Sveiki. visa tema perskaiciau , bet neradau nieko apie ez. Virintai. Gal kas gali pasakyti kokia ten situacija, kodel nekas ten negaudo zuvies. Ar lydeku ten yra ir t.t. Aciu

Pilnai pritariu. Šiemet rudeninio lydekų sezono kaip ir nebuvo.mariokas rašė:Jau eilini karta nusivyliau situo rudeniu... tokio nekibimo dar nei vienais metais man nebuvopo pirmu rimtesniu salnu kai dejo visa zuvis kazkur i viduri ezero tai rudeninio lydziu kliovo symet ir nemaciau
siandien pravelkiauta praspiningauta ir ko tiktai nebandyta rezultate 0 lydziu kibimu... patikrinau zieminuke,kas gelmej gyvena,tai eseriai ir kuojos kabinejasi.... bet nelabai buvo smagu juos per nemenkas bangas gaudyt.... reikes jau gal pabaigt atviro vandens sezona ir leduko laukt...
Kur zvejojai?mariokas rašė:Pagaliau ir aš šiandien ant ledo užsiropščiaušiaip nieko ypatingo nepagavau,tik kuoju koks 1,5kg . pora skritulių užstačiau,bet deja nei vieno vertimo
.Bandysiu ryt vėl prišertose eketėse,gal kas smagesnio pakibs
o ledas šiandien visai nesiderino su mano peršlampamais batais
rodos ir šaltis laikosi,bet vanduo po sniegu niekaip neužšala...
Ilgis manęs irgi nesužavėjo ... Nei žiemą nei vasarą.mariokas rašė:Ilgyje tik karts nuo karto koks rybokas sedi...
Sekasi tau. Man visur nekimba. Draugas sakė Luokesuose pereitą savaitę gaudė, kuojikės kibo gerai, bet nedičkos ...mariokas rašė:O del baltos zuvies tai taip... dabar kimba viena po kitos daugumoje ezeru.....