To bretas:
Ką reiškia "įtemptai"?
Ačiū, savijauta gera.
Ką reiškia "įtemptai"?

Ačiū, savijauta gera.

arabas rašė:To bretas:
Ką reiškia "įtemptai"?![]()
Ačiū, savijauta gera.
arabas rašė:Galiu papasakoti apie šitas bridkelnes iš asmeninės patirties.bretas rašė:sveiki, tai as vel su savo bridkelnem.stai aptikau e-shope stai toki varianta kaip manot? gal kas turi ar turejo?
![]()
butu idomu suzinot verta ziuret ar ne. Kaina kaip ir nedidele, gamitojas lyg ir zinomas, tik gal ne bridkelniu gamyboj ale vistiek. Aciu uz patarimus
http://www.zuklei.lt/Apranga/Kelnes-Bri ... otect.html
Sezoną atlaikė ganėtinai intensyviai žvejojant (1-3 kartai per savaitę). Ir ne museliaujant, o spinigaujant, t.y. nubrendant ir nueinant per žvejybą nuo poros iki dešimt ir daugiau km. Tikiuosi, kad dar atlaikys bent pusę sezono. Gamintos jos Taivanyje.
Jei po upę ir krantais nelakstysi, ir jei pinigai kišenės nespaudžia, tai galima pirkti, bet komplekte dar tūrėtų būti ir batai. Jei batų nėra, tai pirkti neverta. Aš pirkau už tuos pačius pinigus kartu su braidymo batais.
Pats gal ir nueini. O aš matęs tavo kolegų, kurie Merkyje pusę dienos mojuoja kaip priklijuoti vienoje vietoje.Donis rašė:10 km nukeliauju praktiskai kiekviena zukle,ypac pavasari,buna ir daugiau,vasara gal kiek maziau,bet be 2-5 km vistiek neina apsieiti,kokiam Merkyje gal ir uzsistovi vienoje vietoje ilgeliau,bet tokias upes Lietuvoje gali suskaiciuotiant vieno rankos pirsto.
arabas rašė:To Donis
Lyginant vidutinį statistinį muselninką ir spinigautoją, tai pastarasis paprastai ir nubrenda, ir nueina kur kas daugiau. Spėju, kad fly visuomenė dabar mane užkapos rožančiais, bet spiningavimas yra judresnis gaudymo budas.
As mates tavo kolegu koiam Nemune visa diena ant dambu bemetanciusarabas rašė:Pats gal ir nueini. O aš matęs tavo kolegų, kurie Merkyje pusę dienos mojuoja kaip priklijuoti vienoje vietoje.Donis rašė:10 km nukeliauju praktiskai kiekviena zukle,ypac pavasari,buna ir daugiau,vasara gal kiek maziau,bet be 2-5 km vistiek neina apsieiti,kokiam Merkyje gal ir uzsistovi vienoje vietoje ilgeliau,bet tokias upes Lietuvoje gali suskaiciuotiant vieno rankos pirsto.
Na, kaip jautiesi po žvejybos? Alaus norisi.bretas rašė:arabas rašė:To bretas:
Ką reiškia "įtemptai"?![]()
Ačiū, savijauta gera.
įtemtai - tai ir yra vaikščiojimas ilgesnių nuotolių, kaip tu rašiai 2-10 km, o ne kiurksojimas vietoje.
arabas rašė:To Donis
Čia jau ne diskusija, o maždaug... kieno ilgesnis.
Ant dambos dar ir taburėtę galima atsinešti. Fly rybokas ant dambos irgi nelakstys liežuvį per petį persimetęs.
Donis rašė:arabas rašė:To Donis
Čia jau ne diskusija, o maždaug... kieno ilgesnis.
Ant dambos dar ir taburėtę galima atsinešti. Fly rybokas ant dambos irgi nelakstys liežuvį per petį persimetęs.
Tai vat ka norejau ir pasakyti,upeliuose ir mazesnese upese,nedrosi su museline viena duobute atsistojes,keliauji ir keliauji.
Kalba ne apie bėgimą, o apie tai kieno britkelnės greičiau dyla.cesius rašė:koky cia breda puciatkaip spiningistu taip ir muselininku yra begiku ,o ne zveju, ir cia stiliai ne prie ko. Cia kalbam apie zvejybas *PYP*
arabas rašė:
Bet dabar pasakyk prašau, kaip dažnai tenka žvejoti su fly, kai vandenyje praleidi apie 10% laiko, o 90% ant kranto?
Į vandenį aš brendu ne tam, kad mažinti šešėlį, o tam kad įsibridus yra patogiau gaudyti. O po to ir visa kita: ir šešėlis, ir prie žuvies arčiau prieini, ir uodai mažiau ėda, ir t.t. Fly irgi dėl to lenda iki bambos ir giliau, o ne dilgelėse stovi.cesius rašė:Apie ka ir kalba, jai esi nedurnas spiningautojas, tai stosi y vandeny ir mazinsi sesely kaip ir muselininkas, jai bukas begikas lakstysi krantais ir kaltinsi bridkelniu gamintojus
Patikėkit, vyrukai, kad jaučiu didelę pagarbą Jūsų cechuiDonis rašė:Arabas,nedaug dar palyginus muselininku Lietuvelej musu,po keliu metu pamatysi kiek bus daugiau,nenustebciau ir tave pamates savose dziunglese bemojuojanti lydekine muse
arabas rašė: Patikėkit, vyrukai, kad jaučiu didelę pagarbą Jūsų cechui, bet fly į rankas imti nežadu. Kuo daugiau žvejoju su spiningu, tuo labiau man jis patinka. Gal čia koks iškrypimas, nežinau?
Aisėj turėtų būtmartiz-zz rašė:http://www.fishing-mart.eu/sklep/en/sol ... k7550.html gal kas zino kur klaipedoi yra situ britkelniu?
rasistasDainiusM rašė:Visiskas apsurdas.Muse gali nusipirkt, o va negras (kuris uz tave ta muse uzmes ten kur reikia) brangiai kainuoja ir ne kiekvienam iperkamas... o mokytis uzmest dideliai daugumai slabo- tingisi matomai ir tiek.