Raimis*
liuks, kokio jie dydžio? pas mane irgi panašios formos baigia išdžiūti.Va taip ir gaunas tipo kopijavimas
.

PRobe rašė: kokio jie dydžio? pas mane irgi panašios formos baigia išdžiūti.Va taip ir gaunas tipo kopijavimas.
Kaip pavadinsi ,taip nepagadinsi.Paėmi į rankas originalą ir galvoji ar išeitų tokį pagaminti ar ne,na tai ir bandai,dauguma yra kopijuotų,na bent jau panašių,o toliau darai didesnius mažesnius,žiūri kaip vandenyje juda.Iš tikrūjų tai jeigu viską proporcingai sumažini arba padidini,tai darbas panašus,mažo judesiai smulkesni,didelio vangesni.Kas liečia pagautą žuvį ant savadarbio,tai kas be ko,malonu apgauti žuvį ,juk dabar jos tiek visokių blizgučių prisižiūrėjusios,kad surasti ant kokio ji kibs visas mokslas.Senoliai sakydavo ir ant iškirptos žuvelės iš konservų dėžutės lydžius gaudydavoVegys rašė:Suprantu kad ne į karves panašūsMasaidas rašė:Visos žuvys panašios tai ir vobleriai viens į kitą užnešair jokio skirtumo ar Jackson ar Salmo ar Rapaliukas.Na gal Zam arba Nilsas turi kažką savo.
![]()
Jei rimtai, klausimas buvo daugiau toks - ar tiesiog pasiėmę originalą kopijuojat jį ar ne. Tik tiek. Kaip kad apie muziką yra pasakyta - visos dainos jau sudaonuotos, tik ne visi pinigai dar susirinktiTaip ir čia ... Savo modelių suprantu kad šiais laikais sukurt jau sunku, kai jų tiek yr. Ale tik va kai copy paste darai nuo originalo ir kai bent šiek tiek savo įdedi - manau skirtingas jausmas, kai žuvį sugauni.
Folija kjijuodavau su klijais skirtais (meno gaminių)restauravimui,susideda iš dviejų buteliukų ,vieni skirti folijai užklijuoti, kitas but.fojiją nulakuoti,kad nekeistų spalvos.Nelabai man patiko kažką galvosiu keisti.PRobe rašė:Masaidai liukšiški darbaiAle lako tai nemažai sluoksnių pavarai taip primečiau apie 10 iš viso. O kaip su folija darai, tai irgi panašus procesas ? kokiais klijais foliją užklijuoji ?
Raimi* Verinimas -geri darbeliai, taip ir toliau.
Na klausyk, šaunuolisPRobe rašė:Drebulė 52mm. (visi šiek tiek skirtingi).
Ir darbas šiek tiek skiriasi.
http://smotri.com/video/view/?id=v1578790c3f0
.
idomus masalai bet tokia lezuvelio forma neprivercia masalo tau griut ant sono liaudiskaiPRobe rašė:Drebulė 52mm. (visi šiek tiek skirtingi).
Ir darbas šiek tiek skiriasi.
http://smotri.com/video/view/?id=v1578790c3f0
.
Darydamas labiau galvojau apie lydeką, kiek turėjau progų matyt -veikia (apatinis buvo sudirbęs).Vegys rašė:Raimi,
o kam šie masaliukai skirti ? Lydekoms ? Upėtakiui / ešeriams, gal ir šapalui didokoki. Man tas juodas gražus labai, nors ant panašaus Hornetuko nieko nesugavęs (ale kiti sugauna).
kestutis666 rašė:PRobe
norejau paklausti, ar man pasirode, kaip kurie turi dviguba zaidima?
Ar apkroviai vobleri svynu ir jeigu taip, tai kur. O vobleriai labai saunus ir kokybiski
Raimis* naudoju "UR 293" laką. Čia ZILVA von jurasemia parekomendavo, ir man tai geriausias ką esu bandes. Šiokių tokių kaprizų turi... ale jau esam apie jį diskutavę, paskaityk 30 lapo apačioje.Raimis* rašė:PRobe ...
Įdomu kokį laką naudoji?
savas rašė:Keletas eksperimentu su akyciu darymu...
gal gali dar pasakyt kaip ta forma is metalo pasidarei? Jei netingi ir pafotkint gali pacia forma.savas rašė:Viskas juokingai paprasta: org. stiklas 2mm., ikaitintas kol suminksteja, greit dedamas ant idealiai lygaus pavirsiaus ir su padaryta formele (metaline, ikaitinta) isspaudziama akute. Vienu pakaitinimu gaunasi 2-3 stukos. belieka su apvaliu graztuku padaryt milimetrini igilinima is antros puses ir bakstelet su juodu nenusiplaunanciu markeriu. Dugna kaip pageidauji: gali uzdazyt, gali klijuot folija (kompakto folija praranda savo vaivorykste). Viskas, gali klijuot i paruosta vieta.
Aisku reik dar tobulint viska, ale pigiau nei siustis "tikras" po doleri uz pora...