Karpiuk,iš sukriukių kibiausios yra: No name sukriukės banguotu lapeliu ir taškuotu kūneliu,tokia viena yra pirmoj eilėj priešpaskutinė ir dvi(viena šalia kitos) maždaug per vidurį,šitos būtų nr1.Labai mėgsta ešeriai,nespjauna ir lydekos,tinka upei,esu pagaves kiršlių.
Toliau eina abu garsia,šešta paskutinėj eilėj ir paskutinė priešpaskutinėj eilėj,vėlgi su taškuotu kūneliu,jama ešeriai ir lydekos,upėj nepasiteisino. Trečioj vietoj mepps sukriukės,šiaip geros visos,tik spalvą ir dydį reik atitaikyt prie žvejybos sąlygų.
Dar negaliu nepaminėt paskutinėj eilėj ketvirtos sukriukės,išprašo lydeką pačią nekibiausią dieną,bei paskutinė pirmoj eilėj jackson,jau seokai pas mane.
Iš gumos daugiausiai nusipelnė rapala ešerys(foto jis visiškai naujas,bet turėjau tokius du seniau,vienam šaudyklė nukando uodegytę,kitą padovanojau ežero kelmui) Antroj foto jis beveik kampe,papildomai apginkluotas trišakiu.
Pavasarį labai pasiteisino antroj foto nuo višaus ketvirtas ir antram stulpely nuo viršaus septintas,gan dideli gumciai,bet mažos nesikabina nors. Na o dėl kitos gumos,viskas priklauso nuo žvejybos sąlygų šiaip beveik niekad nepaveda balti/pieniniai juodnugariai,čia jau legendiniai,vidurvasarį pasiteisina esantys pirmoj foto viršutinėj eilėj iki vidurio,vandeny labai tikroviškai atrodo,toks 3d vaizdas.
O dbr mano mėgstamiausias masalas-blizgės. Mano mėgstamiausios ir tikrai patikrintos-trečia foto,pirma eilė 1,4,7,8,9, Treččia foto antra eilė 1(šita viena mėgstamiausių,firmos kibs),2,3,5,6,7,8,10. Na o iš visų blizgių number uno būtų wirek alga,tokios dabar neturiu bet atrodo va kaip
http://www.wirek.com.pl/products/spoons/alga_aa/. Su paprasčiausia sidabrine 20g blizge per pusdienį esu ištraukes 14 lydekų,plius belekiek kibimų,kelios nuėjo betraukiant,būčiau pažvejojes ilgiau,bet kiaurai perlijo ir mirtinai sušalau,teko nutraukt vaisingiausią gyvenime žvejybą...
Vienam žvejy kablys.