Taigi sveiki dar kartą

.
Nuo tos sėkmingos žvejybos kai pagavau gerų karosų ir linų praėjo daug, bet ir žvejot žvejojau daug. Pagavau ir karosų, bet ten po 100-300g. tai galvoju, kad nėr kuo čia girtis. Pagavau ir kuojų su raudėm tokių pat, na gal truputi mažesnių. O šį šeštadieni (balandžio 30) su tėvuku išplaukėm ant lydekų. Prie ežero buvom 5:50h. Kunigiškių ežere (Utenso raj. Kadangi turėjom 5 skritulius nusprendėm ir juos uždėti, bet neturėjom žuvelių tai plaukėm pasigaudyti kuojočių. Beplaukiant mėčiau sukuriukę ir gal tik koks 5 metimas yra silkutė, bet pati atsikabino. Tada nuplaukėm ir pasigavom kuojų ir užtaisėm skritulius. O tuo tarpu kol skrituliai plūduriavo, mėtėm spiningus. Aš mėčiau žalią guminuką ir turėjau dar 3 kibimus. Dar vienas peiliukas kurį paleidau. Tada dar vienas kuris pas atsikabino ir ikrito atgal. Ir galiausiai pakirtau gerą lydi. Esu traukę 3kg. tai šis priešinosi kur kas stipriau, bet prisitraukiau prie valties ir iššoko iš vandens ir nusipurtė guminuką

. Tai nežinau kodėl man taip neužsikirto tos lydekos. Gal dėl to, kad pintas valas kuris labai netampus? Gal dėl to, kad vienšakis kablys? Gal dėl to, kad peiliukai puola? O gal dėl to, kad aš nemoku žvejoti?
Po nesekmyngos žvejybos plaukėm link skrituliu ir vienas buvo apverstas tai paėmiau lydekėlę. Bet kadangi buvo giliai praryjus jau nebeišgelbėjau jos

.
O šiandien buvom ten pat panašiu laiku. Kuojų turėjome ir iškart uždėjome skritulius ir plaukėm spiningaut. Buvo vienas kliovas, bet vėl nepakirtau

. Ir gryžus iš 5 skritulių 3 buvo apversti vieną paėmaiu lygiai tokia pat kaip ir šioje nuotraukoje. Bet šįkart paleidau. štai tokia nesėmynga buvo žvejyba.

.
o kaimynas gryžo su dviem lydekom po 3kg. , bet i geresnio ežero. Viena ant guminuko kita ant skritulio.
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us