Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #242659   vava
 22 Gru 2010 18:13
Antai, geras tas tavo XM (draugelis toki turejo). Paskui labai dziauges, kai pardave :). ir baikit cia trielint ta pati per ta pati. teoretikaiblyn
 #242662   Wytux
 22 Gru 2010 18:16
vava , tai kad mes i realybes varom .... :ruko kas ka turi- tas ta ir giria :-D
 #242667   vava
 22 Gru 2010 18:22
nu ok, tu turi Golfa, Antas turi Xm, Vegys Camry.. o tai chulish gincyjates apie visokius Saxo ir 307 ar dar kokius galus???
kad tik pafyzdelint?
 #242672   Wytux
 22 Gru 2010 18:31
Tai palyginamuoju budu issiaiskinome, kad vokiaskos masinos geriausios, o francuziskos -gaidys ..... ir jau nesigincijam dabar atrade tiesa :ruko
 #242676   Vegys
 22 Gru 2010 18:45
vava rašė:Vegys Camry..
Tai kad aš nei giriu nei peikiu jos ... Tik manau, kad pracūzai savose klasėse tikrai neprilygsta nei japonams nei vokiečiams ir manau - nei švedams.
 #242679   Wytux
 22 Gru 2010 18:54
Nu del svedu tai cia reikia skridzo paklausti .. kam jie prilygsta savo klaseje :-D
 #242681   Vegys
 22 Gru 2010 19:09
garbanotas,
Ant ko batoną trupini ? S40 naudoju 3 metus. Aišku, važiavom ne tiek daug, ~ 45 000 km per tą laiką. Stipresni gedimai - guolis (perkant jau ūžė) ~ 200 Lt, pernai elektros laidai ~250 lt. Na, + kažkiek smulkūs pakabos gedimai. Ar čia daug ??? Vienas minusas - benzą siurbia :) Nors ... man visos mašinos siurbia daugiau nei kad gamintojas nurodo.
 #242683   Wytux
 22 Gru 2010 19:15
Aciprasau .. nezinojau kad ir jumi bumeriu gerbejas ....turbut ir skridzui rekomendavote awtomobili ? :-D
 #242721   RamaZ
 22 Gru 2010 21:42
Jamkit Audi SR6 - ir mašina didelė ir visais ratais varoma ir "karavanas" ir kuro padoriai (tik 14-15 l/100km) valgo ;-) :-D
 #242809   Antas
 23 Gru 2010 11:24
Fiskius rašė:Cia vienas is aftomobilistu pokalbiu pernai klaidziojes po interneta :-D

Paveikslėlis
cia tai geras, Vava as negyriu xm, tiesiog yra faktai ir viskas, jei zmogui patinka le france tai ja ir pirks, jei kitas vazineja tik su vokiskomis - tai jam ir yra geriausios vokiskos.
Geriausia masina yra nauja is autosalono :-D va jos tada visos lygios.
kaip sakoma jei nori pirkt xm - nepirk, pirk vokiska ir galesi but laimingas, kad xm nepirkai.
 #242835   vava
 23 Gru 2010 13:06
Tadunce rašė:Oj ne, geriausia masina yra valdiska :)
100proc tiesa :)
 #242856   vava
 23 Gru 2010 14:12
Antas rašė: Vava as negyriu xm, tiesiog yra faktai ir viskas, jei zmogui patinka le france tai ja ir pirks, jei kitas vazineja tik su vokiskomis - tai jam ir yra geriausios vokiskos.
kaip sakoma jei nori pirkt xm - nepirk, pirk vokiska ir galesi but laimingas, kad xm nepirkai.
o tu zinok visai be reikalo negiri.
kai draugas pirko (2.5 tdi), kartu ja parvarem is Utenos. As vairavau, o ir paskui kelis kart buvau prisedes. "Valina" ta masina labai smagiai, vietos daug. Tiesa, kaip jau minejau, detales ner pigios ir meistrai jos kratesi :)
o vat, kai jis pries tai turejo 2l benza, tai ten tikrai shuds buvo, traukos nulis
 #242900   Antas
 23 Gru 2010 17:28
vava rašė:
Antas rašė: Vava as negyriu xm, tiesiog yra faktai ir viskas, jei zmogui patinka le france tai ja ir pirks, jei kitas vazineja tik su vokiskomis - tai jam ir yra geriausios vokiskos.
o tu zinok visai be reikalo negiri.
kai draugas pirko (2.5 tdi), kartu ja parvarem is Utenos. As vairavau, o ir paskui kelis kart buvau prisedes. "Valina" ta masina labai smagiai, vietos daug. Tiesa, kaip jau minejau, detales ner pigios ir meistrai jos kratesi :)
o vat, kai jis pries tai turejo 2l benza, tai ten tikrai shuds buvo, traukos nulis
ten td ne tdi :-D o ko man girt, kam reikalingas 2,5 td, kai nereikia keisti dirzeliu viskas ;uolrait , kai reikia pakeisti generatoriaus ar pagr prasideda 'viarkt :-D
 #243424   Sokratas
 27 Gru 2010 15:08
po tokiais patalais trurėtų kurtis be sutrikimų :lol:
 #243802   Antas
 28 Gru 2010 16:47
Agis rašė:Fiskiau, nebūk naivus ir netikėk pasakom, aš jau savo kailiu patyriau, kai pabandžiau "pigiau" važinėti, tai tik savęs apgaudinėjimas, kai mažiau sumoki pilantis, o kai viską paskaičiuoji per keturis, penkiis metus, tai jokios ekonomijos nėra, plius amžinas vargas su dujom , įpatingai žiemą ir įpatingai dabar, kai nesilaikoma mašininių dujų koncentracijos tarp butano-propano, nors ten ribos tokios, kad gali klaidžioti į abi puses kiek nori, bet žinoma nuklystama tik į vieną pusę, pripilant daugiau butano.
Jeigu važinėsi, kaip žvejas ir nereiks raliuoti, tai net nebus skirtumo tarp dyzelio ar benzo, žinoma naudojantis kolonėlių paslaugomis.Jei ir atsiras skirtumas, tai jis toks nežymus, kad keli litrai daugiau sunaudoto benzo, atpirks triukšmą, problemas žiemą, įrangos priežiūrą/remontą.Tie visi palyginimai, matavimaisi, tai tik suaugusių vaikų kalbos ir savęs įtikinėjimai.Kuro kainų skirtumas būna tik laikini dalykai.Važinėjau benzu, po to dujomis, po to vėl benzu, dabar dyzeliu ir galiu pasakyti, kad labiau akcentuočiau patį mašinos modelį, jos įrangą, metus, pravažumą, o ne tai ką ji suvalgo ir niekad nemokėčiau už 8-10 metų dyzelį kai galėčiau už tą kainą pasiimti 6-8 metų benzą.
Nu va Agis mete dideli akmeni i dyzelistu gretas, nuo kada dyzelis kelia dideli triuksma ir baisiai birba. Gal pirminiai dyzeliniai taip ir dirbo, ypac maz, kamaz, ie lengvieji su D zenklu. maniske sena 2,5 td, bet kas ilipes klausia ar mes cia su dyzeliu ar benzu vaziuojam :-D As pabandes su dyzeliu i benzus neziuriu, nes tie mitai, kad ziema blogai kuriasi, taskosi, kazkas purtosi ir t.t. yra tinginiu ir zmoniu kuriems rankos is siknos dygsta sugalvoti, va teip :-D
 #243825   Lydeka
 28 Gru 2010 17:53
Turiu dyzelį ir net negalvoju keisti į kitokį kurą, o žiemą iki -15 užkuriu net nelaukęs kol žvakės pašils. NISSAN ALMERA TINO ;-var-var.
 #243952   Airis
 29 Gru 2010 10:12
pavyzdziui mano busiukas ryja apie 8.5-10.5 dyzelio , jai butu 2.5 benzinas 15 neuztektu. dyzelis vistiek ekonomiskesnis
 #243954   Fiskius
 29 Gru 2010 10:20
Dyzelis uz benza tai zinoma ekonomiskesnis. pagrindiniai konkurentai zyzelis ir duja :roll: Abu su savais pliusais ir minusais (kalbu apie 10-15 metu bolidus).
 #243996   audrutis
 29 Gru 2010 11:04
Man tai dar baisu butu su dujine masina vazinejant i avarija patekt. Aisku i avarija visada baisu patekt, bet su dujom vaziuojant manau dvigubai baisiau. Babax gali but i vsio :)
 #244020   Kairys
 29 Gru 2010 11:45
Kolegos reikia patarimo. :roll: Mano benzininis mašiniukas vectra 98 m. 1.6i 16V durniuoja :ruko. Pirma, kas man nepatinka, tai pradėjo trūkčioti, ypač kai nori kiek paspausti daugiau. Atrodo, griebia, trukteli kelis kartus, vėl griebia, vėl trukt trukt, jausmas lyg aukštesniu bėgiu važiuotum, kada reikia žemesnio. Antras dalykas, kiek vėliau pastebėtas, trūksta traukos, ir smarkiai, trečiu bėgiu prieš kalnelį didesnį vos vos įsiritu. Trasoje, normaliam tiesiam kely, dar pusė bėdos rieda, bet mieste, prieš kalniuką ar norint aplenkti dar lėtesnį jau nepatogu darosi :oops: :oops: . Pats variklio darbas mano ausiai kažkoks netolygus, pašokinėjantis. Ir dar - pastebėjau, kad gerokai padidėjo benzo sąnaudos. :roll: :roll: Tai liūdina. Mašiniukas matęs truputį baltarusiško benzo, bet dabar kokį mėnesiuką valgo lukoilinį, bandžiau ir to macnesnio, ecto pilt, ale ne ką geriau. Variantai, kas gali būti, žvakės (keistos prieš trejetą mėnesių :roll: ), žvakių laidai parėję, purkštukai ar dar kas nors? Dėkui už patarimus. ;-)
 #244021   Tadunce
 29 Gru 2010 11:47
Juodo dumelio nemeta?
Lamba paziurek, jei suejes, bloga misini daro - daug benzino, mazai oro - netraukia, sanaudos padidejusios, juodas dumelis buna....
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 178
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė