Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, apranga, muselių rišimas, medžiagos
 #248298   martiz-zz
 13 Sau 2011 23:02
KETURKENSEN rašė:Tironas sulipdė puikų straipsniuką apie šlakių žvejybą Švedijoje:
http://www.museline.lt/?p=1522
verta dėmesio
tas tirono toks stilius baisiai nepatinka bent jau man cituoju ". Bet su spiningu gaudo tik bailiai, ar ne? " tai ka liko zvejyba ne bailiams tik museline? visi turi tik ja gaudyt? :shock: na nezinau nors pats gaudau muse ir zadu pasilikt kuo toliau tik prie jos bet taip kitu zukles budu nezeminu -:kiwl
 #248378   ramkis
 14 Sau 2011 14:23
A kam tu cia aiskinies, ar teisinies? Pasakei, parasei ir viskas. Pozicija daugiau maziau aiski :tia-tau
O visumoj straipsnis, kad ir su paslepta reklama(visi zinome kur dirba ir kam atstovauja Tironas :lol: ), tikrai idomus ir informatyvus. ;-var-var.
 #248431   Tironas
 14 Sau 2011 18:04
gerbiamieji isminciai ir sekliai:

1- cia nera jokios pasleptos reklamos, o viskas labai atvirai ir tiesiai sviesiai parasyta
2- jei surinksit man toki pat gera rinkini jurai, as ji idesiu i straipsni ir pasakysiu kad jis puikus
3- nei varivas nei sufix as neprekiauju.
4-taigi susilaikykit viena syki nuo visokiu itarinejimu ir vertinimu nepagristu.
 #248501   Jonvabalis
 14 Sau 2011 21:17
martiz-zz rašė:
tas tirono toks stilius baisiai nepatinka bent jau man cituoju ". Bet su spiningu gaudo tik bailiai, ar ne? " tai ka liko zvejyba ne bailiams tik museline? visi turi tik ja gaudyt? :shock: na nezinau nors pats gaudau muse ir zadu pasilikt kuo toliau tik prie jos bet taip kitu zukles budu nezeminu -:kiwl
Kaip matau minties taip ir nepagavai, vertimas: su spiningu uzmesti daug lengviau, tuo paciu ir toliau nei su museline... kartais tiesa, kai kam, lieka anapus... :fingal:
 #252293   f'eD
 28 Sau 2011 18:09
matamode rašė: Baltijai...
liux :gutgut
as irgi tokiu prisirishiu, po 0,5$ dar seniau parsipuciau Ice Wing Fiber - Purple Black, UV & Pearl Minnow Mix, Fl.Chartreuse ir Hot Orange, ale sits kaip varinis :roll:
 #252310   matamode
 28 Sau 2011 19:35
ir randi tu medziagu tokiom kainom :gutgut .dabar galvoju kad reikia dar pasirist is skirtingu spalvu,nugarele tamsesne,papilve sviesesne :idea: turiu ir as Dark Gun Metal,Fl.Chartreuse,Pearl Minnow :ruko . jau sis savaitgalis kaip ir suplanuotas ;-var-var.
 #252343   Tironas
 28 Sau 2011 21:52
butinai praneskit jei pagausit bent kazka ( vajazuves nesiskaito) su sia muse.
Seip ideja teisinga, bet mano praktika rodo, kad i FREDO dubinga pridejus daugiau blisgucio ir flesiuko, jau gaudavosi ignoras. dar kazkur esu girdejau kad pernelyg daug blizguciu daug blogiau negu visai be blizguciu.

Seip teoriskai sita , jeigu sunkinta, deretu pabandyt gaudant uotus.
 #252402   f'eD
 29 Sau 2011 11:24
Tironas rašė:nu blemba kad zuvis ziauriai skani, o dar yra teorine galimybe pasigaut su muselka. vat tik nesumastau kas geriau, ar tipo strymerius dugnu vilkt, ar bugerius ar nimfas. o gal sokdint tipo alia jigaujant :roll: :!: :?:
gerai yra, kai Papes vietiniai parodo kur ir kada velai vakare zvejot reik, o geriausia - kada ir nuplukdo :gutgut
kaip manai, fluo ryskiai zalios L dydzio tungsted akys varys tuos blynus ir proto, ar nevarys? :-D
ar visgi sviecianciu Glo ieskot?
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 30
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė