teisingai kelmu ten daug reiktu jieskot luzusio medzio kuris tikriausiai nuvirto i vandeni gal but nuoruku ar kitu daliku prie vandens krc uzsibuvimo pozimiu ir rasi bet cia jau jieskojimas ir dar karta jieskojimasKairys rašė:Įmanoma.Normalus tas ruožas, aišku, ne visur žuvis laikosi (kiek aš suprantu)
, bet reikia ieškot įlankėlių, grįžtamosios srovės, ramesnio vandens, duobelių, kokio kelmo vandenyje, žodžiu, bandyt atspėt, kas žuviai galėtų patikti.
tai Kairy, tu ten buvai prie manes priejes, kai aukslytes gaudziauKairys rašė:Įmanoma.Normalus tas ruožas, aišku, ne visur žuvis laikosi (kiek aš suprantu)
, bet reikia ieškot įlankėlių, grįžtamosios srovės, ramesnio vandens, duobelių, kokio kelmo vandenyje, žodžiu, bandyt atspėt, kas žuviai galėtų patikti.
kai daznai aukslauju tai pelej vilniu aanksttiva ryta matau kaip salatis gainioja balta zuvi tai maniciau kad ryte butu geriausiai,ir kai kurie pazistami zvejai pagave buvu po 1.5-2kg.Vegys rašė:Ar kas nors gaudot salačius palei Vilnių ? A sugaunat ?
Valandikei buvau nuvažiavęs šiandien, kibimų aišku nebuvo, kaip kad visi ir sako - žoles neša. Vienas salačio išsivertimas. Kažin, kada geriau bandyt - anksti ryte ar vėlai vakare ?
na bandome...tik nelabai sekasi...bet va gera proga pasigirti:Vegys rašė:Ar kas nors gaudot salačius palei Vilnių ? A sugaunat ?
Valandikei buvau nuvažiavęs šiandien, kibimų aišku nebuvo, kaip kad visi ir sako - žoles neša. Vienas salačio išsivertimas. Kažin, kada geriau bandyt - anksti ryte ar vėlai vakare ?