Iki susitikimo liko 3 dienos

Varžybos bus iš orinuko.. nieko neimk, viskas paruoštaVitolis rašė:Neradau info. O šaudymo varžybos bus? iš pniaumaškės? Ar strielbą, šovinius, taikinius imt??? (tik nežinau ar spėsiu prišaudyt)
Nu supratau. Neimu tada nieko lyšnoVitolis rašė:O orinuks bent padabnas? Mano su optika
Panevežys - PANEVEŽIO RAZBAINYKAIEdošius rašė:Edošius rašė: V. VARŽYBŲ DALYVIAI
Varžybose dalyvauja 4 komandos: Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Panevėžio apskričių žvejai. Komandų galutinis suskirstymas vyks po susitikimo dalyvių išankstinės registracijos, t.y. po 06.01 d., kad išlygintume dalyvių skičių komandose, gali būti kad kažkuris pvz. Kaunietis atsidurs Klaipėdos komandoje. Pagal tą patį principą į tas pačias komandas bus įtraukti ir forumiečio šeimos nariai. Galutinius komandų pavadinimus renkasi pačios komandos iki 06.08 d.. Komandos pavadinime turi atsispindėti miesto pavadinimas. Taip pat komandos iš savo tarpo išsirenka komandos kapitoną.
Galutinius komandų pavadinimus renkasi pačios komandos iki 06.08 d.. Komandos pavadinime turi atsispindėti miesto pavadinimas. Taip pat komandos iš savo tarpo išsirenka komandos kapitoną.
Tai man irgi leidimo reikia. Pridėkit ir mane.Edošius rašė:Jei ką praleidau - sakykite![]()
Dėl bilietų eilė pailgėjo ir ji tapo tokia iki šiol - Agis, Xrapas, Vava, Sonca, Cyma, Vaidis, Vyrgaz, Renaldas, Kairys, Saugirdas, Starkis, Pensininkas, Donatelo, Bachuras, Tomasedas, Wytux..
Kaip minėjau - bilietas vienam mėnesiui - 5LT
Ko čia pergyveniWytux rašė:E , Kaunieciai, kam as tada valty tempiuosi ?turbut vienas isdidziai plaukiosiu