Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #241884   Vegys
 19 Gru 2010 19:10
Numerių nežinau. Gaudėm šitam http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt ... hoto,stops . Kiti gaudė dar ir šitam http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt ... hoto,stops Kur dar galima - neklausėm. Šiaip žūklė :/nek nes gylis per mažas žieminiai žūklei. + ir nustebino kibimas, kurio su Vaidu net nepamatėm (neskaitant mano vienos kuojikės). Aš Antaviliuose tokių daugiau sugaut galiu.

Karosai kiek žinau kimba pavasariop, kai saulutė šviečia. Nors .... Gal ir šiuo metu galima sugaut pasišėrus. Ale man tvenkinių šiai žiemai gana. Negaudysiu. Geriau bilekur ant ežero bandysiu.

Kainos : 20 Lt už 4 val., 30 (ar 35 Lt) už dieną. Perkant visai dienai galima 1 kg lydekos paiimt.
 #242702   Shtulas
 22 Gru 2010 20:44
pensininkas rašė:o tu galvoji as klausciau jeigu nedirbtu?
Aš galvoju, kad aš klausiau ar jie dirba. O klausiau tam, kad žinočiau, nes prieš klausiant nežinojau ;)
 #247593   pensininkas
 11 Sau 2011 21:10
Gal kas buvo pastarosiomis dienomis, o gal ir savaitemis, tvenkiniuose, gali pasidalint ispudziais? kiek, kokios zuvys ...? tiek komerciniai, tiek nekomerciniai
 #252654   timocha
 30 Sau 2011 20:42
Buvau pas valinska praeita savaitgali, smulkme kibo neblogai, bet svoris iki 50g, kuojos, plakiukai, eseriukai. Ant skrituliu 4 kibimai, viena lydeka ant ledo. Be manes buvo dar 4 zvejai, lydeku pagavo visi, kaip su kitom zuvim nesidomejau.
 #252655   timocha
 30 Sau 2011 20:55
Vegys rašė:Numerių nežinau. Gaudėm šitam http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt ... hoto,stops . Kiti gaudė dar ir šitam http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt ... hoto,stops Kur dar galima - neklausėm. Šiaip žūklė :/nek nes gylis per mažas žieminiai žūklei. + ir nustebino kibimas, kurio su Vaidu net nepamatėm (neskaitant mano vienos kuojikės). Aš Antaviliuose tokių daugiau sugaut galiu.

Karosai kiek žinau kimba pavasariop, kai saulutė šviečia. Nors .... Gal ir šiuo metu galima sugaut pasišėrus. Ale man tvenkinių šiai žiemai gana. Negaudysiu. Geriau bilekur ant ežero bandysiu.

Kainos : 20 Lt už 4 val., 30 (ar 35 Lt) už dieną. Perkant visai dienai galima 1 kg lydekos paiimt.
Valinsko tvenkiniuose zvejoju jau 7 metus, tam kur tu gaudei ziema su avizele sunkiai sekasi, ten su velevelem didesne tikimybe lydeka pagaut, nors yra viena vieta kur kuojiciu ir eseriu galima ir su balalaika pasigaut.
As paprastai zvejoju tam antram, lydekos ten mazesnes bet baltos zuvies ir eseriu daugiau, karosu be didesnio atsilimo (kai palei nendres vaiksciot tampa pavojinga) neesu pagaves.
P.s. pravartu visada turieti kiecio lervuciu, kartais gelbsti sugraibyt tuos nemokamus 4 kg.
 #252681   timocha
 30 Sau 2011 22:24
zinau kad karosai per atlydzius ten tikrai sujuda (buvau istraukes uz peleko) bet kibti pradeda tik pavasariop.
Nors tiesa pasakius balta zuvi gaudau ant vagos, o karosu deretu patykoti paciose melduose, bet cia jau specifine zukle gaunasi :cig.
 #270581   Vegys
 04 Bal 2011 20:05
Paskambink, sužinosi :) Kažin ar bus patikimesnės info ...

Šiandien apžiūrėjau Antavilių ežerą. Užlipt nemanau kad galima - bent jau daugiausiai saulės gaunančiam šiauriniame krante. Keista ... tikėjausi kad ledas ilgiau išsilaikis ... Žvejų nebuvo. Palei tiltuką, pro ploną kelių mm leduką matėsi smulkių ešeriukų pulkelis. Žvejyba atviram vandenyje irgi dar neįmanoma.
Po to sugalvojau patikrint kaip Skarblelis atrodo. Ale neprivažiavau. Važiuojant iki jo keletas neblogų balų pasitaikė. Matyt užpylė vanduo mašinoj kažką, mašina pradėjo negražiai dirbt. Palikus atidarytą kapotą po pusdienio viskas atrodo ok. O prie ežero ir neprivažiavau, nesiryžau. Per didelė bala buvo likus keliems šimtams metrų iki ežero. O su paprastais batukais iki ežero šliopint noro nebuvo.
 #270600   pensininkas
 04 Bal 2011 20:28
O ar imanoma tiketis sugaut karosu tik ledams nuejus?
Siandien biski prie buivydiskiu tvenkiniu buvau, tai jau nuo krantu 1-1.5 m atitirpe, ledas net labai patamsejes, vienoj vietoj dar buvo baltesniu lopineliu, ant kuriu sugebejo 2 kamikadzes kazkaip dar uzsiropst. Iki savaitgalio manau nutirps visas ledas.
 #271234   arabas
 06 Bal 2011 14:40
pensininkas rašė:O ar imanoma tiketis sugaut karosu tik ledams nuejus?
Atsiprašau, kad mėginu įkišti savo trigrašį. Visokių karosų gaudyme nusimanau kaip kiaulė apie debesis, bet....
Netoli Jiezno yra kažkokia kultinė bala-ežeras, kuriame, pasak vietinių aborigenų, karosai labai gerai kimba dar ledui nenuėjus arba tik jam nutirpus.
Pats mačiau, koks kolchozas tokiu metu ten būna.
 #271415   kauptukas
 06 Bal 2011 21:33
Sveiki kolegos :/braj; Taip jau atsitiko, kad atsikeltiau i pilaite :-ug Teko paziuret i zemelapi, ziu kad yra 3 didesnes balos aplink: geluze, salote ir bala prie buivydiskiu. Klausimas paprastas: ar ten zuvies yra, jei yra tai kokia? Gal imanoma ten pasijust kaip Nemuno zemupy? :-D
 #271434   Slonas
 06 Bal 2011 23:31
Na kaip Nemuno aukstupy niekaip nepasijusi.Zuvies apie Vilniu yra daug maziau...Na kartais gaLI UZTIKTI KOKI KOLXOZA TAI ZINOK KAd kazka retkarciais pagauna.Otuose ezeriukuose gali pagaut.Salotej-kuojos.eseriai,lynai.Pries25 metus gaudydavau ten kur upelis iteka,cia arciau miesto.
Tik ar ten dabar prieisi,visur tvoros.Giluzyje zuvu irgi yra ir karsiai papuola,bet ten motorkes uzknisa...Prie Buivydiskiu tai yra prudai.Ten lynai ,lydekos paskutiniu metu vel pasirode,bo buvu ismusta viskas.Bandyk...
 #271477   timocha
 07 Bal 2011 09:29
pensininkas rašė:Gal kas kokiu patikimu ziniu turi is Valinsko prudu? Gal jau ledai nueje? Noris kazkaip saldzios mesytes :)
Skambinau jems siandien, tai sake ledas nuejes, jau galima bandyt gaudyt, sestadieni reikes palekt.
 #271531   vava
 07 Bal 2011 12:12
nifiga tas Giluzis neperspektyvus. su priejimais nelabai, o ten, kur jie yra, siltuoju metu laiku pliazai nusidriekia aplink visa ezera. lygiai kaip ir Salotej ir tam mazam prudelyje per viduriuka
 #271539   pensininkas
 07 Bal 2011 12:43
kauptukas, klausyk ka tau sako pilaites veteranai ir neisradinek dviracio is naujo :) kai prazonduosi visas 7 (lygtais tiek) balas buivydiskese, tau bus dar didesnis eldorado negu nemuno zemupys :gutgut mano iki siol didziausias lynas, 63 cm ir 2,75 kg istrauktas butent vienoj is buivydiskiu balu :-D
 #271571   Vegys
 07 Bal 2011 14:03
espo rašė:Vegi, o kaip su arvydais?gal kazka zinai, ten kazkur netoliese randiesi. Info pasidalink ;)
Espo,
buvau prieš Naujus metus - leido žvejot. Buvau po Naujų metų - šlagbaumas buvo. Daugiau nevažiavau.
Buvau 2010 m (pernai) balandžio pradžioje du kart - šlagbaumas buvo. Taip kad tikrų žinių neturiu, bet spėju kad dar neleis žvejot ... Reik skambint, tada aiškiau būtų ...
 #272056   revolt
 08 Bal 2011 21:52
jei kas paskambinsit i arvydus, tai pasidalinkit info kas ir kaip ten. pernai yra teke prie slakbaumo pastovet, tai atvaziuodavo ileizdavo. kaip supratau, taip dare, kad nereiktu ratais jiems vazinet ir pinigu rinkt. pastovi, susimoki, ir varai gaudyt.
 #272837   inco`
 11 Bal 2011 17:05
INFO is Arvydu ir Valinsko prudu.

Siandien kalbejau ir su vienais ir su kitais, tai Arvydai prades sezona tik geguzes pirma sestadieni 'viarkt , iki tol neleidzia zvejot nei spiningu nei dugninem nei kitais budais....o neleidzia del to kad "mazai zmoniu, mums neapsimoka". Tai nelabai supratau to pasakymo...nes darbuotojas priziurintis prudus alga vistiek gauna, tai koks jiem skirtumas ar tu zmoniu daug ar ne...nu bet taip pasake tai lauksim geguzes.

valinskai sezona atidare jau praita savaitgali, uzklausus ar pagauna spiningu kas nors tai pasake " vakar buvo salta diena tai tik vienas tevas mokino sunu spiningu mojuot, tai nieko nepagavo.Bus sauleta diena pagausit tikrai", tai vat .... tokios zinios is prudu...

Arvydu kainu nesidomejau nes kakzaip ten manau nebus pasikeite 10lt/val, uz zuvi primoket nereikia. Pas valinska vyksim pirma karta tai pasidomejau ir kainom. 5lt/val + 1kg zuvies 10 lt (kainos plesrunems) del karosu, karpiu nezinau.

tai va tokios va zinios...jeigu kas pateksit pas Valinska i tvenkinius iki 7adienio tai brukstelkit kas kaip ten :)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 27
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė