Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Guminės, PVC, plastikinės, medinės valtys; varikliai, naudingi priedai; echolotai, GPS
 #254095   savas
 05 Vas 2011 01:28
Jo... uzvede...
Atsirado laisvo laiko valandike ir pagal savo supratima pazaidziau. Tik ilgio reiktu padaugint, nes katino maisto dezutes per trumpos... Paskutiniai trys priekines dalies dugno sprendimai is ankstesnes serijos "mini valtis su mini varikliu", bet turetu pasiteisint ir kajakui...
PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis

Paveikslėlis
 #254100   savas
 05 Vas 2011 02:27
Pamirsau pridurt, kad placiausia modelio vieta atitinka 94cm, ilgis - 265cm . Pagal visas normas, reikia ilgint konstrukcija iki 345cm, kad atitiktu bent dali hidrodinamikos desniu. Tipo, kad butu minimalus nutekancio srauto stabdymas...
Plius reikia tokiai geldai kilio nuo 1/3 korpuso iki galo, kad islaikyt tiesia krypti irkluojant.
 #254114   okuma
 05 Vas 2011 10:28
Airis rašė:Gavau žinute iš http://www.kajakas.lt , kad pavasarį parsiveš žvejybinių kajakų FEEL FREE MOKEN 10 ANGLER ir STANDART.
Kokios bus kainos sužinosiu vėliau.
tos "feel free" gali but labai brangios,,man rodos jos ten be irklu yra,o su stumdomais pedalais......
siaip tai man ta sudedama nereali :gutgut ,nei transportuot,nei prie vandens dasigabent -problemu nera..
http://www.youtube.com/watch?v=KMVmemG7 ... r_embedded
 #254116   Agis
 05 Vas 2011 10:44
Bet , kad ji plika basa kiek aš matau.Ten dar visus pribumbasus pirktis reikia, tipo sodynės...Šiaip reiktų pasimatuoti kada atsisėdus kaip jaučiasi strėnos tokioje plaukiojimo priemonėje.Toks tandemas sueitų ne tik žvejybai, bet ir šeimyniniams pasiplaukiojimams :roll:
 #254126   Airis
 05 Vas 2011 11:24
brangus yra hobie firmos kajakai su pedalais. feel free paprastos,be navarotu. ta sudedama svedu gamybos point 65"tequila". sedynes galima pirkti ir atskirai,jei nori minkstai sedeti, o pameginsim pavasari paplaukioti ir ziuresim,patogu ar ne.
 #254127   okuma
 05 Vas 2011 11:26
nu sedyne,irklus ir laikiklius be abejo reiks pirkt, nu bet perkant viska kartu kayako kaina kita butu...kur cia islosi zmogus-nezinia... del sedejimo tai man nugara skauda jau vien ziurint,bet manau eitu prasimakstint,blogiau nei Nyrokas manau nebus,siaip trumpam buvau isedes,tai lyg nieko,bet aisku tik ilgesnis laikas parodytu kaip yra istikruju,geram atlosui pinigu nepagaileciau.Man dar labai aktualu kuno mase :oops: -kol migracijoj esu tai ir iki 90 kg nusiritu,zodziu-plastake....o va kai Lietuvoj pabunu,tai visokios grietinines laselines,koldunu dietos prasideda,tai +/- 125, o kur dar bent jau du kotai ,inkaras ir t.t.. zodziu dar kokie 15 kg.Reik ziuret arba dvivieti,arba bent kad 140 laikytu :-niak'
 #254131   okuma
 05 Vas 2011 11:39
nu va ta Moken 10 Angler neblogai patempia:
Boat Specifications
Length 10.3' (3.15 m)
Width 35" (89.5 cm)
Weight 60.6 lbs (27.5 kg)
Capacity 440 lbs (200 kg)
Bet tai kaina gan auksta (599£),o ir problema su laikymu jau..
 #254228   Agis
 05 Vas 2011 18:53
As tai ateitį matau tik ant tos surenkamos dvivietės, žinoma jeigu strėnom patogi bus, nes susirenki ir plaukioji relaksuodamas su žmonike kokios baloj, išmeti vidurinę dalį ir varai žvejoti...Vat tik kažin apie kokią sumą anos kaina sukasi :roll:
 #254233   Airis
 05 Vas 2011 19:00
Agi , issinuomoti kainuoja tik 35 lt dienai-pasiimsi dviviete ir vperiod. As irgi pradzioj galvojau imti dviviete,sedeti per viduri,kai vienas plauki ir panasiai....pats supranti,kad universaliu dalyku nebuna. Aisku sandeliavimo problema butu isspresta.
 #254237   Agis
 05 Vas 2011 19:04
Žodžiu Tu ten sek, kai jau bus galima kokia Odisėja Minija daryti :-D Vieną busiką nuvarysim aukštyn, kitą žemyn ir kokį ruožą praplaukę apsispresim :lol:
 #254569   SauliusM
 07 Vas 2011 22:41
okuma rašė:inkaravimo budas greitam pasileidimui
http://www.youtube.com/watch?v=cVOMotan ... re=related

Kas zino,ar saugu taip inkaruotis juroj,esant mazam bangavimui?
nieko nesupratau kaip jis cia buvo uzsiinkaraves. ismete inkara per borta i nuplauke nafig... :roll:

nors betkokiu atveju nezinau kam to reik musu pakrantej. negi nuo inkaro imsies, kad su pleksne pakovot ir paskui pasakosi kaip pleksne kajaka 5 km nutempe kol ana istraukei? :roll:
 #254570   SauliusM
 07 Vas 2011 22:44
savas rašė:...kad atitiktu bent dali hidrodinamikos desniu. Tipo, kad butu minimalus nutekancio srauto stabdymas...
as aisku labai atsiprasau, o bet taciau kokiu greiciu plaukt ruosies su tuo virtualiu kajaku, kad hidrodinamika parupo? :shock:
 #254575   Skumbrotas
 07 Vas 2011 23:08
Įdomu kodėl nieks nenusiperkat tą kajaką dabar, kai tokios ženklios nuolaidos :?: Ant pavasario teks jau tikrą kainą išleist.... :roll:
 #254593   Agis
 08 Vas 2011 01:19
Nu ir teqilos tandemas dabar tik :lol: 2300 lietuviškų, bet tai juk ne katė, norisi primierkos, tiek sėdint, tiek sukišant ana į transporto priemonę, o kadangi nesu Kepenio mokinys, tai dar man ilgai iki bandymo :-D
 #254652   Skumbrotas
 08 Vas 2011 11:08
Aš tai palauksiu kol kas nusipirks žvejybinį kajaką ir duos prisimatuot, tada spręsiu :lol: Bo kai buvau pabandymui išsinuomojęs kažkokį toj aikštelėj prie Minijos, tai po valandos jau norėjosi bėgt iš jo - įskaudo nugara, kojos užtirpo :roll:
 #254669   Agis
 08 Vas 2011 11:52
Nu matai, čia kiek matosi truputį kitaip sėdisi, su tais skirtais pramogom aš irgi ilgai neiškenčiu, net keista prisiminti, jog prieš kelis metus atlaikiau 5 dienų žygį Aukštaitijos balose ir upėse, a vot dabar jau yra noras pasimatuoti ir gerai pasimatuoti :lol:
 #254676   Airis
 08 Vas 2011 12:04
pasimatuoti jokiu problemu-nuvaziuoji prie minijos,kai vanduo nukris ir megini visus is eiles. kol nepameginsiu ,tol nepirksiu, o kainas nemanau,kad sukels,nes pareis nauji modeliai,tai jie ir bus brangesni.
 #254693   Donis
 08 Vas 2011 12:33
Pries kelis metus,Svedijoje gaudziau is kajako ezere vaivorykstinius upetakius,zvejyba smagi,kajako modelio neisidemejau,tik zinau,kad buvo skirtas zvejybai,su juo vietiniai i fiordus plaukdavo zvejot,zvejojau kelias valandas,nuovargio jokio,greitai pasiekiamos zvejybines vietos,smagus dalykas,tik minusas transportavimas ir laikymas,bet cia lengvai isprendziama beda,sau kajako lydeku zuklej greiciausiai ieskosiuos svedijos aukcionuose
 #254698   Airis
 08 Vas 2011 12:56
dar vienas pliusas pasirenkant kajaka,manyciau turetu buti galimybe zvejoti stovint ir jaustis stabiliai. ne pas visus,net ir zvejybinius kajakus, yra aiksteles normaliai pastatyti kojas.turetu buti lygus pagrindas,kur sedyne arba ,tarp sedynes ir koju atramu. kajako plotis irgi bus nepaskutineje vietoje.
 #254708   oli
 08 Vas 2011 13:14
Airis rašė:dar vienas pliusas pasirenkant kajaka,manyciau turetu buti galimybe zvejoti stovint ir jaustis stabiliai. ne pas visus,net ir zvejybinius kajakus, yra aiksteles normaliai pastatyti kojas.turetu buti lygus pagrindas,kur sedyne arba ,tarp sedynes ir koju atramu. kajako plotis irgi bus nepaskutineje vietoje.
chia kayakai kur stovet galim,tik kaina aishku...
http://www.freedomhawkkayaks.com/videos.php
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 40
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė