Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Įranga, apranga, žūklės įrankiai, masalai, įvairūs priedai
 #260149   Skersnukis
 26 Vas 2011 15:18
Grįžtant prie tų norfino pirštinių - šiaip visada stengiuosi grąžinti prekes jei pasitaiko brokas (esu grąžines ne vieną prekę ir ne tik dėl broko, o tiesiog, kad neįtiko). Nepamenu kas buvo tąsyk - greičiausiai pirkau ledui baigiantis ir išmeginau turbūt tik vieną kartą, o gal išviso jau tik kitą sezoną, na koks ten gali būti šiltų pirštinių bandymas sezono gale? Turiu be pirštų galų scierros - su jomis ir gaudau jau ne vienerius metus, bet būna dienų kai su jomis per salta tad tokiems atvejams ir norejau turėti užlenkiamas. O šiemet dar sykį teko užsidėti tas norfino pirštines kai buvo šaltą - davedė galutinai todėl ir nepagailėjau laiko ir įkėliau foto su savo atsiliepimu, kad žmonės nemėtytų pinigų.
Kaip rašiau anksčiau - ne tik broko klausimas - keistas konstrukcinis sprendimas nykščiuose palikti skyles-įpjovas tikintis, kad nesijaus šalčio per jas ir, kad jos neišsitampys ir neplyš.
 #290204   Ignelis
 22 Bir 2011 04:13
nezinau cia ar ne rashau, nes nezinau kuri tema labiau skirta. Nepraejau zhukles parduotuvej pro vasarines kalconu kainas... :gutgut Paciupau Polartec Sasta 64N shiltu apatiniu komplekta. Buciau nepirkes, bet dizainas uzhkliuvo, nebuvau mates tokiu dailiu polartekiniu rubeliu :gutgut pardavejas uzhgyre baisiai, sako ale shita modeli gali devet ant nuogo kuno vasara ir nereik jokiu antru sluoksniu, ishkarto plona striukyte nuo lietaus/vejo ir volia + salciausia ziema kaip drenazhini rubeli po antru sluoksniu ir kombinezonu. tiesa kaina lyginant su kitais kalconais netautishka, man vasarine ju kaina gavosi 400be keliu pinigu, cia jau su nuolaida beveik 200pinigu. :roll: nu bet neapdure. pasiemiau dar striukyte lengva wind stop, ale irgi girdisi kaip kvepuoja, nors wandens neleidzia kaip celofanas. ir negaliu atsidziaugti... :v-ar begant tik su apatiniais karshta, bet neshlapias. tiesa vien su tais kalconais vvesesne diena neina, nes vejas koshia gerai(nors rubas kaip apatinis ganetinai storas), bet su striukyte tandemas superinis prie +7sedziu ir nekalenu dantim, nors apsirenges atrodo juokingai ;uolrait zdziu imdamas shiltesnius apatinius, nushoviau du zuikius. nes realiai jie net nelabai panashus i apatinius, gal i treninga labiau ir galim naudot vasara vietoj antro sluoksnio, o ziema vietoj drenazinio. beda tik tame jog internete ju nuotraukos niekur nera. nei oficealiam polartec nei sastoj. tiesa sasta.fi yra nuotraukoj nusifotografavus moteris su tokiu komplekteliu, moterishku(nors pardavime nera). ir polartec.com yra lb panasiu modeliu, bet pas mane siules dailesnes, apvadai kitos spalvos, prekinis zhenklas sastos ir ant nugaros pagrazhinimai... :roll: ko jie taip sleptis kazhin gali? drasiai rekomenduociau ir kitiems, beje ar labai lepus tai yra audinys skalbimui ir seip ar greit susidevi? sasta puslapyje maciau jog jie teigia kad ju visi drabuziai gali but skalbiami skalbimo masinose isversti, bet ant etiketes parodyta kad tik rankomis. :roll: ir isviso kas tas polartekas, prekinis zhenklas ar superturbo audinys???
 #319304   Karalaitis
 13 Lap 2011 12:10
Sveiki, gal galit parekomenduoti ekonomiska apatiniu rubu komplekteli po kvepuojanciu kostiumu pvz extreme2/3? Cia skaiciau 3 metu senumo straipsni http://www.museline.lt/?p=255 tai sakau gal yra kazkokiu naujoviu, be to kai kuriu brandu ir nebera kaip Guahoo. Ar siai dienai yra kokiu ne per brangiausiu geresniu alternatyvu Norfin Termo Line+ Norfin Cosy line? Tarkim biudzetas 200lt+-50
Beje ar teko kam ciupineti atnaujinta pirma extryma? kokie ispudziai?
 #319371   Tironas
 13 Lap 2011 19:17
kas tau sake kad nera GUahoo? yra dar pas zmones senu modeliu, tuoj tuoj atvaziuoja nauji. jei uz 200 nori ir gero drenazo ir sildancio, tai manau apie norfin ir panasaus lygio dalykus ziurinekis. arba ispardavimus kokius gaudyk. interneti bla zino kiek visko surast gali.
 #319913   Tironas
 15 Lap 2011 15:57
tai kad netelp i biudzeta tavo nuorodos. marskineliai 100 lt. plius kelnes apie 80 o kur sildantis luoksnis. cia daugiau kaip pirmas-drenazinis ir biskuteil sildantis iseina ir viskas. mazoka
 #320577   Vegys
 17 Lap 2011 20:01
pigu.lt galima pasimatuot ? Kažkaip nežinojau. Čia Savanoriuose, prie Norfos bazės ? Ar ... ?
 #320578   dainiuška
 17 Lap 2011 20:03
Vegys rašė:http://pigu.lt/sportas_laisvalaikis_tur ... kainos_cia
http://pigu.lt/sportas_laisvalaikis_tur ... kainos_cia
Po 66 Lt. Medžiaga: 100% Merino vilna. Verta / neverta ? Kažkaip dėl dydžio neaišku ...
Čia lietuvių gamybos. Pigiau negu pigu.lt dabar siūlo šios firmos produkciją turbūt niekur nerasi :) Nebent tam pačiam pigu.lt, nes jie mėgsta akcijuojamą daiktą po kelių dienų dar labiau nuakcijuoti :-D Šiaip THERMOWAVE produktai :gutgut
Su merino vilna, mano supratimu, geriau pirkti tiems ribokams, katrie daugiau žvejoja pasyviai, t.y. nebūtinas greitas ir intensyvus prakaito išgarinimas. Jeigu judi daug - tuomet geriau imti iš poliesterio pagamintus drabužėlius. Jie greičiau išgarina prakaitą ir džiūsta.
Pasimatuoti gali čia:

http://thermowave.lt/lt/platintojai/
 #320580   Skridžas
 17 Lap 2011 20:07
Po 66 Lt. Medžiaga: 100% Merino vilna. Verta / neverta ? Kažkaip dėl dydžio neaišku ...
A tu pas vavana kreipkis anas tau parupins geresniu apatinių ir kaina draugiška :-ou-je

Aš esu tokius nupirkęs ir sau ir Dovilei http://tweetfeed.com/kilastrong/buy-cam ... l-top-mens atsisiunčiau vasara po 6 svarus už vieneta tai komplektas apie 50lt gaunasi tai po du komplektus pajamiau tai nors ir paprasti neitin mandro pasiuvimo,bet savo funkcija atlieka,esiu ebay brangesnius pirkes,bet palyginus tai šitie geresnės medžiagos,o prakaitas garina kai pasiute,o aš toks rubulis prakaituojiu kai čiuksas :?

Nors geresniu nesu nešojes,galvoju gal kokius audimo ar kokius garsesnio brando reiktu dar pabandyt paliginimui.. :roll: .
 #320581   vava
 17 Lap 2011 20:08
cia bus siltas daiktas, bet tau juk aktualu ir kvepavimas. ar ne?? tai jei nera sudetyje kokio plipropileno (o raso 100 proc vilnos), tai reiskias ner kam prakaito stumt.
beje, o tu ta merinini jau sudevejai, kur praeitais emei?
 #320594   Vegys
 17 Lap 2011 20:53
vava rašė:beje, o tu ta merinini jau sudevejai, kur praeitais emei?
Gal nesudėvėjau, ale artėju link to. Kadangi maikė patinka, tai aš ją naudoju ne tik žvejybai. Man ji sueina ir ūkyje, ir grybavime, o kitą kart - ir namuose.
Dirbu netoli tavęs (<1 km), bet kada per pietus ateit galiu + tavo variantas yra žinomas :) Tiesiog ir kitus variantus žiūriu dėl visa ko ...
Bratka rašė:anas baisiai greit auga :-ou-je
Nebeaugu .. Įžengiau į trijų skaičių zoną ir toliau augt nematau prasmės - 4 skaičių zonoje dar niekas nebuvo :)
 #320606   f'eD
 17 Lap 2011 21:06
dainiuška rašė: Su merino vilna, mano supratimu, geriau pirkti tiems ribokams, katrie daugiau žvejoja pasyviai, t.y. nebūtinas greitas ir intensyvus prakaito išgarinimas. Jeigu judi daug - tuomet geriau imti iš poliesterio pagamintus drabužėlius. Jie greičiau išgarina prakaitą ir džiūsta.
prasau, galetum visuomenei paaiskinti, kaip galima ziema greitai ir intensyviai judet?? be paliovos viena po kitos grezt eketes, eiti kilometrus snieguotu ledu su visom irangom - sutinku, bet kaip galima megautis gamta ir zvejot intensyviai, kad negalima butu devet merino apatiniu, tai cia jau atsleikit man :donknow' nebent prie + nesvarbu saltis :fingal: !buonka! , nebenet po kostiumo dar 3 fleesines fufaikes..
 #320607   vava
 17 Lap 2011 21:11
Vegys rašė:
vava rašė:beje, o tu ta merinini jau sudevejai, kur praeitais emei?
Gal nesudėvėjau, ale artėju link to. Kadangi maikė patinka, tai aš ją naudoju ne tik žvejybai. Man ji sueina ir ūkyje, ir grybavime, o kitą kart - ir namuose.
Dirbu netoli tavęs (<1 km), bet kada per pietus ateit galiu + tavo variantas yra žinomas :) Tiesiog ir kitus variantus žiūriu dėl visa ko ...
tai jei mano variantas tinkamas, tai zachadi (tik rozmiera man brukstelk, paziuret ar yrasandely). siaip bunu beveik visa laika su retom isimtim. be pietu......
 #320624   dainiuška
 17 Lap 2011 21:39
f'eD rašė:
dainiuška rašė: Su merino vilna, mano supratimu, geriau pirkti tiems ribokams, katrie daugiau žvejoja pasyviai, t.y. nebūtinas greitas ir intensyvus prakaito išgarinimas. Jeigu judi daug - tuomet geriau imti iš poliesterio pagamintus drabužėlius. Jie greičiau išgarina prakaitą ir džiūsta.
prasau, galetum visuomenei paaiskinti, kaip galima ziema greitai ir intensyviai judet?? be paliovos viena po kitos grezt eketes, eiti kilometrus snieguotu ledu su visom irangom - sutinku, bet kaip galima megautis gamta ir zvejot intensyviai, kad negalima butu devet merino apatiniu, tai cia jau atsleikit man :donknow' nebent prie + nesvarbu saltis :fingal: !buonka! , nebenet po kostiumo dar 3 fleesines fufaikes..
Prašom atvykti į rimtas poledinės žūklės varžybas ir ten pažiūrėti, kaip greitai ir intensyviai judama nuo vienos eketės link kitos, kiek daroma ekečių ir pan. ;uolrait Apie mėgavimąsi gamta aš nerašiau :cool: Apie tai, kad dėvėti merino apatinių negalima - taipogi nerašiau :)
 #320630   Vegys
 17 Lap 2011 22:10
SauliusM rašė:o ka jus apie situos apatinius mastot?
http://mazgeikafishing.lt/index.php?rou ... uct_id=215
atrodo siaip gal ir kaimietiskai bet is visu melynanosiu vilnu tai man asmeniskai jie maloniausiai ant kuno guli.
Man, tinginiui, šie dažnai tinka. Tiksliau ne šie, O Jaxon firmos, bet mintis ta pati. Išvaizda irgi. Pvz baltai žuviai sėdėt prie vienos eketės visai :gutgut Ešeriams norisi kitko, dėl to ir klausinėju apie kitokius (manau, reiks Vava aplankyt) ...
 #320632   Vegys
 17 Lap 2011 22:14
vava rašė:tai jei mano variantas tinkamas, tai zachadi (tik rozmiera man brukstelk, paziuret ar yrasandely)
A kas žino koks razmieras turi būt ? Va kai kurie daigtai man XXL per maži, kai kurie XL pilnai tinka. Jei pameni, pernai irgi nesutarėm kokį dydį imt man reik - gerai kad paėmiau ant išaugimo (Bratka - cic :) ) Reiks užbėgt kada nors ir žiūrėt kas ten pas jus yr ..
 #320640   Wytux
 17 Lap 2011 22:26
O tai po tai zaliais kalisonais reikia dar kazkokiu alia drenaziniu rubeliu pasivilkt ar jau ne?
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 17
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė