per borta paziuresi ir pamatysi. ka smelio nuo dumblo neskiri.
esu is plateliu visada ten zvejoju, bet tai nebuvau rades tokios vietos kur nebutu zoliu, nebent maudykloje ir kur mazas gylis, seip visus vienokia ar kitokia zole yra, ypac vasara. Na buna ten tu vietu seip kur nera zoliu, bet nzn, man kazkaip ten isvis niekas nekimba.karpiukas rašė:tipo neis laumelenkoi dugnu padzigaut???kiek zvejojas plateliuose,ties jahtklubu ,tai visur buvo smėlis ar molis...
Ten vadinama zuvedrine,vasara gali is valties islipti ir braidyti. Ant tu slaiteliu esu gaudes,ten gylis iki 13 metru lygtais nubega palaipsniui,tuos skardziukus galima tikrinti. Eseriu sugaudavome ne giliausioje vietoje,bet ant vidurio(4-6m). Vasara reciau ten gaudydavau-daugiau ziema. Manau,kad 6gr.pats tas butu galvakablis. Galima ir lengvesniais,tada gali ir pypka sutraukti kol masalelis dugna pasiekiaBrizas rašė:Ruki, o kaip aplink ta sala, kur yra tarp buvusio tilto ir didziuju vartu? ten keleta svendru teauga ant jos. i viena puse yra seklius o i kita skardis (skardis i jachtklubo puse). o su mirkikais tai manau reik det 6-7gr galvakabli ir bandyt ir po gylius pasimaisyt.
Minde-pirma ziobrelius dar latviskus patrucisimmindaugasmzk rašė:Ruki
i Platelius su tavim ir as isanksto vieta rezervuojuos :D
ne savaitgalie nebuvau niekor,si gal isesRukis rašė:Nebuvuom Gintarieli,as unt rugpjute mienese zado apsilonkyte. Pats a bova?
kad ten ju yra tai faktas.. pernai nebeisejo ten pazvejot, bet vat uzpernaiStabas777 rašė:nu jo jau pastebejau kad ten sedi , bet kazi ar pagauna, bet jei nenorejo snejket reiskias jau buvo maisa lynu primuses, pabijojo kad reiks dalintis
su kuoke masina vaziniejys? rast kuoki syki susitiksem tinasStabas777 rašė:reiks ten bandyt siemet, bet dar gal ankstoka, nes sendien pravaziavau tai zvejojanciu nesimate
tai katram gale gaudei,kokia spalva dirbo ar su vienu mikriku gaudei ar paternosteriuStabas777 rašė:sekmadieni gaudem eserius tai kibo gana neblogai, bet ganetinmai mazi, tai dviese kibira ju prigaudem, didziuju tai tik vienas kitas tepakliuvo. gaudem mikro masalais.