Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #219899   dango
 10 Rgs 2010 17:30
Sveiki. visa tema perskaiciau , bet neradau nieko apie ez. Virintai. Gal kas gali pasakyti kokia ten situacija, kodel nekas ten negaudo zuvies. Ar lydeku ten yra ir t.t. Aciu
 #220108   mariokas
 11 Rgs 2010 18:59
zvejoti ten neteko,bet kazkur skaiciau,kad virintuose lydziu esama... ir seliaviniu lydeku yra... :gutgut
 #220767   kajus
 14 Rgs 2010 20:09
sveiki gal kas galetu pasidalinti info apie Juodieji Lakajai kap ten lydekaites ka megsta ? kur palaukiot geriau planas aplankyt ta ezeriuka aciu
 #221643   pensininkas
 20 Rgs 2010 10:28
si savaitgali karsiai parode dideli uzpakali :( bandem per nakti, kabinejosi smulkme iki 150g, ale imamo nei vieno :(
 #225737   vysnia
 10 Spa 2010 17:59
Šiandien Galuonų ež. nuo 7:30 iki 14:00 per tris žvejus tik vienas kibimas (draugui) - peiliukas ~800g. Buvom be echaloto, visos valtelės asilo jėga varomos, nors batimetrinį ir buvau žiūrėjęs, bet iki salos už kurios duobė buvo labai toli irkluot, o kitų duburių neradom, tai trynėmės apie krantus/salas/sėklius. Beje, ryte pasitiko gan įspūdingas rūkas, geriau švystelėjus nebematydavai kur nukrenta :) Dažnai ir mikro masalus mėčiau, bet nei kibimo. Jokio mailiaus/žuvelių niekur nebesimato, gal jau ir plėšrūnai duobėse žiemai konservus ruošia?..
 #225740   Vegys
 10 Spa 2010 18:05
vysnia,
Pas mus rezultatai niekuom ne geresni. Šiandien su draugu Molėtų Ilgyje velkiavom. Viena lydekaitė kaip silkutė, max 25 cm ... Gal kitais metais jau bus didesnė ? Daugiau - nieko.
Draugai gaudė kažkur netoli Toliejų. Su echolotu, varikliu. Rezultatas - viena lydekaitė 800 g. Ne kas ...
 #225827   pensininkas
 11 Spa 2010 08:06
Bandem 6dieni paspiningaut. ezere lydeku tikrai yra, man 2 kibimai - viena nupiepus max 700-800 g, kitas nedrasus kibimas pora stukt buvo ir tiek. kibimai prie pat nendriu, o paciose nendrese gyvenimas vire - mailiukas sokinejo kaip paseles.
 #226880   mariokas
 16 Spa 2010 21:03
Sveiki visi :!: :!: ;-) jau eilini savaitgali lydekos man parodo :!fig! Dar tik spalis ipusejo,o dauguma zuvu jau i duburius sulindo :superšokas ir vanduo kazkaip greit atsalo.... :/nek Siandien buvo zvejota nuo 9h iki 16h-nei vieno lydzio kibimo :!: :-niak' paskutine zukles valanda issitraukiau zieminuke,nuirklavau iki 14m pagilejimo ir ten pradejo kibaliotis delnines kuojos,vienas kitas eserys,plakis ir t.t meskere buvo perlenkus ir kazkokia smagesne zuvis,bet neteko jos pamatyt,atsikabino pakelus pora metru nuo dugno :shock: Baigus zvejyba atsiyriau prie kranto,paleidau pagautas keliolika nedideliu kuoju ir kazkas tik bac i paleistu kuoju bureli!!!!!lydeka! is garso,ratilu vandens pavirsiuje ir menulio fazes :lol: nusprendziau,kad butu buvus gerokai virs kilogramo :) Taigi tokia ir zukle gavosi,ieskojau lydziu per visa ezera,o lydys manes prie kranto lauke :-D
 #226929   timocha
 17 Spa 2010 13:13
Sveiki, gal kas i moletiskiu galetu pasidalinti info apie pirmojo ledo ezeriukus. Pats sezona pradedu salia observatorijos esanciuose misko ezereliuose, laimikiais nesiskundziu, bet siais metais noretusi koki nauja ezeriuka isbandyt. Vakar su visureigiu ismaliau apie 100 km misko keliukais, tai keleta perliuku atradau, purvui uzsalus manau bus visai pravaziujami ir su subaru universalu.
Tai pat gal kas gali info suteikt apie Geluoto ez arba Galuonu salia Inturkes, domina tik eseriai. Geluote jau penktus metus zvejoju tik vasara, tad siemet noretusi isbandyt ir ziema. Zinau kad Galuonuose vietiniai gerai pagauna prie salu, bet pagrindinis laimikis balta zuvis, mane labiau domina eseriukai.
Is anksto dekoju pasisakusiems:)
 #227973   mariokas
 22 Spa 2010 13:39
vat as kaip tik galuonu ezere daugiausiai laiko ir praleidziu... :gutgut geras ezeras,bet kazkodel eseriu ziema pagaunu labai mazai,nors vasara ant mikriuko galima nemazai ir graziu palupt (nuo 100 iki 500gr) didesniu nera teke pagaut... pagrinde zvejoju aplink seklumas,nes zinau visas kaip 5 pirstus :lol: ... reikes symet keist taktika ir ieskot ju gilesnese vietose... :ruko
 #227994   liorenas
 22 Spa 2010 15:21
Mariokas, ruosk mormyskes, nes manau susitiksim mes kokia grazia ziemos diena po Galuona pasilakstyt ir aseruku paieskot... ;uolrait :-D
 #227999   mariokas
 22 Spa 2010 15:49
:gutgut Ok. svarbu,kad tik ledas geras butu...
 #228512   mariokas
 25 Spa 2010 21:25
Jau eilini karta nusivyliau situo rudeniu... tokio nekibimo dar nei vienais metais man nebuvo :/nek po pirmu rimtesniu salnu kai dejo visa zuvis kazkur i viduri ezero tai rudeninio lydziu kliovo symet ir nemaciau :cry: siandien pravelkiauta praspiningauta ir ko tiktai nebandyta rezultate 0 lydziu kibimu... patikrinau zieminuke,kas gelmej gyvena,tai eseriai ir kuojos kabinejasi.... bet nelabai buvo smagu juos per nemenkas bangas gaudyt.... reikes jau gal pabaigt atviro vandens sezona ir leduko laukt... :cig.
 #228610   dzonotonas
 26 Spa 2010 10:18
mariokas rašė:Jau eilini karta nusivyliau situo rudeniu... tokio nekibimo dar nei vienais metais man nebuvo :/nek po pirmu rimtesniu salnu kai dejo visa zuvis kazkur i viduri ezero tai rudeninio lydziu kliovo symet ir nemaciau :cry: siandien pravelkiauta praspiningauta ir ko tiktai nebandyta rezultate 0 lydziu kibimu... patikrinau zieminuke,kas gelmej gyvena,tai eseriai ir kuojos kabinejasi.... bet nelabai buvo smagu juos per nemenkas bangas gaudyt.... reikes jau gal pabaigt atviro vandens sezona ir leduko laukt... :cig.
Pilnai pritariu. Šiemet rudeninio lydekų sezono kaip ir nebuvo. 'viarkt Na, o gal dar bus ? :e:e
 #241782   KARSIS
 18 Gru 2010 20:17
Sveiki gyvi Moletu ezeru zvejai ,tai ko nieks nieko nerasot,kaip jums ten sekasi? negi nieks nezvejiojat? Nors paskaityciau,o tai toks darbo rezimas,kad ir pirmo ledo negalejau isbandyt!!!! Visus su artejanciom sventem,gero ledo ir nei zvyno nei uodegos!
 #241881   pensininkas
 19 Gru 2010 19:04
buvom siandien su draugeliu ... geriau buciau likes miegot, arba i kita krasta vaziaves. per abudu vos vos sukrapstem ant skrituliu uzsimaut zivcus. na tokios nekibos dar nemaciau. ir nendrese, ir pagylejimuose, ir duobese, ir ant perejimo, ir linksmieji kalniukai - niekur nieko. isbandziau gal virs 10 ivairiu formu ir dydziu, spalvinimo avizeles. nieko. skrituliai tylejo. beje, gal sutapimas, gal ne, istraukiau kuojelka, lydekos siek tiek nudrozta, uzdejau ant skritulio - kliovas. apdraske, isspjove. dar nuleidau - vel kliovas. sikart kuoja perkando pusiau :)
p.s. ledas ~15 cm, sniego ~25 cm. ai, keliai nevalyti, nebarstyti, suds, griztant uzmatem viena griovy aukstyn ratais :)
 #241912   vava
 19 Gru 2010 20:45
ar man pasivaideno, ar tu tikrai sakei, kad vaziuosit i Varenos puse???
 #243055   mariokas
 24 Gru 2010 20:24
Reikes ir man artimiausia savaite sezono atidaryma paveluota padaryt :D vis laiko nerandu... o jau taip ezero pusen traukia... :v-ar :)
 #243830   mariokas
 28 Gru 2010 18:37
Pagaliau ir aš šiandien ant ledo užsiropščiau :-D šiaip nieko ypatingo nepagavau,tik kuoju koks 1,5kg . pora skritulių užstačiau,bet deja nei vieno vertimo :( .Bandysiu ryt vėl prišertose eketėse,gal kas smagesnio pakibs :gutgut o ledas šiandien visai nesiderino su mano peršlampamais batais :lol: rodos ir šaltis laikosi,bet vanduo po sniegu niekaip neužšala... :?
 #243834   andrius0302
 28 Gru 2010 19:03
mariokas rašė:Pagaliau ir aš šiandien ant ledo užsiropščiau :-D šiaip nieko ypatingo nepagavau,tik kuoju koks 1,5kg . pora skritulių užstačiau,bet deja nei vieno vertimo :( .Bandysiu ryt vėl prišertose eketėse,gal kas smagesnio pakibs :gutgut o ledas šiandien visai nesiderino su mano peršlampamais batais :lol: rodos ir šaltis laikosi,bet vanduo po sniegu niekaip neužšala... :?
Kur zvejojai? :)
 #244489   mariokas
 30 Gru 2010 20:50
Vakar kazko rimtesnio tikedamasis vel toj pacioj vietoj bandziau rybacint :-D eketes buvo is praeitos dienos prisertos,tai galvojau kad rimtesniu kuoju patrauksiu,bet deja rimtesniu uzkibo gal tik koks penketas :/nek pabodus traukt kuojas istraukiau spiningeli su blizgute ir galvojau eseriu pavyks palei seklumos pakrasti paciupt,bet kas juokingiausia,kad ant blizgutes kuojos pradejo geriau kibt nei eseriai :superšokas viso pagavau apie pora kg nerimtu zuvelioku. kazko man su tais eseriais nesiseka ziema.. gal ju priekrantej geriau ieskot? nors man atrodo,kad ju sekliu pakrasciuose turetu daugiau buti :? dar tiesa buvau 3 skritulius uzstates,bet nei vieno vertimo... Tikriausiai symet bus vel kaip pernai,kai sausio menesi pagaudavau geriau,nei ziemos pradzioje :shock: o jei kam idomu kur gaudziau ,tai perskaityt reiktu mano ankstesnes zinutes,viskas taps aisku... ;-)
 #255317   kementa
 10 Vas 2011 12:00
Gal kas bandet ant Ežerės (ežeras) zvejot? Kokie atsiliepimai?
 #255321   Vegys
 10 Vas 2011 12:12
Maps.lt kažkodėl tai pavadinta "Ežeris" (ne "Ežerės"), bet manau, kalbam apie tą patį ežerą.
Pavasarį, iš kart po lydekų draudimo su draugu velkiavom tame ežeriuke. Gylis jei neklystu iki 10 m. Nieko nesugavom. Didžiausią žuvies koncentraciją echolotas rodė čia http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt ... tops,zebra , ten žuvies buvo tiršta. Ten ir gylių perkritimas berods yr. Ir visai arti kranto. Su dugnine ar net plūdine galima užmest. Tiesiai priešais upelį. O kitur viena kita žuvis, taip sakant nieko įspūdingo.
Abejoju ar kada nors dar ten žvejosiu ... Gero įspūdžio nepaliko.
 #255326   kementa
 10 Vas 2011 12:28
Su draugu galvojam sawaitgali palekt paziuret kaip su eseriais ten reikaliukai, aisku po tavo pasakymo kaip ir ner ko labai tiketis tada ten pagaut :-D bet reik pabandyt
 #255331   Vegys
 10 Vas 2011 12:37
Na, iš vienos mano žūklės nereiktų daryt kažkokių didelių išvadų :)
Kementa - nuo Kiemento ež. pavadinimo ? Kaip ten reikalai ?
 #255371   kementa
 10 Vas 2011 15:18
Jo, nieko gero dabar apart baltos zuvies ir tai kuri tai kimba tai nekimba
 #255647   mariokas
 11 Vas 2011 18:35
Kazkaip kiek kartu teko pravaziuot,tai tam ezeres ezeriuky nei vieno zvejo nemaciau... :shock: Ilgyje tik karts nuo karto koks rybokas sedi... :neutral: O del baltos zuvies tai taip... dabar kimba viena po kitos daugumoje ezeru..... :gutgut
 #255649   Vegys
 11 Vas 2011 18:50
mariokas rašė:Ilgyje tik karts nuo karto koks rybokas sedi... :neutral:
Ilgis manęs irgi nesužavėjo ... Nei žiemą nei vasarą.
mariokas rašė:O del baltos zuvies tai taip... dabar kimba viena po kitos daugumoje ezeru..... :gutgut
Sekasi tau. Man visur nekimba. Draugas sakė Luokesuose pereitą savaitę gaudė, kuojikės kibo gerai, bet nedičkos ...
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 23
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė