Šiandien važavom į Kuldigą. Galvoju, gal pataikysiu kartais, ir savo akimis pamatysiu žiobrių šokį Ventoje prie , lygtais ilgiausio Europoje, slenksčio.
Kuo puykiausiai pavyko, vaizdelis nepakartojamas.
Bet tai ką pamačiau aplinkui, ir pašiurpino.
Latvių taisyklės skelbia:
29.2. в зоне 500 метров вниз по течению и 200 метров вверх против течения от водопада Вентас Румба в Кулдиге;
29.2. 29.2. no Ventas rumbas Kuldīgā 500 m lejup pa straumi un 200 m augšup pret straumi;
Ir štai jie, begėdžiai:

image hosting service

image upload

image upload
Net ,,brilijantinė ranka" neatbaido nuo negražių darbų:

post image wordpress

wordpress image upload

adult image hosting

adult image hosting
brakonierių mašina stovėjo prie pat vandes, kas irgi draudžiama taisyklėse:

image uploading
Matydamas kaip pažeidėjai kišą maišan žyvį po žuvies, nebeapsikentęs,nutariau paskambinti 112. Uošvienė sako:
- Ne ne, neskambink, dar mumis pačius supakuos. Mes juk ne vietiniai, dar dantis išdaužys ...
O aš jau bekalbąs. Atsiliepė moteriškas balsas, sakosi esanti Liepojoje, sako, jungiu su Kuldigos policija.
Pakalbėjau su policija, užsirašė mano duomenis ir sako, reaguosime į pranešimą.
Nors mes dar apie valandą ten vaikštinėjome, bet, deja, jokios reakcijos nesulaukėme ...
Kuo puykiausiai pavyko, vaizdelis nepakartojamas.
Bet tai ką pamačiau aplinkui, ir pašiurpino.
Latvių taisyklės skelbia:
29.2. в зоне 500 метров вниз по течению и 200 метров вверх против течения от водопада Вентас Румба в Кулдиге;
29.2. 29.2. no Ventas rumbas Kuldīgā 500 m lejup pa straumi un 200 m augšup pret straumi;
Ir štai jie, begėdžiai:

image hosting service

image upload

image upload
Net ,,brilijantinė ranka" neatbaido nuo negražių darbų:

post image wordpress

wordpress image upload

adult image hosting

adult image hosting
brakonierių mašina stovėjo prie pat vandes, kas irgi draudžiama taisyklėse:

image uploading
Matydamas kaip pažeidėjai kišą maišan žyvį po žuvies, nebeapsikentęs,nutariau paskambinti 112. Uošvienė sako:
- Ne ne, neskambink, dar mumis pačius supakuos. Mes juk ne vietiniai, dar dantis išdaužys ...
O aš jau bekalbąs. Atsiliepė moteriškas balsas, sakosi esanti Liepojoje, sako, jungiu su Kuldigos policija.
Pakalbėjau su policija, užsirašė mano duomenis ir sako, reaguosime į pranešimą.
Nors mes dar apie valandą ten vaikštinėjome, bet, deja, jokios reakcijos nesulaukėme ...
Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.