Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #264684   klzvejys
 14 Kov 2011 21:40
Norėčiau, kad pasiūlytumėt gerą žurnalą apie žvejyba, man aktuali tema būtų jūrinė žvejyba ir spiningavimas, žurnalas turėtų būti įdomus, straipsniai įdomūs ir tiesiog žurnalas žvejui :)
 #264688   Skumbrotas
 14 Kov 2011 22:02
klzvejys rašė:Norėčiau, kad pasiūlytumėt gerą žurnalą apie žvejyba, man aktuali tema būtų jūrinė žvejyba ir spiningavimas, žurnalas turėtų būti įdomus, straipsniai įdomūs ir tiesiog žurnalas žvejui :)
Užmiršai pažymėt kokiom kalbom tas žurnalas galėtu būt ;-)
 #264695   makaulė
 14 Kov 2011 22:32
klzvejys rašė:Norėčiau, kad pasiūlytumėt gerą žurnalą apie žvejyba, man aktuali tema būtų jūrinė žvejyba ir spiningavimas, žurnalas turėtų būti įdomus, straipsniai įdomūs ir tiesiog žurnalas žvejui :)
Tokio dar nesugalvojo :ruko
 #266004   Vegys
 20 Kov 2011 16:01
http://www.siauliaiplius.lt/article/arc ... ticle_6278 - a protelio vyras nors kiek turi ??? Iš pažiūros į durnių nepanašus http://www.etaplius.lt/Autoriai/Alvydas-Janusevicius , ale kai paskaitai, pasirodo kad išorė apgaulinga.
"Išs­kir­ti­nė žve­jų kas­ta – kar­pi­nin­kai"
"Plū­di­nin­kai, dug­ni­nių meist­rai, spi­nin­gis­tai, mu­se­li­nin­kai. Žve­jus skirs­ty­ti pa­gal žve­jy­bos įran­kį bū­tų ga­li­ma dar il­gai. Mu­se­li­nin­kai lai­ko­mi aukš­čiau­sios kla­sės žve­jais. Kai vi­si žve­jai pa­si­ten­ki­na alu­mi, mu­se­li­nin­kai ge­ria vis­kį. Jie daž­nai pa­lei­džia žu­vį."
"Žve­jus dar ga­li­ma su­skirs­ty­ti į „mur­zius“ ir „ne mur­zius“."
"Lat­vi­jo­je ir Len­ki­jo­je me­ti­nis lei­di­mas kai­nuo­ja apie 200 li­tų"
ir dar daug "perliukų" :-kvankt :-vimt
 #266020   Ignelis
 20 Kov 2011 16:40
na cia kaip pasiziuresi :-D :-D ziurint i straipsni su jumoru visai smagiai pasijuokti galima... :lol: :-D :-D :-D :-D va tik tas teiginys kad "upetakiai isnaikino vietinius shamus" kazkaip nei logishkai nei itikinamai man cia skamba.. :roll: negi suplauke shaika upetakiu ir suede 40kg shama..?
 #266031   Vegys
 20 Kov 2011 17:42
Igneli,
pirma mintis ps mane ir buvo kad čia jumoro straipsnis. Ale pabaiga į jumorą nepanaši ... Tai ką aš žinai ... Iš pradžių juokas, po to pyktis, po to gaislestis autoriui ...
 #266126   Agis
 21 Kov 2011 02:43
Klu­bo pir­mi­nin­kas pa­ste­bi kad ins­pek­to­riai ne­drįs­ta prie jo priei­ti: „Ži­no, kad iš­ma­nau įsta­ty­mus ir pa­ko­vo­siu už sa­ve. Mes tu­ri­me li­cen­ci­ją žve­jo­ti vi­so­je Lie­tu­vo­je ir nie­kas prie mū­sų ne­ga­li pri­kib­ti.“

:-D

Atas­kai­to­je mi­ni­ma ir tai, kad LMŽD, pe­rė­ju­si į ki­tas pa­tal­pas, su­ma­nė kad vi­sus kaš­tus (apie 250 tūkst. li­tų) tu­rė­tų pa­deng­ti žve­jai.
:-D Argi ne šauni organizacija :-D
 #266136   mixas
 21 Kov 2011 08:24
o klubo pirmininkas nutyli, kad išsinuomojo porą karjerų, į juos įleido šiek tiek žuvies. 600 karpiukų ir 1200 starkiukų, ir dabar vaidina kad tai licenzinė žūklė, dienos licenzijos kaina 70 litų... būtų juokinga, jei nebūtų graudu... o šitą straipsnį rašė žmogus visiškai nieko neraukiantis nei apie žūklę, nei apie žvejus įrankius ir visas kitas subtilybes.
 #266500   Skumbrotas
 22 Kov 2011 12:58
Angler rašė:Suprantu kai kepsnine ar keptuve i zvejyba ima,na bet kam ta telika pasiema niekaip man nedaeina :roll:
http://verslas.delfi.lt/business/i-zvej ... d=43432595
Pagal nuotrauką sprendžiant ta korespondentė net nebuvo Drvernoj. Greičiausiai čia bus tokia istorija - kadangi tos korespondentės Astos vyras yra žvejys, netgi vizualiai labai gerai žinomas daugumai žvejų, o tas kalbintas Remigijus gerai pažystamas su jos vyru, tai buvo paskambinta telefonu, Remigijus papasakojo apie kliovą, pasiguodė, kad šalia gaudo su "televizorium", nu ir skūrė reportažą moteriškė pagal savo supratimą... :-D :lol:
 #266514   Wytux
 22 Kov 2011 14:14
Skumbrotas rašė: Remigijus papasakojo apie kliovą, pasiguodė, kad šalia gaudo su "televizorium", nu ir skūrė reportažą moteriškė pagal savo supratimą... :-D :lol:
+1 :-D :-D :-D
 #269980   Angler
 02 Bal 2011 13:19
"Vietos gyventojai pasakoja, kad toks geras stintos kibimas tęsis tik keletą dienų."
Vargu ar cia galima vadinti zvejyba,greiciau stintu kasima cerpokais :-vimt
http://www.grynas.lt/gamta/pamaryje-pra ... d=43922079
 #273337   teftelius
 12 Bal 2011 21:04
Ką patartumėte, žvejai asai, man pradedančiajam :ks> , kuris žurnalas yra šiuo metu Lietuvoje žvejams geriausias? :roll: Informacijos ir pozicijos požiūriais, o ne atstovaujantis kažkokiems stambiems interesams... Buvo trys, keturi žurnalai, dabar jau ir penktas atsirado (LMŽD). Favoritu laikiau žurnalą Žūklė (redaktorius R. Žilinskas), tačiau neoficialiuose pokalbiuose išgirstu įvairių, net prieštaringų nuomonių apie mūsų, žvejų, žiniasklaidą. Ką manote jūs apie tai? :ruko
 #273412   Rafal
 13 Bal 2011 06:04
Tikrai zurnalas Zukle ir man patinka, o apie rusiskus nenori pasneketi? (Tik kad temos pavadinimas neleidzia) Nes is rusisku tai man patinka (labiausiai) is visu lietuvisku zurnalu Rybachte s nami. O is lenkisku tai Wedkarsto moje hobby ir Wedkarski swiat . Tie ne lietuviski tikrai verti demesio. ;uolrait :/braj;
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 32
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė