Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #268305   Vegys
 29 Kov 2011 13:33
Skridžai,
Ar buvo nuėmę - nežinau.
Nutrint klaidą - nuimt akumų laidus ir po to vėl uždėt ? Kažkaip abejoju kad padės, nes kai užsidegė lemputė po remonto mašina buvo pravažiavus ~ 200 km (remontavo vakar).
 #268311   Vegys
 29 Kov 2011 13:36
zzzubarruu rašė:siaip diagnostikon reiktu varyt, kapeika tekainuoja.
Tai vat ir klausiu kur varyt ...
sonca rašė:Liambda zondas, jei virino duslintuvą tai gal jį sugadino bevirindami, jis kaip tik ir yra duslintuve, tiksliau jie yra du vienas prieš katalizatorių kitas už.
Keitė vidurinį bakelį.
 #268312   sonca
 29 Kov 2011 13:37
Vegy kartoju tai liambda zondo lemputė. Zondas matuoja CO kiekį ir pagal tai nustato kuro riebumą. Gal buvo atjungę laidus kai virino ir blogai uždėjo, pasivėžinai 200km ir nukrito laidas, apžiūrėk ar nėra kabančių laidų prie duslės.
 #268315   sonca
 29 Kov 2011 13:38
Vegys rašė:
zzzubarruu rašė:siaip diagnostikon reiktu varyt, kapeika tekainuoja.
Tai vat ir klausiu kur varyt ...
sonca rašė:Liambda zondas, jei virino duslintuvą tai gal jį sugadino bevirindami, jis kaip tik ir yra duslintuve, tiksliau jie yra du vienas prieš katalizatorių kitas už.
Keitė vidurinį bakelį.
Vidurinis yra po katalizatoriaus tai tą zondą ir žiūrėk tada, gal nulaužė ką nors ten.
 #268317   Vegys
 29 Kov 2011 13:42
Na ar nekabo laidų - pažiūrėt galiu. Ale jei kabo - nieko nepadarysiu, nemoku ir sąlygų nėr. Jei nekabo - irgi niekas neišsispręs.
Va sakiau gal kas nors kokį nors servisą patars ...

P.S. Duslintuvo remontas buvo atliekamas Panevėžyje ateities gatvėje .... Gal kam pravers :)
 #268327   vava
 29 Kov 2011 13:55
Vegys rašė:Kad nėr ten kompo, mašina 97 m.
palik volvo kieme, pats sesk uz toyotos barankes
 #268330   Vegys
 29 Kov 2011 14:02
Vistiek kada nors reiks ir Volvo susiremontuot :)
Dėl kompų - nesiginčiju. Žinios apie mašinų kompus / etc minimalios. Tik neišsivaizduoju kur ten ką man tas kompas pasakyt gali ir ką daryt kad jis "prabiltų" :)
 #268332   sonca
 29 Kov 2011 14:05
Važiuok į belenkokį garažą kur daro kompiuterinę diagnostiką ir tau pasakys kas negerai.
 #268379   liorenas
 29 Kov 2011 15:39
Vegy, va man cia toks reikalas nutiko, kad renku vienai personai masina...ir kazkaip akis uzkliuvo butent uz volvo S40...
Galvoju paklausiu pacio nuomones...kaip tau ta masyna?patenkintas?Ar daznai genda, ar nerudyja labai (mat toki mita apie sita modeli girdejau)? ir kaip remontas?ar labai brungus?
P.S. klausimai apstraktus tokie, tai ir atsakymu labai konkreciu nelaukiu... :oops:
Paskutinį kartą redagavo 1 liorenas. Iš viso redaguota 29 kartus.
 #268389   Tadass
 29 Kov 2011 15:50
As turejau S40, benzina. Vazinejau apie metus. Del remonto brangumo - tai cia mitas visiskas. Nusipirkes is karto pasiremontavau vaziuokle, stabdziu diskus reikejo keisti, tai kainos kaip ir visu kitu (gal max 10 proc. brangesnes.). Del rudziu problemu nebuvo, niekas per metus daugiau negedo. Nera bloga masina, bet pardaviau, nes nelabai prie dusios lipo, nu nemylejau as jos taip takant :e:e , o vat zmonai tai laaabai jinai patiko.
Pagrindine "nepatikimo" priezastis - kaip as sakau - mazai metalo sitam automobily :mėlynvarla
 #268395   liorenas
 29 Kov 2011 15:56
Tadass rašė:Pagrindine "nepatikimo" priezastis - kaip as sakau - mazai metalo sitam automobily :mėlynvarla
A kurioj vietoj ten pas ja metalo truksta? :shock: :-D
 #268414   Tadass
 29 Kov 2011 17:33
Nu masinoj arba yra uztenkamai metalo, arba truksta :-D , ta prasme pataupyta biski, kaip ir priklauso 40 klasei ( analogiskai kaip ir bmw 3 klasei ar audi a4). Vat S80 metalo trukumo neturi :gutgut
 #268420   Vegys
 29 Kov 2011 17:55
S40 turiu 3 metus berods. O gal 4 - nepamenu. Pravažiuota per tą laiką 50 000 km.
Gedimai : kiek pamenu per tą laiką keičiau guolį (~ 200 lt berods) + pernai metais kažkas su elektra buvo nutikę, laidus keitė ar pan. Kaina berods 250 Lt. + šiemet rankinis sudurniavęs buvo - kai šalta buvo prišalo matyt ir kažkas negero atsitiko. Daugiau stambesnio remonto nepamenu, o smulkmenų pasitaiko. Ale kad maniškė negedo, manau daug prisidėjo tai, kad prieš tai kiek ji buvo LT, visą laiką buvo prižiūrima Sostenoje. Pirkau iš bendradarbės, kuri pirko iš kitos bendradarbės, ty jos istorija LT man žinoma. Dėl rūdijimo - nėr surūdijus.
Mašina patinka ar ne - kiekvienam savo. Pravažiuok ir pats žinosi.
Pliusai : manau genda nedaug. Nebloga trauka.
Minusai : maniškė 103 kw, tai degalų "apetitu" nesiskundžia. Dar - man kaimiečiui per žema. Žiemą važiuoju dažnai braukdamas dugną (dugno apsaugos nuplėšytos).
liorenas rašė:Vegy, va man cia toks reikalas nutiko, kad renku vienai personai masina...ir kazkaip akis uzkliuvo butent uz volvo S40...
Galvoju paklausiu pacio nuomones...kaip tau ta masyna?patenkintas?Ar daznai genda, ar nerudyja labai (mat toki mita apie sita modeli girdejau)? ir kaip remontas?ar labai brungus?
P.S. klausimai apstraktus tokie, tai ir atsakymu labai konkreciu nelaukiu... :oops:
 #269949   Skridžas
 02 Bal 2011 12:11
Jau kelinta diena jaučiu kad netraukia,šiandien išlipęs pajutau seilėsiu kvapą,pasižiūriu priekinis vairuotojo ratas karštas labai būgnas dar nepamelinaves bet irgi karštas, tai turbut supurtai išvirto ir kalades pastovai kontaktuoja su stabdžiais,nes jau kai važiavau taip vairas buvo pradėjęs drebėti ir stabdžiai su pertrūkiais,paskui kai atvėsio normaliai..Dabar turbūt man daug kainuos :?
 #269952   Vaidis
 02 Bal 2011 12:20
Cilindriukas užklynijo, varyk greičiau, kad pramankštintų ir melskis, kad stebulės guolis nebūtų perkaitęs :-D Nors jeigu keičiamas tik guolis, tai dar nieko, bet jeigu su visa stebule, tada tikrais kainuos :lol:
 #269953   Vaidis
 02 Bal 2011 12:22
O va man klausimas toks pasistojo, ar praleis mane technikinė su žieminėm padangom?
Kitai žiemai jau nebetinkamos bus, tai noriu nudrožt ir truputį sutaupyt ../;nzv
 #269960   Vaidis
 02 Bal 2011 12:34
savas rašė:Nu ner dabar grynai zieminiu.
nu nesakyk, a su šypais, ne žieminės? :twisted:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 178
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė