Aš ir, kaip zemer, manau, kad trauma. Jei trauma, tai laikykis, dima 

Tai gali parodyt ka moki bendruose reportazuose, jei tikrai jau toks kietasGedcka V rašė:kaip gaila, būčiau laimėjęs, bet palauksim rudens ir pažiūrėsim ką parodys
Tai tipo jau nepamatysim tavo reportazu ?Gedcka V rašė:Baikit baikas, aš tik šiaip sakau. Į švediją tikrai dar nesiruošiu, turiu dar Lietuvoj ką veikt
. Bus įdomu pražiūrėt čia jūsų varžybas.
Tai prasom prasom .. yra bendri forumo fotoreportazai 2011- laukiamGedcka V rašė:Aš nesakau, kad nedėsiu foto, įmesiu kitur, tik kol kas ne čia
o taip nera?ZeMeR rašė:Iškilo vienas klausimas.
Reikėtų įvesti kažkokį laiko normatyvą per kurį turi būti įdėas reportažas. Pavyzdžiui dvi savaitės nuo žvejybos.
Nes kažkaip nesižiūri ,kai jau būna seniai kitas ženklas ,o dar deda senas prieš mėnesį buvusias žvejybas. Ar nemanot ,kad reikėtų tokį punktą įtraukti?
Nelabai tinka ,nes pvz: birželio 30d. i liepos1d. žmogus žvejojo per naktį ir ką tada?KARPIOKAS rašė:tai tada geriau padaryti punktą kad iš praeito mėnėsio įdėti reportažai neįskaitomi.
Vasara, atostogos, jauniu varzybos. kai kurie gali buti nusiusti atostogauti i kaimus pas mociutes, kur abejoju, ar yra galimybe naudotis internetu. Is kitos puses, reportazu ir taip nera daug, o tavo pasiulymas 2 sav ju dar pamazins, nes beliks tik 3-4 aktyvus dalyviai, dedantys daugiau nei po kelis reportazus per menesi. Tam skirtingas menesio zenklas ir duotas, kad but galima vertint, kuris reportazas uzskaitomas, kuris - ne.ZeMeR rašė:Iškilo vienas klausimas.
Reikėtų įvesti kažkokį laiko normatyvą per kurį turi būti įdėas reportažas. Pavyzdžiui dvi savaitės nuo žvejybos.
Nes kažkaip nesižiūri ,kai jau būna seniai kitas ženklas ,o dar deda senas prieš mėnesį buvusias žvejybas. Ar nemanot ,kad reikėtų tokį punktą įtraukti?