Nu dar laiko iki sezono yra,reikes pasiziurinet,aciu visiems nepagailejus informacijos 

Aciu. Padabosiuhenyte rašė:"Romadoj" yra jurinis "Climax Haruna" ar panasiai, po 50 mt, o kainuoja apie 20 lt, storiai nuo 0.40 iki 0.80 atrodo...Pigiau ir tokio storio nesu niekur fc mates...
PolomarasLiudovik rašė:Pastebejau kad visi pavadelius peikiat,o apie risimo budus(mazgus) ne kalbos, tai gal cia problema?
Jei ne, tai koks gi tas paslaptingasis mazgas?
Vegys rašė:Mariau / GDainiau,
koks privalumas bemazgių segtukų ? Nėr silpnumo mazgo vietoje ? O ar jie niekad neatsiriša ?
Šeštadienį maximoj mačiau prikabinta kruva šitų segtukų.MariusM rašė:Ar parsiduoda bemazgiai segtukai pas mus tokie ?
http://img864.imageshack.us/f/forumui.jpg
ačiū, reikės nepasididžiuoti ir užeiti į maximąSkumbrotas rašė:Šeštadienį maximoj mačiau prikabinta kruva šitų segtukų.MariusM rašė:Ar parsiduoda bemazgiai segtukai pas mus tokie ?
http://img864.imageshack.us/f/forumui.jpg
Panaršyk šitoj temoj, rašėm tikrai nemažaiMemelis rašė:Gal kas darot pavadėlius iš gitaros stygų? Gal pasidalinsit patirtimi?
Dar gali cia pasiziureti gal padesMemelis rašė:Gal kas darot pavadėlius iš gitaros stygų? Gal pasidalinsit patirtimi?
O aš "Tooth Proof" vielai visai jokių karabinų/žiedelių nenaudojau... O kam jie? Padarai užsukamą "skrūtkę" ir laiko puikiausiai, kibirą atkelt be problemųSauliusM rašė:karabinus tuos ale menkinius spinwal tai tuos pacius naudojau. viela irgi AFW tik ne titanine o ta plienine tooth proof
Tokiu principu?:DainiusM rašė:to blight: o tu nenoretum uzmaut termofito ant skrutkes ir ant segtuko subines ir uztraukt, turesi neudancia sistemele...
dariau ir taip, bet cia matyt psichologija man groja, kad karabinas gal patogiau nei skrutke issukinet/isukinet. kad laikyt laiko skrutke, tai jo, nesigincyju.blight rašė:O aš "Tooth Proof" vielai visai jokių karabinų/žiedelių nenaudojau... O kam jie? Padarai užsukamą "skrūtkę" ir laiko puikiausiai, kibirą atkelt be problemųSauliusM rašė:karabinus tuos ale menkinius spinwal tai tuos pacius naudojau. viela irgi AFW tik ne titanine o ta plienine tooth proofO dėl masalų pakeitimo, įgudus kone tiek pat laiko sugaišti kiek su segtuku (praverčia ilgesnis nykščio nagas)
O kaip kilputes formuoji, apspaudi vamzdeliais, ar kaip kitaip?DainiusM rašė:...As is nichromo plono darausi...
Susuku ir tiek, bet susukima darau labai tanku, vija prie vijos. Kol kas nepavede...Xrapas rašė:O kaip kilputes formuoji, apspaudi vamzdeliais, ar kaip kitaip?DainiusM rašė:...As is nichromo plono darausi...
O man va ketvirti metai ramiai nesimiega- vis sapnuojasi vienos žūklės metu pusantros valandos bėgyje nutrūkę du "monstrai"DainiusM rašė:...Kol kas nepavede...