Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #265840   RamaZ
 19 Kov 2011 16:30
Gink-die... pikto nelaikau. Tik taip paklausiau, nes smalsu pasidarė. Nu nikas panašus... (praktiškai analogiškas ir klausimai panašūs). Taškas.
Šiaip Vitolis teisus - paskutiniu metu kliovas rimsta, bet būna, kad jei pataikai reikiamon vieton, reikiamu laiku, tai tik laikykis :shock: ;-)
Todėl bandyt verta.
 #266349   Saugirdas
 21 Kov 2011 22:09
Tai kad savaitgalį nelabai karšiukai ir kabinėjos. Sekmadienį per 1h 1kg. :ruko
Tokio kibimo dar neturėjau. :tia-tau Kolegos dėka tik taip. :/brazasista
 #266353   dagys
 21 Kov 2011 22:22
jep, kibimas nekoks. gręži jaukini, gręži jaukini, tikrini. toks įspūdis, kad karšiokai migruoja labai, nes užeina, tai tik spėk traukt ir staiga kaip ranka nuima. ir vėl viskas iš naujo. o prie žolyčių smagu, gaila tik vakarop nuėjau.
 #266817   vilnius
 23 Kov 2011 15:32
apbudinkit, kokio stovio marių ledas, ar dar saugu ? Planuoju savaitgalį pažvejot, bet gal nebeverta
 #266855   vilnius
 23 Kov 2011 18:52
eugenijus rašė:ledas storas, bet silpnas kliovas.
Ar pakrasciai dar neatsile, ar nera vandens ant ledo? :mėlynvarla
 #267039   Aiwarez
 24 Kov 2011 12:46
Sveiki kupiškėnai ;)
šiek tiek ne į temą parašysiu, bet čia bent tema nemirus :)
Ar yra kur aplink Kupiškį upėtakių upelis koks?
nes ledas užkniso juodai, norisi atviro vandens
 #267043   zemaytis
 24 Kov 2011 12:49
Ribokas rašė:dagy o sereis kai gaudei tas kuojikes?
Jaukino :lol: :lol:
 #267713   dagys
 27 Kov 2011 17:49
zemaytis rašė:
Ribokas rašė:dagy o sereis kai gaudei tas kuojikes?
Jaukino :lol: :lol:
:-D jaukinau, ir vakar buvau- kuojos kimba gerai, karšiukai sunkiai.
ledas sausas. pakraščiai neatšutę.
 #267811   Mr. Nobody
 28 Kov 2011 08:37
Neatšutę? Jei vienu taku ramiai praėjai nereiškia, kad visur saugu :D Vakar ir aš uždarinėjau sezoną, tai daug kur vanduo jau matos prie krantų, arba plonas ledas - stipresnis smūgis iš kojos ir lūžta :D Nu balandžio pradžioj iki +14, tai po savaitės ar 2 jau galima bus bandyt plūdę užmest :D
 #269556   Mr. Nobody
 01 Bal 2011 12:47
Gal kas žino kaip ledas mariose ar ant tos balos palevenelej prie bažnyčios? Nes nebegaliu kęsti laukimo pirmos žūklės atviro vandens sezone :-ug arba gal jau būtų įmanoma prasidaužt ledą taip kaip mes su pusbroliu praeitais metais darėm ? :D
 #269562   Vitolis
 01 Bal 2011 12:52
Vakar per panorama rode. Tai prie pacios uztvankos jau ledo ner. Bet visur kitur da tikrai geras. Kalbino zvejus. Sake, kad ledas stiprus. Tik va su uzlipimu turbut ne visur. Tuo labiau su nulipimu antroj dienos pusej. Zinoma megeju ishsimaudyt netruks da ilgokai.
 #269922   Ribokas
 02 Bal 2011 10:58
noreciau ir as dar ant ledo pasedeti patraukti karsiuku, bet kai pagalvoji kai muktelsi i kokius 7m gylio tai ir dingsta noras ;-)
 #269936   Auge
 02 Bal 2011 11:27
Vyrai, nerizikuokit givybem del kaskokiu zuvelioku, nei vienas ju nevertas to. Nuveis ledas, merksim meskeres ir sveikinsim nauja ateinanti sezona. Kurio bent jau as ziaurei laukiu. :D Kai kas sako, kad ledas dar storas mariose, ana savaitgali buvau apie 40cm.. Si jau kojos nebekelsiu ant ledo, o dauzysim ji bandydami ten pludele imerkt. :)
 #270121   Šaltupys
 02 Bal 2011 20:26
Ledas dar pakankamai laiko ir žvejų šiandien dar pilna.,ir vidury,ir pakrašty.
 #270125   Vitolis
 02 Bal 2011 20:30
Alvydas2 rašė:Ledas dar pakankamai laiko ir žvejų šiandien dar pilna.,ir vidury,ir pakrašty.
Tik jau nebandyk lipt. '''bum
 #270162   tukasG
 02 Bal 2011 23:28
Skaitant apie žūklę ant paskutinio ledo ir matant koks oras už lango vis prisimenu gal prieš desėtką metų nutikusį įvykį, kai per vėlyvas velykas panašiu oru kaip dabar ant panašios būklės ledo trys vyrukai iš Kupiškio bandė žuvaut Jurgiškio ežere. Iš ryto nuėjo sėkmingai, pažvejojo kažkiek laiko tik vat sugrįžt nebepavyko... Pašildė saulutė ledą... Ir "Ochoco lumber" medienos perdirbimo įmonėj atsirado trys laisvos darbo vietos, o kapinėse trimis laisvomis vietomis liko mažiau...
Nebekvailiokim. Netruks ištirpt tas ledas ir vėl čiupsim žuvį gaudyt. Aš savo žieminės žūklės inventorių jau peržegnojau ir iki kitos žiemos padžioviau :)
 #270194   Vitolis
 03 Bal 2011 09:55
tukasG rašė:Skaitant apie žūklę ant paskutinio ledo ir matant koks oras už lango vis prisimenu gal prieš desėtką metų nutikusį įvykį, kai per vėlyvas velykas panašiu oru kaip dabar ant panašios būklės ledo trys vyrukai iš Kupiškio bandė žuvaut Jurgiškio ežere. Iš ryto nuėjo sėkmingai, pažvejojo kažkiek laiko tik vat sugrįžt nebepavyko... Pašildė saulutė ledą... Ir "Ochoco lumber" medienos perdirbimo įmonėj atsirado trys laisvos darbo vietos, o kapinėse trimis laisvomis vietomis liko mažiau...
Nebekvailiokim. Netruks ištirpt tas ledas ir vėl čiupsim žuvį gaudyt. Aš savo žieminės žūklės inventorių jau peržegnojau ir iki kitos žiemos padžioviau :)
Tarp tu nelaimeliu buvo ir mano dukterecios vyras. Jis nenuskendo, taciau prabuvo isikibes ledo krashto tiek ilgai, kad nors ir buvo ishtrauktas, sushalo ant tiek, kad nepavyko ir jo ishgelbet. Baisu. Todel turekit razumo. Bus da ziemu ir galesit ramiai meshkeriot.
 #270195   Mr. Nobody
 03 Bal 2011 09:57
Ech.. Gaila prarast žvejus, o dar jie ir buvę mano tėvo bendradarbiai.. Gerai kai aš ledo reikalais bailus esu, tai net nelipu ant plono ledo :D Tegu greičiau tas ledas tirpsta..
 #270396   medvis
 03 Bal 2011 23:17
vakar balandzio 3 diena buvau kupiskio mariose , ledas buvo gan storas ir patikimas , prie salos buvo nesaugus kur 1 metras gilio ir zoles . antradieni tai tikrai nebelipciau :lol: http://youtu.be/JkK5LbdXsAE

Paveikslėlis
 #271243   Mr. Nobody
 06 Bal 2011 14:58
Kaip ledas ant mariu ties palevenele? Zadu vaziuot si savaitgali megint sezono atidarinet :)
 #271642   Vitolis
 07 Bal 2011 18:47
Mr. Nobody rašė:Kaip ledas ant mariu ties palevenele? Zadu vaziuot si savaitgali megint sezono atidarinet :)
Slidžių nepamiršk :-D
 #271644   senelis
 07 Bal 2011 18:54
Pats nemaciau,bet girdejau pasakojant,kaip uzdarinejo ledo sezona zmones ant ledo sededami gumineje valtyje....Mintis visai nebloga,bet gali kas greitaja iskviest,pamates :lol: Na bet beveik ir butu teisus - reikia jau galvos daktaro,kai taip nuo ledo norisi zvejot :?
 #271704   rimvydas22
 07 Bal 2011 20:58
pritariu. juk baiges vienas sezonas prasides kitas... ir nei vienas nera prastesnis uz kita. zvejys juk pasizymi kantrybe tai kodel nepalaukus dar savaitele ir graziai atidaryti sekanti zvejybos etapa
 #271873   Mr. Nobody
 08 Bal 2011 12:09
Na žvejyboje, tai aš kantrus, bet laukiant žvejybos.. Ši savaitė truko mėnesius man, kiekviena pamoka tarsi diena.. Kankinimas, o ne laukimas :/
 #274943   tukasG
 17 Bal 2011 18:34
Pagaliau atsidariau plūdinės sezoną. Pirmą kart išbandžiau žvejybą naujuoju savo botu (teleskopu be žiedelių). Labai patiko, neskaitant keleto nesklandumų, dėl prastai pasirengtų sistemėlių. Šiandien po pietų meldyne netoli nuo Mituvos gana gerai kibo raudės. Daug smulkių, bet pasitaikė ir keletas mamyčių po pora - tris šimtus gramų. Mituvoj ir aplinkui ją žvejų labai daug, visi po truputį pasigauna, bet ypač gero kibimo dar nematyt kol kas. Raudės dzikus ima kol kas labai atsargiai - naudojau mažytę vieno gramo plūdikę, o kibimai vos pastebimi. Toliau nuo meldų užmetus užpuldavo ypač smulkūs plakiukai. Bandžiau aukšles rast, bet šiandien dar neradau. Kažkas kalbėjosi, kad prieš keletą dienų jau pagavo pirmuosius lynus šiemet.
 #275402   EDMA
 18 Bal 2011 20:39
:/braj; sveiki toks grazus savaitgalis buvo gal kas kokioi uzuovejoi dzikeli mirke kaip sekes butu idomu suzinooooot '''bum
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 84
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė