Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #276569   Edosius
 21 Bal 2011 20:57
Na aš asmeniškai bobio atsakymo laukiu, juk ne durnas esu ir upes šiek tiek žinau.. ir būt gerai, kad paaiškintų kodėl upes kelia prie ežerų ir kūdrų.. Dvi foto ir vsio.. juk galima prie įvairių nuotraukų įkelti ar prie upių temų..
Visus juk moko kaip lietuviškai rašyti, kaip gyventi, net man asmeniškai kokius straipsnius LR laikraštyje skaityti.. o ką bekalbėti kaip ojojoiiiii ar sunku jums "ne į temą" žinutes trinti ar jas perkelti -liežvis
 #276575   Sokratas
 21 Bal 2011 21:16
Na, jei asmeniškai, galiu atsakyti:

Visi mažeikiškiai žino, kas ta Vadakstis. O kitiems- net neįdomu kas ten ir kaiptoj vadakstį....
Bet , jie netinka kad įdedu čia, galiu sukurti naują temą Vadakstis. Bet ar verta. Ten veiskmas vyksta porą mėn pavasarį ir porą mėn rudenį, ir viskas... Na , dar žiemą kai kas pagaudo.
 #276581   Edosius
 21 Bal 2011 21:23
bobis rašė:Visi mažeikiškiai žino, kas ta Vadakstis.
Aš jau irgi žinau.. KAD YRA TOKIA VADAKSTIS.
bobis rašė:O kitiems- net neįdomu kas ten ir kaiptoj vadakstį.....
Reiškias kitiems įdomu Mažeikių tvenkiniai ir nereikia maišyti temų..
bobis rašė:Bet , jie netinka kad įdedu čia, galiu sukurti naują temą Vadakstis. Bet ar verta. Ten veiskmas vyksta porą mėn pavasarį ir porą mėn rudenį, ir viskas... Na , dar žiemą kai kas pagaudo.
NETINKA. Kurk temą, tikrai nieks nedraudžia, tik kad ji būtų reikalinga ir neprieštarautų taviems žodžiams - O kitiems- net neįdomu kas ten ir kaiptoj vadakstį :/braj;
 #276590   Sokratas
 21 Bal 2011 21:43
Na, tai šioj temoj ,,Ežerai, kūdros, tvenkiniai, Mažeikių apylinkėse " įterpti žodį upeliai tikrai nepamaišytų ir problema būtų išspręsta. Bet tu juk neįterpsi, ar ne taip? :)
 #276617   Edosius
 21 Bal 2011 22:28
bobis rašė: Bet tu juk neįterpsi, ar ne taip? :)
NE, juk yra kita tema - upės. Klausk kitų moderatorių, gal padės...
 #276637   mindaugasmzk
 22 Bal 2011 05:43
tai va, vakar ir as po darbo atidariau lydeku sezona :) 19val buvau jau su spiningu rankose o 21val baigeme zukle. as turejau 8 kibimus, 6pagavau,bet visos labai jau menkos visos paleistos iskyrus viena, nes irijo tiek,kad nebejo normaliai iskabinti.visos sugautos ant valgomo silikono KEITECH Swing Impact, telkinio neskelbsiu, visiems aiskiu kodel tik galiu pasakyti ,kad tikrai ne upe :)
 #276796   mindaugasmzk
 22 Bal 2011 13:10
del pirmadienio nezinau,nes su draugu vel planuojam kazkur mauti,bet gal plinksius bandysim kol lydekos dal zolynuose yra o gal ir ziubikus imsam.vienu zodziu esam mastymo stadijoje :))) bet norim pagauti ir tokiu imamu o ne vien driezus :)))
nors is kitos puses driezu zukle buvo super,per dvi val daug kibimu, salmo micro jigas labai smagiai perteike ir tokiu drieziuku smugius :))) o ir valas 0.16 buvo kaip tik tokiom lydekom :-D :-D :-D
o dar ir ruzgai yra kur preita pavasari ir uzpreita gerai kibo,tad vietu yra daug,bet va reikia tik teisingai pasirinkti ;uolrait
 #277116   Auris
 25 Bal 2011 10:00
Nepamirsk pranesti kaip sekes, o man atostogas i pabaiga tai nusprendem siandien pabandyt dar sapala sugaut :) Vakar buvau eseriu , tvenkinija prie Zemaiciu Kalvarijos kur matos palei kelia , tai kol kepe saslikai velyku stalui spejau 10 eserioku istraukti is kuriu du tikrai grazus
 #277221   mindaugasmzk
 26 Bal 2011 06:47
kimba plinksiuose ir lydekos ir eseriai :)
zvejojom su kolega nuo ryto 8:30 iki 13:30 bet lydekos kibo tik iki 10val
as pagavau dvi lydekas ir 1 eseri o kolega 1 lydeka ir 3 eserius.eseriai dideli,net vasara tokiu ne visada pagauti eina, visi kaip numatuoti svere ~290 iki 320gr
Paveikslėlis
 #277341   Auris
 26 Bal 2011 11:44
Keliu nyksti y virsu, liuks Mindaugai :) O man sapalai Ventoj spyga rode mano Strike Pro mazyliam voblikam , gal klaida, kad vasara pamegtas vietas bandziau kuriose vanduo dar per aukstas..
Sian ryte varduvos upej pagaudziau kuoju mamas , neitin kimba , bet kurios kimba riebios.Po pietu reikes dar palydekaut, visgi paskutine atostogu diena, vel teks be meskeres pora menesiu but..
 #277728   mindaugasmzk
 28 Bal 2011 12:10
sveiki, tai kas ka begaudote?as tai siandie ant kokios 18val mausiu pasvaidyti spiningu, ziuresim kaip seksis :) gavau guminuku kurie per pirmaja lydeku zukle labai gerai suveike, gaila turejau tik 1vnt po 8 kibimu nelabai kas is jo ir bebuvo like,negana to dar ir nutraukiau :)) poto neivieno kibimo nebebuvo uzdejus kitus masalus, tad ziuresiu ar ir sivakara pasiteisins.
gal is forumieciu kas lynus jau gaudote??
 #278057   Sokratas
 29 Bal 2011 14:34
na va, liux, nemažų ištraukei, nemažų...

Šian pravažiuodamas vieną tvenkinuką, žiūriu, mašinų pristoję. Stabtelėjau, turėjo prigaudę va tokių:

Paveikslėlis
free image hosting

kai kas ir lynuką vieną kitą turėjo
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 24
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis