Del tinklu pardavimo,gal kokie metai kaip sugrieztino visa ta reikala.Gal pastebejot anksciau gariunuose kokia mase tu tinklu kabedavo...dabar man rodos tik vienas prekiautojas belikes,kuris turi kazkokius leistinus popieriukus.
O plia, tai ko yra varžoma laisva prekybos teisė ginklams, narkotikams, sexuidainiuška rašė:....gavome iš Europos teisės departamento nurodymą skubiai panaikinti įsakymą, neatitinkantį ES stojimo sutarties nuostatas dėl laisvos prekybos. .....
Ash tik uzh, taisykles ir yra taisykles, be to tai vistiek gamtos ciklas - ishmesi negyva i vandenyna, maistas kitiems gyvunams, mazhesnems zhuvims, krabams (kuriuos suvalgys didesne zhuvys) ir pan... Jau kur kur, bet vandenyne tikrai neprazhusUrlys rašė:Štai tau ir lietuviškas lankstumas (ar tabalavimas nežinau). Man teko prie JAV krantų heką šaldyti, tai jų ichtiologas/inspektorius, iš tralo, senai nugaišusias lašišas, per bortą mesdavo. Kaip mes jo neprašėme, gėdinome ir kitaip vadinome, niekaip – draudžiamu laikotarpiu imti negalima ir viskas.
Tai ne moralas, pats lietuvis dar vis Lietuvoj, o čia nelanksčiu būti kenkia sveikatai.
Mindule mes lietuviai patys kaip tie gyvnai, kurie suvalgys ta zuvi namuoseMINDULE rašė:Ash tik uzh, taisykles ir yra taisykles, be to tai vistiek gamtos ciklas - ishmesi negyva i vandenyna, maistas kitiems gyvunams, mazhesnems zhuvims, krabams (kuriuos suvalgys didesne zhuvys) ir pan... Jau kur kur, bet vandenyne tikrai neprazhusUrlys rašė:Štai tau ir lietuviškas lankstumas (ar tabalavimas nežinau). Man teko prie JAV krantų heką šaldyti, tai jų ichtiologas/inspektorius, iš tralo, senai nugaišusias lašišas, per bortą mesdavo. Kaip mes jo neprašėme, gėdinome ir kitaip vadinome, niekaip – draudžiamu laikotarpiu imti negalima ir viskas.
Tai ne moralas, pats lietuvis dar vis Lietuvoj, o čia nelanksčiu būti kenkia sveikatai.
Ignelis rašė:![]()
tuos kuriuos dar biski sazine griauzia tai bent po smeliu pakasa...
cia atvykeliu xebra...