats kuo puikiausiai atsakiai i krauzo klausima-krauzas kitamkrante pasake,kad benas pardave tau bloga akuma i ka tu atsakei ,kad akumas neblogas,niekas taves neapgavo ir kad benui pretenziju neturi,tik komnetarai po nakties visi istrinti........
Taip sakiau todėl, kad nežinau nei kiek tas akumas turi laikyt, nei kiek laiko jis turi "plaukti" ar pan. ir kuo daugiau pašneku su turinčiais tokius akumus, tuo aiškiau darosi :cry: . Taip pat bandydamas pateisinti save, jog per savo patiklumą, eilinį kartą, susimoviau. O pretenzijų aš tikrai neturiu, tiesiog konstatuoju faktą, pirkau nenaują akumą pasitikėjęs žmogumi, kuris sakė, kad akumas naudotas sezoną ir nenaudojamas laikytas pakrautas.

Dar: jei visi būtų tokie "mėsininkai" kaip Krauzas (tenka su juo pažvejot), tai pas mumi žuvies būtų daugiau nei vandens...
 #297003   EDVD
 03 Rgp 2011 09:59
Nekaltinsiu as kazko konkreciai, bet istorija negrazi. Ir jeigu mane kasnors bandytu apjuodinti priversciau viesai atsiprasyti, o ne ieskociau pasiteisinimu kodel tai daroma! tai tinka ir vienai ir kitai pusei, nes prasidejo kas ka garsiau aplos.
 #297004   Ignelis
 03 Rgp 2011 10:06
AIVARIUKSTIS rašė:
london rašė:
BenasS rašė:As gi sakau, rite kaip rite,nei nauja,nei sudrosta. Wiskas dirbo puikiai, stabdziai, frikcionas,korpusas ibreztas keliose wietose. Su ja iR lydeka 4,6kg istraukta(nenustebinsiu :D )
matai sako jis nenustebins su 4,6kg lydeka... atsirado didis zvejas, kasdien lupantis tokius lydzius :grin: :grin:
Ir akuma zmogus ikrove pries plaukdamas... benas visus kvailiais laiko matyt :) Apsitriedei benuli iki ausu
Va ir pavyzdys palaikymo komanda krauzo mesininko draugas london.jau london ka besneketi didziui zvejui kuris turbut lydekos kaip 3 kg nera pagaves.Geri komentarai apsitriedei iki ausu-o pats paskendai gal tame paciame s...
aivariukshti? isivaizduok kad perki kaledom bosui rashikli uzh 200lt nauja, parsineshi namo ir pamatai sulauzyta plunksna, dovana niekam tikus, bandai grazint atgal be pykciu ir ishsprest ginca o tau (finger) metp prielaidas kad pats kaltas kad pirkai:roll: ar nesusinervintum? cia tokia pat situacija, bet kol taves neliecia tai ir samprotauji kitaip. viskas butu taip ir nueje jei ir krauzas butu tylejes. papr butu prasuktas dar vienas shudas tinkantis tik ishmetimui ir kaip is debilu pasijuokta, kad atsiranda kazhkas kas dar pinigus uz tai moka... manau forumo administracija turetu i tai atkreipti demesi ir saugoti forumo varda jei ir toliau niekas nesikeis. na o su sukciais nera ko bendraut :roll:
 #297010   Edosius
 03 Rgp 2011 10:36
Neužilgo žinutes nesusijusios su varžybomis bus perkeltos į temą "gėdos stulpas..." ten galėsite testi diskusijas :/braj;
 #297012   krauzas2
 03 Rgp 2011 10:43
sveiki,vyrai ,noreciau pasiteisinti :) kad as senas, tai gal :) bet ,kad mesininkas :eek: :) kas mane sitaip pavadino ,tas manes nepazysta :) kas liecia KK forumieciu pasisakymus del apgavystes ,tai cia kiekvieno reikalas ,kaip jie sprendzia savo problemas ir ne forumas tokius dalykus turetu priziureti :)
dabar i tema :) visu pirma tik gavus rite 15val po 5minuciu paskambinau benui ir issakiau savo nuogastavimus ,del jos kokybes paprasiau priimti preke atgal ir grazinti pinigus jis pasake ,kad pagalvos ir tai buvo jo paskutiniai zodziai, po to kiek skambinau nekele ragelio,parasiau zinute kad kreipsiuos i policija reakcijos nesulaukiau, paskambinus tevui, tas net nesiteike kalbetis, matyt ne lyygis jam sneketis apie savo vaiko nesazininguma ,bet manau, kad visa ta afiora buvo padaryta su jo zinia ,nes net su kriminalistais nesikalbejo, pasake tegul duoda i teisma :) reikskias zmogus is verslo ir zino kada galima pareigunus siuntineti nafig :)
dabar apie rites srtovi :) atidarius dezute pamaciau ,kad jos gimimo metai 2000-2004 iscentriniai stabdziai tik 2 ,naujajame modelyje kuris eina nuo 2006 yra 6 kalades,korpusas ne subraizytas(kas yra smulkmena)o nudiles :) net nesimato uzrasu,rankeneles su skylemis sudilusios,sitaip sudyla po 5-6metu intensyvaus naudojimo :)kas parasyta skelbime ,,menesiuka,, :)
ne esme piniguose ,daug daiktu perku ne sau ir si buvo skirta draugui i svedija,padeti zmonems man patinka, is to verlo nedarau ir per tiek metu nesu uzsidejas ant prekes ne vieno cento ,jei preke kainavo 15.99 tai tiek is zmogaus ir paimsiu ,juodinti nieko nesiruosiau ,bet pasakykit man ,senam naivuoliui,kaip reikia tokius veikejus isaiskinti,kad ir kiti nepakliutu,ant ju kabliuko :) tie kas teisina bena ,matyt patys yra tokio sukirpimo ,kitaip neisivaizduoju ,du zvejai padare sandori, jei preke netiko(visko pasitaiko)griztam i ,,status quo,, ir uzmirstam :) cia mano supratimu ,bet taip kaip elgiasi benas su tevu matosi ,kad situacija buvo numatyta ir tam jie buvo pasiruose arba tai ju kasdienybe ir labai nesirupina,kas ka apie juos pagalvos.teisiskai jie baudziamo kodekso nepazeide,bet yra dar ir padorumas ,sazine,nezinau kaip reikia sitaip gyventi :? zmones turtingi ,turi savo versla ,matosi, kad tikrai domisi zukle,zvejoja su brangiais irankiais ir sitaip elgtis :roll: no comment :cry:
 #297014   Dusia
 03 Rgp 2011 10:51
Paskaitai is sono...pasirodo visi cia tokie ekspertai ,visi viska zino,niekam jokiu irodymu nereikia.Kad tik palot.... :lol:
 #297016   AudriusB
 03 Rgp 2011 10:55
Įsigijus netinkamos kokybės prekę,
Galima grąžinti arba reikalauti pakeisti kitomis ne tik netinkamos kokybės, bet ir tinkamos kokybės prekes. LR civilinio kodekso 6.362 str. 1 punkte skelbiama, kad pirkėjas turi teisę per keturiolika dienų nuo ne maisto daiktų perdavimo jam, jeigu pardavėjas nėra nustatęs ilgesnio termino, pakeisti nusipirktus daiktus pirkimo ar kitoje pardavėjo nurodytoje vietoje analogiškais kitokių matmenų, formos, spalvos, modelio ar komplektiškumo daiktais.
 #297017   Tadass
 03 Rgp 2011 10:55
Itariu, kad buvo taip - nupirko Benas naudota rite, pats pagaude su ja ta minima menesiuka - ir vat taip gaunas tas "naudota menesiuka" :) Taip sakant, pardavejas kazka nutylejo, pirkejas isivaizdavo, pagal tai kas pasakyta ir gavosi, pavadinkim svelniai - nesusipratimas. O bet taciau, tolimesnis pardavejo elgesys man nera labai suprantamas :roll: Teisingai krauzas sako - griztam i pradine padeti ir tiek ziniu, o pardavejas gali sau toliau pardavineti - niekas niekam neskoloj ir jokiu nuoskaudu :donknow'
P.S. beje apie kokia suma eina kalba? Siaip idomu, po kiek dabar reputacijos kaina ant Lt :-D
 #297018   Vegys
 03 Rgp 2011 11:02
neskaniai "kvepia" ši istorija ... :neutral:
 #297030   krauzas2
 03 Rgp 2011 11:58
civilinis kodeksas visa tai numato,bet tevas aiskiai pasake(kriminalistams,kurie prieme pareiskima) ,,duokit i teisma,,reiskias jis jau susidures su tokia situacija ir zino visas savo teises.teismas vyksta pagal atsakovo gyvenamaja vieta t.y. klaipeda as siauliskis ,patys zinot kiek galima vilkinti teismo procesa,tai man 270lt(tiek ji man kainavo) atseitu nervu tikrai daug ,taip, kad nurasiau tuos pinigus i nuostolius :) ,padaviau rite sutvarkyti perrinks,sutvarkys ir naudosiu kaip atsargine,savo(metu senumo stovis 10kart geresnis nei beno) atidaviau draugui kuriam ir buvo skirta ta nelemtoji :)nuostolius pasidalinom per puse,ne pinigine israiska :) reputacijos niekada dar niekas nenupirko :) ,mane pazysta puse lietuvos,tuo labiau siauliai ,tegul paraso viesai nors viena mano padaryta neteisinga poelgi ir as viesai galiu ,net per televizija :) atsiprasyti jei tai buvo is mano puses klaida ,niekam blogo tikrai nelinkejau ir nelinkesiu ,tokia mano gyvenimo filosofija ,,elkis su zmogum taip ,kaip noretum, kad su tavimi elgtusi,,
 #297034   p.arturas
 03 Rgp 2011 12:13
krauzas2 rašė: ,,elkis su zmogum taip ,kaip noretum, kad su tavimi elgtusi,,
ne i tema, anekdota priminei
natasa rostova porutcikui zevskiui dave pastaba del elgesio su aplinkiniais ir paske kad tu pasakei, elkis su zmogum taip ,kaip noretum, kad su tavimi elgtusi..
i tai porutcikas atsake: tak cto? mne teper vsem chuji sosat?
 #297052   krauzas2
 03 Rgp 2011 13:59
net labai i tema :grin: matyt benas su tevu tokios filosfijos ir laikosi :roll: as vis pridedu teva prie beno ,nes jis jaunas zmogus, gali kazko nezinoti ar nemoketi, tam yra tevai ,pas mane dukra vyresne uz bena ir man kelia siauba tokie jaunuolio veiksmai ,mes baisimes ,ka gali jaunimas ,o ta jaunima aukleja ne kas kitas o mes.mano atvejis smulkmena ir jo nereikia sureiksminti,bet nuo ko prasideda tragedijos- nuo smulkmenu .viena kart apgavo, kita kart pavogs,kas bus trecias kartas ,galima tik speti :roll: liudna, kad ir tarp zveju-forumieciu pasitaiko ,nesaziningu zmoniu :cry:
 #297061   Angler
 03 Rgp 2011 14:33
Mano patarimas buti toks:
Benai del sventos ramybes pasimk ta rite is Kriauzo atgal,grazink tu jam pinigus,paspauskyte viens kitam ranka ir palinkekyte viens kitam geros kloties,praeis siek tiek laiko ir viskas uzsimirs :gutgut .Kiek stebiu tave Benai siame forume esi jaunas bendraujantis zmogus turintis didele aistra zvejybai,pagalvok kas bus toliau,del sio nesusipratimo visi apkaltins tave nesaziningumu,isbrauks is visu forumu ir visi tave prisimins kaip koki nusikalteli nors taip istikruju nera,tiesiog del tavo jauno budo ir nepatirties,o gal kazkieno neteisingo patarimo pasielgiai kaip neturejai pasielgti.
Kartais reikai pripazinti klaidas Benai ;uolrait
 #297064   giedriuzzz
 03 Rgp 2011 15:09
kadangi aistros jau šiek tiek aprimo, pamėginsiu isiterpti truputi su savo pamastymu.
Juk galėjo būti ir taip, kad Krauzui pareiškus pretenziją dėl ritės, Benas galbūt ir norėjo gražinti pinigus, tačiau tėtis pasakė NE ir taškas. O jis tėčio klauso, galbūt ir ta pati ritė tėčio, tik buvo parduota pasinaudojus vaiku :roll:

Jūs dabar visi puolate jį kaltinti, o kaip jam jaustis jei jis kaltas tik tuo, kad pabuvo tarpininku :roll: O pinigų gražinti negali, nes gal paprasčiausiai neturi :roll:

Pamastykite apie tai, kaip galimą versiją.
 #297084   AIVARIUKSTIS
 03 Rgp 2011 18:27
Kas lieca krauza nezinau vyruti kas tave kur pazysta o ypac siauliuose kaip save taip graziai nupiesi o siaulieciai tie patys tave vadina mesininku sako nei vienos lydekos ypac tokius gudelius prie siauliu sako smaugia o kas liecia lasisas tai megejai i salaca pavaziuoti ir sugebeti po dvieju dienu zvejybos parsivezti po penkias lasisas,cia siaulieciu zodziai,o kad tavo kk kolegos tave piesia graziai tai vyruti nieko dar nereiskia,jai zinai mano nika o as tavo nika tai dar nerodiklis,juk prie visu turi laikyti kazkoki gerio etalona,o siaip krauzai be reikalo cia kaltini kazka man pvz kyla ytarimas kad pats esi kaltas ir kisi teva ir t.t zinai ka tevas pasake kad paskambinai pradejai *PYP* siuntineti ir t.t tai tau iskart ir pasake vyruti jai cia *PYP* siuntineji tai ir pats tuo keliu eik o pinigus butu grazine suma juokinga keli simtai litu pats vandeny sudrumstei savom spalvom viska nutapiai ir dar bandai save statyti nepriekaistingos reputacijos zmogumi,daugiau neturiu ka bepridurti kritiku cia daug kaip ir palaikancios komandos,tevas beno kaip ir benas :gutgut kas nezino tai nereikia,tiesiog kai vienas deimantas bando save nublizginti iki parduodamos prekes o kita juoduly ypaiso tai taip ir gaunasi ir ypac virtualioj erdveje Kai niekas nezino tikros situacijos o susidaro nuomone is treciu asmenu tai va taip ir gaunasi-su tokiu poziuriu as galiu beletka apkaltinti suvaryti i vienus vartus,uztenka pirmam parasyti ir viskas ar ne taip.o tau krauzai galiu pasakyti tik tiek turi MESININKO pavarde jau senai vyruti.Daugiau pridurti nebeturiu ka nes didkusija tokia beprasme ir gyvenimiskai ziauri,kad niekam nelinkiu susitikti su tokiais zmonemis.P.S jai vyras butum su kiausiais rastum visada kaip isspresti problema o dabar rezultatas toks koks yra nei taves puosia nei kitu.
P.P.S tokioje situacijoje gali atsirasti kiekvienas dalyvis,o dar ypac virtualioj erdvej kai nuomone formuojama sekundes dalimi.Ta situacija dar karta parodo,kad musu zveju pasaulis dar nera subrendes nei vienam issukiui.Nes kaip bebutu skaudu,bet tokios situacijos issardo ne tik zmoniu nuomones bet ir ynesa didziaja daly nesusipratimu.
 #297087   Ignelis
 03 Rgp 2011 18:52
nesiplesk aivariuksti taip i sonus, daigta pirko kaip apynauji, pasirodo jis pries 7metus atsirades siam pasaulyje. tai jau daug ka pasako, kad zodziu pasitiketi negalima. rimti vyrai(net ne rimti, o saziningi) ishkarto butu pervede tuos pinigus atgal ir telefono skambucius atsiliepineje ir t.t.. as buciau ne tik nac** pasiuntes jei is trisdeshimto karto buciau prisiskambines ir tiek laiko sugaishes. faktai yra kuriu niekas paneigti negali ir net nesiruosia. tai cia viskas aishku. tik idomu ar modeatoriai svarsto ir galvoja kiap cia elgtis reiketu? ar ir toliau bus skelbimu ir nusivylusiu, kurie nezhinos tos istorijos ir pasimaus... o kas mesininkas kas ne. tai rite cia neprieko. jei man kazhkos mesininkas nepatinka tai nereiskia kas ash ji apifisinet galiu.
 #297089   AIVARIUKSTIS
 03 Rgp 2011 19:16
ignelis matosi esi jaunas ir naivus,tu kaip ir dauguma uzkibai ant grazios pasakos,as konstatuoju,kad krauzas\mesininkas tai,kad pasitikejimo nekelia.is pradziu skelbime benas buvo nurodes rites visus duomenis kelintu metu ta rite netgi puslapis buvo ykeltas,taip jis parase kiek\zvejojo su ja-nedaug.tik tai kad kitamkrante viskas istrinta tai apie tai pamastyk.jai visi tokie kaip tu ir dauguma kritiku teistu zmogu tai as neysivaizduoju baisu pagalvoti visi butu kalti,nes jaigu sugebi susidaryti is oro nuomone ir netgi neobjektyve tai sorry.Visu pirma nei tu nei kas kitas nezino kaip ir kas buvo-o isvados tai baisos.geriausias budas i jokius forumus nelysti nes cia ziuriu baisus dalykas yra-jai zmogui duodi pasireiksti virtualioj erdvej tai jisai gali prilygti tamstai dievui.Beje jai neklystu gal ne y tema,bet jai pameni igneli bitejplius pas paty buvo klausimas pastatytas apie vogtu meskeriu pardavima-kad tu pardavineji vogtas meskeres,pameni???Daugiau nebeturiu ka ir pridurti.
 #297094   Ignelis
 03 Rgp 2011 19:57
apie tuos irankius tai arunasbaze ar sauliusM "virtualus prieshai mano" prisisiojo i kelnes, nors nieko panasaus ka jie rashe net nebuvo... ;-) bet va pafantazavo ir prisifantazavo sauliusM, nes ishneshe ir jo sandeliuka ir niekas jam nebepades susirast, reiskias dievas yra. o ash su tais vogtais irankiais kiek buvau susidures, tai tiek, kad man juos dazhnai siulydavo. tai va ta ir uzhsiminiau cia, kad yra tokia galimybe, jog nelaimes atveju galiu padeti susirasti jei kas pasiges. t.y SIULIAU NAUDINGA INFORMACIJA BE JOKIO ATLYTGIO(tik reikejo susisiekti su manim ir pasakyti ko pasigedo, tada buciau pasiskambinejes maroziukam ir gal suzhinojes kas ka panashaus turi), patikek darba didesni buciau padares negu betkox mentas. Arba galimybe pigiai ISHSIPIRKTI jei pats surasciau ir perpirkciau ish maroziuku, nes labai daug tu sandeliuku "sanitaru" zhinodavau kurie itariu ir toliau tapati daro, bet anksciau mane pasiekdavo tokios kalbos kas ka "padarydavo" ir kur ka gaut galima. tai tiek ish mano puses. nei ka pirkau nei pardavinejau, nes niekas manes nesudomino ish pasiulos. tad savo kalbas ir pastebejimus geriau sau pasilaikyk arba argumentuok :roll: o pridurineti gali...., kai zhmogus zino kad nepadare nieko blogo, jis nededa i krumus.

Kad jaunas esu tai tik privalumas ir sazhines turiu pakankamai, numirciau ish gedos tokioj situacijoj ir ishsiregistruociau ish forumo savo noru visam laikui...
Paskutinį kartą redagavo 1 Ignelis. Iš viso redaguota 3 kartus.
 #297095   Shtulas
 03 Rgp 2011 19:59
Ponas Aivariūkšti, o gal jūs galėtumėt papasakot, kur dingo tie jūsų taip ginami "vyrai su kiaušais"? Ar iš jūsų chebros jūs čia vienintelis Beno ir jo tėvo advokatas su kiaušais?
Jei jau Benas toks sąžiningas, kaip tu čia įvardini, tai ko jis bijo viešumos? Kodėl neateina į forumą ir nepasako kaip viskas buvo iš savo pozicijos?
Nepažįstu nei vieno, nei kito asmeniškai, bet čia paskaičius visus komentarus, susidariau įspūdį, kad Benas yra paprasčiausias bailys.
O jei kada nors išaišketų teorija, kurią minėjo Giedriuzzz, tai aš Beną užjausčiau, kad turi tokį tėvą.
 #297165   piatras
 03 Rgp 2011 22:15
Tadass rašė:...Siaip idomu, po kiek dabar reputacijos kaina ant Lt :-D
:gutgut Kaip rusai sako - ceny net... manau vienok kad nemaža kai tokie Paveikslėlisšakalai samdomi į advokatus Paveikslėlis ryt ir aš jau būsiu lašiakų prilupęs :-D o didesnė pusė jūsų visų tapę "mėsininkais" (čia pasirodo advokato "arkliukas") ::hai-bai
Aivariukstis rašė:...kitamkrante kodel istryne savo komentarus...
Jei tamsta nematai tai dar ne pasaulio pabaiga :roll:
 #297177   AIVARIUKSTIS
 03 Rgp 2011 22:55
piatrai dar karta parodei savo pozicija,kad puolimas yra geriausias budas,puoli i asmeniskumus,vaidenasi sakalai,advokatai,tai jus skaitote vaika galima suvaryti visiems ir kitiems nedera issakyti argumentu,skaitau as viska.jai jau prakalbome apie sakalus tai ar ne kitamkrante lojote apie biteplius,zvejotribuna apie ulspininga kokie visi pasikele-tai reikia tiesai i akis ziureti.kad krauzas mesininkas supykai,o ko cia pykti tai FAKTAS! ir tai pasitikejimo nesukelia.tu nors tai pripazink ,kad sveikai protaujantis zmogus nereks-padangas badyti, deti kazkokius skelbius vyras iesko vyro ir t.t tai kuom jus issiskiriate savo pasisakymais.problemos tokiam lygmenyje nesprendziamos.tai nors parasykite kaip buvo,o ne sukti vaira i savo puse.o tau kaip sulaukus tokio amziaus galiu tik pareiksti uzuojauta.sakalai tai jus uzsipuole vaika-netgi sugebejo tokiam lygmenyje isreiksti nepasitenkinima-svarbiausia surasti prisiekieju,o tokiu placioj erdvej kaip rusai sako prudami prudi.nebenoriu veltis daugiau i jusu nesvarius zaidimus-kas nors dalele turi smegenu tas atskirs kur yra tiesa o kur nedastatytas spektaklis.galvojau,kad tik politikoj juodos technologijos naudojamos,bet pasirodo,kad netgi cia sugeba susukti panasaus lygio sou.
 #297179   piatras
 03 Rgp 2011 23:14
Paveikslėlis Prie reikalo: Visų pirma tai ne BenasS o aš įdėjau informaciją iš kur kada ir už kiek buvo pirkta ritė kada to tikrai prireikė(laikas būtų skaityt akimis o ne kitomis kūno dalimis...) reiks - darsyk pakartosiu. Antra, lašišos tau pasivaideno tikrai iš norvegijos... Nueik pažvejok, atsipalaiduosi ;-var-var. Trečia: tėvas pilnai atsako už savo nepilnametį vaiką... duotuoju atveju kažkodėl pilnai užraukęs š... (sorry) :e:e
 #297180   Agis
 03 Rgp 2011 23:30
Sukramčius viską, protingoms mintims priskirčiau tai, kad forumo administracija neatsako už jūsų tarpusavio santykius, pridėsiu iki tol, kol sugebate bendrauti be didelių įžeidimų ( čia Ignelis vis laiks nuo laiko sumaišo forumą su aukle :lol: ) ; viešumas yra didelis ginklas, pridėsiu, kad pateisinamas iki tol, kol diskutuojantys pamiršta ką kala prie lentos.
Nuo savęs dadėčiau tik tiek, kad krikščioniškos šalys nuo musolmoniškų skiriasi tuom, jog krikščioniškose nebėra linčo teismo ;-)
 #297181   Ignelis
 04 Rgp 2011 00:10
tai kad negaliu net praeit, nei neziuret, nei pamates nepasakyt ka galvoju, kai matau kad akivaizdi neteisybe vyxta.... :donknow' manau tai yra gerai, nes blogi darbai ir blogi zhmones turi buti smerkiami..., nelincho teismu, bet visuomene turetu juos smerkti ir buti jiems nepakantus. o ne pro pirshtus ziureti. Negalima visko taisyklemis ar B.K apibrezhti, kartais reikai vadovautis paprasciausiu zhmogishkumu...
 #297193   krauzas2
 04 Rgp 2011 08:10
trumpai parasysiu ka radau abuskej: rite dirbus labai daug, neseniai atlikta profilaktika, neskaitant to, kad yra zenklus issidevejimas ir pagrindiniu dantraciu, ir pastumos plastikiniu, bet ,,normos,, ribose, svarbiausiai, kad sliekas jau traumuotas ir ko gero retkarciais gali prasokineti, jo suniukas taip pat stiprokai susidevejes.Manau, kad benas nusipirko is amerikono saravyko jau defektuota, pats pabandes tuo isitikino ir paleido toliau, panasiai kaip su netikrom pinigu kupiurom buna , surinksiu, sutepsiu, duosiu slieko suniukui siokia tokia ivarza ir bus matyt kaip tarnaus, bet manau, kad rankeneles kol kas neverta keist .
cia meistro zodziai ,jo kompetencija nesuabejos ne vienas,nors kiek ji pazystantis.
kas liecia mano reputacijos :)nesu sventasis,jei kam taip pasirode,sor :) visko yra buve gyvenime :oops: :) ,bet teisybes delei :) lasisu latvijoje nesu pagaves :) gudeliuose siemet dar nesu buves,lydeku negaudziau :) su beno tevu nebendravau tik kriminalistas,kuris prieme,mano pareiskima,ir jis perdave jo atsakyma ,,tegul duoda i teisma,,jokiu gasdinimu ar dar bala zino ko,nebuvo ir negalejo buti,nes su manimi niekas nesikalbejo,nei benas nei tevas.baikit kurti samoklo teorijas ,visa si situacija ant tiek banali,kad toliau ner kur :) AIVARIUKSTIS :arrow ziuriu tu greitas vyras esi :) kas mane kaltina ,noreciau ,kad parasytu konkreciai kuom :) komentuoti vejus,nesiruosiu ;-) :)
 #297320   Agis
 04 Rgp 2011 22:13
Igneli, tave paminėjau tik dėl šių žodelių :lol:
manau forumo administracija turetu i tai atkreipti demesi ir saugoti forumo varda
administratoriai nėra nei mamos nei auklės, jie tik sudėlioja Jūsų mintis.
Tik, kad tos mintys šiuo atveju truputį juokingos ir per ilgai užsitesė, antra savaitė apie tą patį.Nu parašėt, kam įdomu pasikaitė, pasižiūrėjo į tą vaikį, jeigu reikia įsidėmėjo, norės kalbins ant kranto, nenorės apspjaus.
Nepažystu aš nei to Beno nei to Krauzo ale skaitinėjant atrodo, jog abu vienodo amžiaus.
Nu sutikit, vaikis išdūrė ir viskas, ko čia reikia viešai verkšlenti antra savaitė iki tokio lygio, kad jau pradedama save teisinti ar aukštinti visiškai nutolusiuose nuo diskusijos pradžios dalykuose.Forumai pinigų negražina, tam yra kitos institucijos.
Faktas aiškus, norintys padarys išvadas, nenorintys ir toliau pirkinės "katę maiše" tikėdamiesi, kad visi šitame pasaulyje skuba atsikratyti gerais daiktais :lol:
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 104
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė