mixas rašė:labai paprasta

eini į googlę, irašai magišką žodį vobleris, arba crank, arba minow arba tiesiog lure, ir spaudi vaizdų paieška, visam gyvenimui užteks

nors iš kitos pusės, draugiškas patarimas, pradžioje bent jau reiktų pasidaryt ir užsikurt klasikinį vobleriuką, o paskui mėtytis ant formų.
pradzioj galvojau kagi tu man cia sakai as gi visa teorija n kartu perskaiciau ir viska apie liezuviu formas zinau ir viskas pas mane dirbs is karto

nu bet del visa ko nuejau i vonia pasibandyt imeciau dar nedazyta medinuka timpt o tas bjaurybe i sona eina nert net neketina, idejau kita liezuvi panasiau,bet vistiek dar ne kas... Tada pasiemiau mano manymu viena is geriausiu jau "pilnai gatavu" vobleri timpt,o jis nors ir dirba,bet matosi subine i virsu kylt nori

o tokiu "pilnai gatavu" dazytu suklijuotu,nebandytu dar bent 10 turiu

reiks pavasari bandyt kazka is ju burti,jei nieks nesigaus tai bus prisiminimui :D Dabar ruosinius paruosiu viska padarysiu,nudazysiu,bet liezuviu iskart neklijuosiu,o prie prudo pradzioj tinkama parinkt bandysiu

aisku sakysit,kad ir dazyt is anksto neapsimoka,bet net jei ir nepavyktu dazyto voblerio uzvest tai bent jau pasipraktikaves su dazymu buciau.. O as maniau,kad teoriskai zinau pakankamai ir kad is pirmo karto viskas pavyks