A prie ko termostatas ir dūmas iš aušinimo ventiliatoriaus varikliuko.
BR sonca
Variklis uzgesta...Vegys rašė:Toks klausimas - o kas nutinka (kokie požymiai būna) kai diržas nutrūksta ?
Kaip rasiau, avariniu atveju jungi salono sildyma max ir vejeli max, ziema tikrai be problemu atsiausinsi varikli, vasara irgi padeda, tik jau salone net su atvirais langais ne kas... bet jei vaziuot reikia, visgi iseitis.Antas rašė: jeis stovesi ilgai kas zino kas gali atsitikti.
Visaip būna, kartais nieko nenutinka blogo, kartais vožtuvai linksta, galva trūksta. Toks aplaidumas gali kainuoti nuo kelių šimtų litų iki kelių tūkstančių litų.Vegys rašė:Toks klausimas - o kas nutinka (kokie požymiai būna) kai diržas nutrūksta ?
95m TDI?liorenas rašė:kaunieciai...
Šiandien bevažiuojant žvejot trūko mano (ž)opelio paskirstymo diržas...Gal kas žinot kokių nebranginykų meistriukų, kurie apsiimtu apžiūret kas ten kaip ir jei nieko labai baisaus (labai tikiuosi)galėtų ta diržą pakeist?
Ir šiaip klausimas visiem: kiek man šitas aplaidumasgali atsieit (mat dirzas keistas laaabai senai)?
![]()
Opel astra, 1995 TDI, variklis opelinis, 50kW...
isvertus: arba keiti dirza su visais itempejais, arba ieskaisi naujos masinos arba padeveto tokio pacio variklio.sonca rašė:Visaip būna, kartais nieko nenutinka blogo, kartais vožtuvai linksta, galva trūksta. Toks aplaidumas gali kainuoti nuo kelių šimtų litų iki kelių tūkstančių litų.Vegys rašė:Toks klausimas - o kas nutinka (kokie požymiai būna) kai diržas nutrūksta ?
kiek teoriskai domejausi tai cia jau laimes dalykas, jei apsukos mazos ir gazo nespaudei, tai nieko nebuna, jei apsukos ant gazo, zarnas varikliui paleidzia - tada jau chana, nes velenas viska ismala, kas aplink ji yra, kartais net islenda paziureti koks oras lauke.Fiskius rašė:95m TDI?liorenas rašė:kaunieciai...
Šiandien bevažiuojant žvejot trūko mano (ž)opelio paskirstymo diržas...Gal kas žinot kokių nebranginykų meistriukų, kurie apsiimtu apžiūret kas ten kaip ir jei nieko labai baisaus (labai tikiuosi)galėtų ta diržą pakeist?
Ir šiaip klausimas visiem: kiek man šitas aplaidumasgali atsieit (mat dirzas keistas laaabai senai)?
![]()
Opel astra, 1995 TDI, variklis opelinis, 50kW...Netikiu. TD tikriausiai.
O kiek gali atsieit priklauso nuo fortunos, linko voztuvai ar ne. PAskaitinek forumuose sitiem varikliam linksta ar nelinksta. Pnv tai zinociau kam varyt tokiu atveju.
Nevisai taipAntas rašė:velenas viska ismala, kas aplink ji yra, kartais net islenda paziureti koks oras lauke.
Fiskius rašė:Nevisai taipAntas rašė:velenas viska ismala, kas aplink ji yra, kartais net islenda paziureti koks oras lauke.Dazniausiai stumoklis islenda paziuret koks kaushas uz vairo sedi
Svarbiausia kad kazkas islenda paziuretisonca rašė:Stūmoklis tai jau tikrai niekur neišlenda, vožtuvai, taip pasitaiko, kad išlenda
stoviu dar servise, 3 savaite prasides...Skridžas rašė:O kaip ignelui pasibaigė su jo ufonobiliu?