jei kalbame apie 55lb minkota, tai ji turi maximaizeri ir juo plaukiant letai, ima mazai A, dabar nepamenu bet rodos vienintelis 55lb turi maximaizeri, jei motoras koks 38 lbs, tai zinoma akumo uzteks trumpesniam laikui, o jei su 55lb plaukt greiciau, tai A suvalgo irgi daug. bet cia rasau tik tai ka manau, nesu domejesis labai ir pats neturejes.
as plaukioju su turist 3, minkkota 30lb, akumas 110 Ah. man cia reikejo issiaiskint kiek galiu max plaukt ir kokiais greiciais, tai specialiai bandziau taip: isplaukiu, akumas rodo 12,5 V , zvejoju lygiai 6 val tokiu stilium- inkaruojuos, apmetau aplink ir iskart 5 saiba perplaukiu ir visas 6 val taip, jokiu 1 - 2 pavaros, parplaukiu krantan, matuoju 12,25 V , kita diena nedakroves prazvejoju tokiam pat rezime, akumas neissikrove, tik gryzes pamirsau pamatuot V. dar pora kartu esu bandes taip pat zvejot, tik neplaukiojau 4-5 saiba tai atlaike 4 zvejybas ir gryzau tuscias. paaiskinu, viena kart pakroves akuma zvejojau 4 kartus po 6 val, nebuvo vejuota, neplaukiojau 4 - 5 pavara, bet 4-oj zvejyboj akumas baigesi, ir isitikinimui dar kart ta pati isbandziau , rezultatas toks pat.
kodel trumpiau plaukioja kiti- sunku pasakyt, gal svoris, gal vejas, gal srove, bangos, as esu irgi 2 valty per kokias 4 val zukles velkiaujant nusodines akuma, bet vejelis buvo

iki velkiavimo vietos su benzu vos nusikapstem per bangas ir pries veja