Na va, daba jau ir samariezų nebreiks

Pradedu suprast iš kur atsiranda dulkės, o kur dingsta pinigai - vis dar nesuprantu......
kam tie samariezai, kai fantazija yraVaidis rašė:Na va, daba jau ir samariezų nebreiks![]()
tos kelnes yra ne gumines lolTironas rašė:gumines bridkelnes yra blogis. nera nei vieno vienintelio argumento uz.
Nesuprantu kodel? jos yra patvaresnes nei visos kitos, as deviu vienas gumines jau sesta sezona, aiskus lopu yra pilna bet man jos kainavo tik 150 lituTironas rašė:gumines bridkelnes yra blogis. nera nei vieno vienintelio argumento uz.
Imk tas pigias kelnes ir galvos nesuk, pats jau sesta sezona zvejoju su jomis( tiesa ne to pacio modelio bet eilinem pasak kitu guminem) net negaila brautis per krumus, akmenis, visokias koriagas o jei ir pradursi uzsidesi lopa ir toliau zvejosi, o paskaitinek kaip tie zmogeliai suploja nuo 500 iki 1500 uz tas kvepuojancias (tik neaisku kam visa tai reikalinga vandenyje idomu kaip jos po vandeniu ta ora isstumiabretas rašė:ziurejau ir tas "kvepuojancias" bet kaina jau nuo 450, beto prie ju dar ir batu reik, kurie taip pat kainuoja, tad man kazkaip atrodo jog patogiau ir ekonomiskiau yra tokio tipo kaip mano auksciau nurodytoje nuorodoje. Zinoma gal ten ir komfortiskesnes tos kvepuojanios, bet nemanau, kad jai "nekvepuojancios" tai jau negalima su jomis zvejot, juk ne pizama... svarbiausia, kad nepraleistu vandens ir nebutu vienkartinis daiktas.
f'eD rašė:nieko nuostabaus, kai kas iki siol nesugeba paleisti sugautos zuvies, devi ceratines brydkelnes ir medvilnines telneskes, ziuri per kabeline rusiskus kanalus ir svajoja apie naujos kartos kareiviska kamufliaza
Donis rašė:tai lazdyna issilausk,kam i tas geras meskere investuoti,vistiek su bagazine nulausi
o tai jau ka negalima paimti zuvies namo ir suvalgytiTironas rašė:gumines bridkelnes yra blogis. nera nei vieno vienintelio argumento uz.
dar neteko girdeti kad ta vyriska liga priklausytu nuo bridkelniu klases ir visai nepriklausytu nuo to kas yra po jomis ir kiek laiko saldai savo dziaugsma isibrides i upeli, upe ir t.t.Donis rašė:Na nematau prases gincytis,prie guminiu niekada gyvenie negryzciau,nei uz ka,nezinau kaip prakaita garina prastesniu firmu brydekelnes,(kazkaip neteko su tokiom susidurti pabijojau pirkti) bet is mano turetu Simms ir William Joseph esu laaaabai patenkintas,nuostabus dalykas,nusipirkes jas pagaliau pasijauciau zogumi vaiksciodamas paupiais,o ne kaip slapias dvokiantis skuduras su guminem brydkelnem,Kriokli,niekas tau ju nekisa per preivarta,bet senoji gvardija muselininku ir spiningistu dabar jas keikiai labai stipriai del vyrisku ligu,bet deja jau velu,gumos traukiamas saltis ir pastovi dregme padare savo
nu jo kam vazineti su vw kai galima su mb, bet kai neturi mb gerai ir vwDonis rašė:Antas,pirma isiskaityk kas rasoma,po to pulk,visu pirma neikas neminejo jokiu kainu,visu antra idomus poziurius,gumines kelnes ir susikta sveikata visam laikui kai turi geresni iranki,ar geriau brydkelnes bent jau uz kokius 300-400 simtus ir meskere uz tiek pat,as nesuprantu jusu logikos,kam rasineti vejus jei nei to nei to kaikurie nesate megine,daug tokiu buvo ciauskejo ciauskejo kol patys neisigijo,kai isigijo kazko tyli,tik pralemena,kai susideves pirksiu vel tokias pacias.
Antai, ar žvejyboje vaikštai ? Kokius atstumus ? Ar tik brendi ar ir pakrante eini ? Prie +25 irgi nesuprakaituoji ?Antas rašė:as maunuosi nesintetinius, o medvilnius rubus ir storus rubus, kad paskui nepersekiotu vyriskos ligostaigi visada po zvejybos bunu sausas ir nesusales, o mano "gumines" bridelnes dreknokos, bet ne slapios ir visai nesmirda
![]()