Sauliuk vietoi to kad pizdet internete
geriau paruoditum visems kaip reike gauditi PC
a ne

makaulė rašė:,,aga jest....smol bass...
kakova x... as ten palikau?vital(vilnius) rašė:geriau paruoditum visems kaip reike gauditi PC![]()
uoj mama, man jau verkt? etiketes tai cia nebent kiti man kazkokias prikabint gali. tik jau ne as pats sau...alkanas rašė:sudalyvaves pamatytum jog praradai savo kaip "aso" visazinio visamokancio etikete, kuria sau pasikabines esi, vat todel tau ir neidomu
nzn ka patart galiu, bet galiu pasakyt, jog renkiesi is skirtingu kategoriju kotus, diaflash pigesnis ir zinoma nebus jautresnis, lengvesnis, siaip jei mikromasalai turi minty mikroguminukai, ir negaila $ vienareiksmiskai grfitolydery kaip ir liveris "s" virsune imciau , tubularo "t" virsune nesu bandes, bet pagal atsiliepimus, tai jau kiek standesne virsunele ir mikriukam ty l. lengom gumom nelabai, nors ... cia man taip, o gal kitam kaip tik geriau butu standesne, zodziu man virsunele turi dirbti kaip ziemines meskereles sargelis ir bent jau finezai jautrumas i ranka nuo to nenukencia, ps as pats finezos neturiu, tik zvejot bandes su jaespo rašė:Sveiki, reikia pagalbos. Renkuosi spinigą mikroguminukams. Turiu du variantus 1. GRAPHITELEADER CALZANTE EX 2.29m. 0.6-8g. Fast 2. Shimano diaflash LS 2.37m 0,8-8 Jūsų nuomonė apie juos? Ka dar galetumete patarti?
Kodel skirtingu kategoriju kotus? Abu spinigai su iklijuotom virsunelem. Shimano svoris 93g. modelio kurio as noreciau. Calzantes ilgesnio modelio su solid virsunele 92g. nemanau kad 1g. labai jau sunkesnis. Finezza nepagal kisene, tai jos net neziuriu. Ir nesakyciau, kad shimano pigesnis. Gal zinai, kur lietuvoje galima nusipirkti pigiai? Kokie pagrindiniai calzantes solid ir tubular virsuneliu skirtumai?alkanas rašė: nzn ka patart galiu, bet galiu pasakyt, jog renkiesi is skirtingu kategoriju kotus, diaflash pigesnis ir zinoma nebus jautresnis, lengvesnis, siaip
Kaip cia tau pasakius, Solid virusnele yra tipo "klijonke", o tubular yra kaip eilinio spiningo. Paziurek ulspiningas.lt ten viskas buvo aptarta apie tai, calzante atsistotu ~290lt, o diaflasha nauja pigiausiai imanoma paimt ~400lt, manau skirtumas rya ;)espo rašė:Kokie pagrindiniai calzantes solid ir tubular virsuneliu skirtumai?
Kur čia tokios kainos?Liveris rašė: , calzante atsistotu ~290lt,
http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... tion_id=15vk rašė:Kur čia tokios kainos?Liveris rašė: , calzante atsistotu ~290lt,
Kaip nemačiau 290 lt, taip ir nematau.Liveris rašė:Cia kainos be nuolaidu:
G/L CALZANTE EX GOCAXS-732UL-S 387 Lt
OMar rašė:BUtent isankstiniams uzsakymams. Bet jau uzsakymas vaziuoja. O sekanti siunta dar neaisku kada.