Gintaras ner panaceja , bet kartais ...pabreziu .. kartais nustebina 

I'M #1 SO WHY TRY HARDER
Na nesakyk, kad bet kada uzsidejes bet kuria isvardinta blizge 'nuzudysi' kalna lydekucesius rašė:. Siaip cia kalbam apie zudikes
Kiek jų palikai dugne jei nepaslaptis ?bazz2x rašė:na, as nuleidziau JURA iki dugno. tik pajutus, kad gelezis jau atsigule staigiai prasuku keleta sukimu, paskui traukiu neskubedamas su spiningo patrukciojimais (ale kaip dzigaujant). Paskui vel leidziu pasklesti ir tada ptraukiu is visu jegu keleta metru (lyg abdujusi zuvele butu atgavusi antraji kvepavima). Pastebejau, kad man dazniausiai tada ir ima, kai po pauzes pradeu "sprukti".
Pakankamai mazai, kaip nebutu keista. Bet rizikuoti visada reikia. Mano noumone tokia, jei bijai prarasti masala, tai zvejok vonioje. O jei nori pagauti zuvi - pasiruosk praradimams.MariusM rašė:Kiek jų palikai dugne jei nepaslaptis ?bazz2x rašė:na, as nuleidziau JURA iki dugno. tik pajutus, kad gelezis jau atsigule staigiai prasuku keleta sukimu, paskui traukiu neskubedamas su spiningo patrukciojimais (ale kaip dzigaujant). Paskui vel leidziu pasklesti ir tada ptraukiu is visu jegu keleta metru (lyg abdujusi zuvele butu atgavusi antraji kvepavima). Pastebejau, kad man dazniausiai tada ir ima, kai po pauzes pradeu "sprukti".
Šitos?Edga rašė:sveiki ka galit pasakyt apie rapala zolines vartikles,kibios?
Skaityk aukščiau.Stabas777 rašė:ir kuom jos jau tokios geros?
O tu neabejokStabas777 rašė:.. abejoju ar daug ant ju pagaves esi...
Nepatinka - nevalgyk.Stabas777 rašė:...man tai nelabai jos patinka, yra daug gerresniu masalu nei kad sitie.
O čia tai ne velnio nesupratau.Stabas777 rašė:bet is tu zoliu pakibus irgi sunku isitraukt, kibimas bus bet is to kibimo kotletu neprakepsi :D
Jei kibimas bus, tai kotletą lengviau iškept.. bet va jei kibimo nebus, tai kotletų tikrai nebusStabas777 rašė:bet is tu zoliu pakibus irgi sunku isitraukt, kibimas bus bet is to kibimo kotletu neprakepsi :D
Na, man tai jau patinka.Stabas777 rašė:nu bet man nepasiteisinusios tos blizges. o tai tipo neatsipurto kur nors i lelijos lapus isvelusios po kibimo? nes atviroj vietoj gaudyt yra patikimesniu masalu. nera ko girt cia to abejotino masalo ;)
Ką aš galiu pasakyti? Pirmiausia, tai labai nemalonu, kai tave įžeidinėja.Stabas777 rašė:abejoju ar pats cia jau ka ivaldes, jauciu net zvejojes su ta vartykle nesi, ....