Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #259717   SauliusM
 24 Vas 2011 21:03
Taacis rašė:... Siulau pametyt su multiku ir tiek :)
tu cia kam siulai? gal man? ar jau pats pamirsai, kaip dar tau iki kastingistu tampant as su recordu meciau o pats nuziurinejei ta recorda kaip 9 pasaulio stebukla? :-D
 #259719   SauliusM
 24 Vas 2011 21:05
DainiusM rašė:majakais :D
sorry, spelingo misteikas, vaikas klava aptrupino kazkuom ir krienovai knopkes spaudos kaikurios daba. bet visai i tema gavos netycia. kad jau jum patiko, tai gallit ir sita varianta rinktis.
 #259729   Taacis
 24 Vas 2011 21:14
SauliusM rašė:
Taacis rašė:... Siulau pametyt su multiku ir tiek :)
tu cia kam siulai? gal man? ar jau pats pamirsai, kaip dar tau iki kastingistu tampant as su recordu meciau o pats nuziurinejei ta recorda kaip 9 pasaulio stebukla? :-D
Nu ash atmenu, kaip tu tuo rekordu metei (uzhvrezhtu stabdzhiu- kai skrenda zhilvinas 30m o paskui sustoja ir krenta juron vertikaliai... Juk net ysibrides juron skambijau ir sakiau, kad ish toli tai nekas- smarksu skrydis ir staigus stabdymas ore. Tiku, kad tada barzdu nebuvo :lol: nu tipo beproblemu, kaip su Nevska :) Viskas ten normaliai- niekas negime mokedamas...
O apzhiurinejau tai tik tam, kad primest ar man tokia reikalinga ir ar ji tiks ant ne kastinginio koto, ar kazhko blogo nedarys zhiedeliams... Bo "kazkas" man sake- tu su multiku nurausi spiningo zhiedelius nachrien...
Dzin- nebuchiau tada gyvai pachiupines multo, nebuchiau jo pirkes. Dabar turiu. Ir dar (tsssss, paslaptis) ash juo ir zhvejoju ;-)
Paskutinį kartą redagavo 1 Taacis. Iš viso redaguota 24 kartus.
 #259733   Taacis
 24 Vas 2011 21:14
vava rašė:a koks varianc originale?
kaip pavadinsi- tai nepagadinsi :ruko
 #259740   Taacis
 24 Vas 2011 21:24
psio gana- nuo temos nugrybavom...

Paskutine zhinute po suščevstvu buvo

DainiusM rašė:Startuoja ji su tais ir su tais gerai, tik sunkus geriau-greiciau skrenda ir neduoda spulei anu aplenkt. :) Jei pats startas butu kujovas- spule stabdytu masala- tai gal nebutu tokios bedos, kad spule aplenkia skrendanti masala (nusivyniojancio valo prasme)- tiesiog arciau numestum ir tiek. (IMHO- imeju mnenija h*j osporish) :)

ir

gytis rašė:Sauliau, cia gi elementarioji fizika- impulso tvermes desnis- sunkus masalas isuka rite ir beveik nesumazina greicio, o o lengvas (ar mestas pries veja ) gali greitai nukristi, o rite toliau sukasi.
 #262096   SauliusM
 04 Kov 2011 09:50
piatras rašė::cig. Galėtų dar ir šitą "...Labai lengvai išsiriša mazgai..." pasireguliuot tuo pačiu, jei skaito Paveikslėlis
o cia tai topas :lol: ;-var-var. pralinksminote nuo ryto...
 #262171   piatras
 04 Kov 2011 13:04
Netrukus bus bandomas naujas formulės 4PE+4Super Ester šniūrelis YGK G-soul SS112 20lb #2. Tamsta HIPIS yra jau patyręs visokių šio pintuko teikiamų malonumų, tai gal ir paliudys jo patvarumą :roll:

Paveikslėlis

Palyginimas: abu #2, viršuj Ultra2 WX8 30lb ir 0,244mm deklaruoti, o SS112 20lb 0,235mm (gamintojas ir pardavėjas tie patys :-D )

Paveikslėlis
 #263421   apu
 08 Kov 2011 23:57
YGK PE - berods - rite atidaviau savo maziausiajai pazaist, tai nudaigojo ir tiksliau nepasakysiu. 0.148 - bet neuzstorintas ir kaina draugiska - ~60 tautisku uz 100m :gutgut naturoj nebandziau bet paciupinus ;-var-var.
 #265307   Satan
 17 Kov 2011 10:45
Sveiki,perskaičiau šį forumą ir atkreipiau dėmesį į tai,kad visi naudoja pintą arba monofilamentinį valą kaip pagrindinį,o fluorokarbonas eina kaip pavadėlis.Šiaip fluorokarbono dar nesu bandes,bet kiek suprantu jis yra kietesnis ir daug mažiau vandeny matomas už mono ir už pintuką tuolabiau.Dar viena savybė,kad nepasiduoda trinčiai,nebijo ,,aštresnio'' dugno,ilgiau priešinasi ,,strėlės'' aštiems dantukams.
Tai vat,ar šiuos savybės nėra aukso visurys ul/l spiningistui?
Kiek skaičiau panašių forumų,nieks nėra minėjes,kad naudoja FC kaip pagrindinį valą.Kaip čia dbr yra?Ar aš praleidau pro akis kažkokį didelį jo minusą?
 #265318   DainiusM
 17 Kov 2011 10:59
Lyginant su pintuku silpnas (arba storas jei to paties stiprumo) ir tamprus... uz monofila man labiau patiko.
 #265416   Satan
 17 Kov 2011 17:27
Kadangi pintas man niekaip neprigyja,turbūt vien dėl savo matomumo,imsiu FC pabandyt.
 #266696   Evaldas Z
 23 Kov 2011 08:52
Kazkada lyg SauliusM minejo, jog kote yra vyniojamo Power pro. uzeinu vakar, klausiu, Stancikas galva purto: nera ir nebuvo... nu gerai, sakau, ka tada rekomenduojat is geresiu ? taip po kokio pusvalandzio paskaitos apie pintus valus, pasiemiau stai sita. Supintas is 8 giju.
Paveikslėlis
Paciupinus patiko, nors ir nera idealiai apvalus, o daugiau paaiskes isbandzius. Bet kaip gi nepaklausi... gal yra jau bandziusiu ir gali ka pasakyt?
 #266699   SauliusM
 23 Kov 2011 09:02
Evaldas Z rašė:Kazkada lyg SauliusM minejo, jog kote yra vyniojamo Power pro.
Kote vyniojamo spiderwire yra, o power pro berods fabuose buvo.
nors betkokiu atveju as per ispardavima is cabelas parsisiunciau tiek vieno tiek kito. spule po ~11$ kainavo...
 #266700   SauliusM
 23 Kov 2011 09:04
Satan rašė:Kiek skaičiau panašių forumų,nieks nėra minėjes,kad naudoja FC kaip pagrindinį valą.
bandziau ir rasiau jau berods, man FC pasirode per kietas kad ji kaip pagrindini naudot, toks vaizdas man susidare kaip viela susivyniojes zvejotum...
 #266706   Kleckas1978
 23 Kov 2011 09:42
Berkley tracer braid turiu - po sezono naudojimo kaip naujas :gutgut mazgus laiko gerai - jei nutrauki tai tik prie mazgo :gutgut , siaip kietas jis labai kol naujas - po poros zvejybu suminksteje ir kietumas nebeerzina.
Tikrai geresnis uz PowerPro - powerpro beda nutrukti belekur gali kai trauki nuo zacepo - ir kai nutruksta kelis kartus po 10-15m valo :/nek gali mest lauk kas liko nes su 50m nebepazvejoji normaliai + man jis greiciau serpetodavo nei kad Berkley tracer.
 #266720   vk
 23 Kov 2011 10:18
Kleckas1978 rašė:Berkley tracer braid turiu - po sezono naudojimo kaip naujas :gutgut mazgus laiko gerai - jei nutrauki tai tik prie mazgo :gutgut , siaip kietas jis labai kol naujas - po poros zvejybu suminksteje ir kietumas nebeerzina.
Tikrai geresnis uz PowerPro - powerpro beda nutrukti belekur gali kai trauki nuo zacepo - ir kai nutruksta kelis kartus po 10-15m valo :/nek gali mest lauk kas liko nes su 50m nebepazvejoji normaliai + man jis greiciau serpetodavo nei kad Berkley tracer.
Kleckai, :ks> parašei kaip Armalis reklaminiame straipsnyje. :shock: Bet visgi pasirink tik vieną iš dviejų - arba Tracer plyšta per mazgą, arba trūksta bet kur ir praradinėsi daug valo...
 #266723   vk
 23 Kov 2011 10:35
Vegys rašė:vk, tai kad apie PowerPro rašė, kad trūkinėja bilekur, o ne Berkley.
Valas arba trūksta per mazgą, nes jo "nelaiko", arba bet kur. O pagal Klecką valas netrūksta per mazgą, bet visada trūksta šalia mazgo, o ne bet kur :-D - taip negali būt. ;;yel
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 232
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė