Gal kas esat gaude smeltaites,smeltales upeliuose? Kokia zuvi ten galima atrast? 

Cia turbut pries 15 metu radaiZafas rašė:As atradau labai faina nenutrypta upeli.... Zemaitijoje, lasisu buna zeuriu... upetakiu jau per pora zvejybu paimaiu daugybe, vienas 2 kg, praita savaitgali 1 kg beveik ... mazesniu po puse kg papuole.. zodziu smagumas
krioklis rašė:Cia turbut pries 15 metu radaiZafas rašė:As atradau labai faina nenutrypta upeli.... Zemaitijoje, lasisu buna zeuriu... upetakiu jau per pora zvejybu paimaiu daugybe, vienas 2 kg, praita savaitgali 1 kg beveik ... mazesniu po puse kg papuole.. zodziu smagumas, nenoriu tyket turbut busi is tu zveju pagirunu jei ne taip prasau foto v studiju, manau kad kiekvieno upetakininko svajone pagaut 2kg upetaki ir jis butinai nusifotkins ir parodys kitiem
as tikiu netik su pagaliu bet ir su laidais gal uzmusinejiZafas rašė:krioklis rašė:yra bet geriau neieskok, nes vaizdas pasiurpins pakartas ant dvieju pirstu per ziaunas, ir visas perbales grynas lavonas, labai neestetiska nuotraukaArcia rašė:nemaciau jokio upetakio, tik piktas diskucijas
galiu idet dar kai su pagaliu uzmusinejam :D
Per daug visi pamege buvo,dabar tai labai sunkuBenasS rašė:Gal kas ka zinot apie Luobos upele kuri teka ir pro Skuoda ir pro Ylakius. Vasara buvau sustojes pametyt nustebinoO kaip kas daugiau tai neguadziau? Tai va butu idomu ka nors naujo suzinot apie ja
Kas gero gali gyventi melioracijos griovyjekarpiukas rašė:gal kas žvejojote Tenžėje,Akmenos intakas,kokių žuvų ten yra?
Esu gaudes ir Alante ir Salante. Salante kiekvienais metais rudeni ir pavasari gaudydavom sapalus ir kuojas,pasitaiko neblogu strepeciu,ziobriu yra ir vienas kitas upetakelis. Dabar pats laikas butu bandyt ten zvejot,nes kai Minijoje vanduo aukstas-daug zuvies sueina i Salanta,dar kuojos plaukia i ji nersti. Alantas man didelio ispudzio nepaliko,nors esu isbraides ji skersai ir isilgai,vasara vandens beveik nera,na ir zuveles ten nevertos demesio. Pamirsau pamineti,kad Salante gaudydavau ties Kulupenais,o jei vanduo labai aukstas budavo tai kildavom i virsu-ties Nasrenais.martiz-zz rašė:gal kas yra gaudes alante ar salante minijos intakuose ties kartena?
Cesiau,ties Nasrenais ir lydeku po 3-4kg neretai pasitaiko ir eseriu smetoniniu,tuom ir patinka man Salantas,kad visokios gyvasties pilnacesius rašė:Praitais metais ties Nasrenais maciau karpeca pasiklydusy apie 5kg