Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #214423   MinimaLTechno
 19 Rgp 2010 13:33
bobis rašė:Taigi pickerį buvau užmetęs nakčiai, aišku gėrėm ir pan

Kieno čia žodžiai, nepameni???
Nebeskaityk nebeskaityk, ir nežvejot gali... Pyksti ir žaibuoji čia tu, žmogau, atsipeikėk :)

pasidėjom didelį pripučiama čiužinį prie pickerio, įsismeigėm fakelą ir sėdejom, žiūrėjom į žvaigždes (meteorų laukėm) ir gurkšnojom alų. Ant pickerio buvo užmautas zvimbaliukas ir tylėjo jis ilgai ilgai. Gal neberašinėk tu nesamonių. Atsibodai. Gėrėm negėrėm, koks tavo ... reikalas išvis. Neturi ką pasakyti argumentuoto, tai net prie alaus kabinies. pfff , Misteris Nepatenkintasis -:saliut Ignoruok mane, aš tave...
 #214447   vava
 19 Rgp 2010 14:59
Vyrai, kol nenuejot dar toliau, baigiam tuos asmeniskumus.
:stop-;
 #214467   Auris
 19 Rgp 2010 15:34
Sutinku, dalinkimes toliau zukles ispudziais be nesamoniu
 #214511   ttm
 19 Rgp 2010 20:30
Kolegos, nevarykit taip ant Minimal Techno. manau ne vienas esam prie meskeriu su biciuliais sedeje ir aluti ir ne tik gurksnoje... Dabar isivaizduokit atvaro bachuriukas prie upes su draugais pasvesti, tai draugai svencia ,o bicas prie meskeriu sedi, nu blyn padarytu geda visiems zvejams 8)
O dabar apie zvejyba. Tame isplatejime, kiek esu pastebejes, srove l leta, tai sureguliavus gyli ir uzmetus su pludine , masalas is leto judetu dugnu, paskui tereiktu permesti. Arba svineli paguldyti ant dugno ir prilaikyti plude vietoj ar kazka panasaus. To isplatejimo pardzioje tai daug atgaliniu sroviu ir verpetu, tai plude tiesiog maltusi vietoje. Su pickeriu, manau dar paprasciau butu, tik judesio dugne maziau. Dar zinoma, galima spiningu bandyti ivairiausiais masalais.
Ten , kur baidares ileidzia, tikriausiai turetu vadintis Ramuciais- visuomet pilna zveju, tai galima pasikonsultuoti ka gaudyt ir kaip. O siaip tai ta pati istorija- raudes, eseriai, sapalai ir lydekai, atitinkami ir gaudymo budai. Srove ten t.p. nera l greita, tai kazkokiu ypatingu sistemeliu nereiktu nei pludinei , nei dugninei, as manau. Nenoriu dalinti patarimu, ko neismanau, nes pats gaudau tik museline ir spiningu ir pagrinde zvejoju kitose vietose, nors, manau reiktu istestuoti ir tuos isplatejimus spiningu. Museline ten jau bandziau tai tik sapaliukai neverti demesio ir tiek...
 #214515   Sokratas
 19 Rgp 2010 20:55
Venta plaukia, kaip ir jos daugelis intakų:

Paveikslėlis Paveikslėlis
 #214516   ttm
 19 Rgp 2010 20:58
Gerai, nauju sapalu atplauks i mano viecikes, nes seniai, jau mane ir mano masaliukus atpazysta, nebeina apgauti ;)
 #218518   Sokratas
 06 Rgs 2010 15:44
Nėr tokios upės Wenta, nebent Lenkijoj kur
O Ventoj vanduo artėja prie normos, bent jau apie Mažeikius...
 #218560   Dreigas
 06 Rgs 2010 18:06
Na, buvau vakar ir siandiena su valtim, tai vanduo visai norma, vakar ant vakaro 4 lydekos, siandiena nieko, nors iki vakaro neisejo pazvejot, bet uztat dvirati teko traukt :D
Uzmeciau ant tilto savo sukriuke, paprasiau, kad nuimtu ja pro sali vaziuojancios mergikes, ji atreme dvirati i tilto turekla ir nujeme sukriuke, kai mete i valti, ikrito jos dviratis, tai teko zvejot su blizge, akmeniu ir sniuru nuo inkaro, per 10min istraukiau :D Tai va tokie cikrai Ventoje vyksta.
 #218575   Sokratas
 06 Rgs 2010 19:11
:lol:
kas per turėklai, jei dviratis pratelpa
 #218616   ttm
 06 Rgs 2010 23:58
Gerai , kad ne ant galvos tas dviratis nukrito :), O siaip vanduo Ventoj normos ribose ir skaidrus, reiks ir man bandyt koki lydi pagaut.
 #221489   Dreigas
 19 Rgs 2010 08:04
mindaugasmzk rašė:Ventos tema ziuriu visai i apacia nusirito :))nejau niekas nebegaudote ventoje?gal kas buvot siom dienom?
as tai preita savaite bandziau pametyti,bet neiko gero,keletas eseriu ir lydekiukas :))jei ji buvo galima taip pavadint :)))greiciau driezas :)))
Paveikslėlis
Va tokie dabar Ventoj ir tekapoja, neina atsiginti viska is eiles griebia kas juda, o kas nejuda - pajudina... Dienos metu nelabai, bet ant vakaro per 1h eina po tris istraukt... O rimtesnes vis dar tyli. :)
 #224295   maskatuoklis
 03 Spa 2010 15:45
Vakar viena 2kg lydi pagavau, tevuks tik eseri, bet jam buvo pakibes "krakadils", atllenke segtuka ir nuplauke su mepsu pasipuosus..vanduo dar aukstas, reikia laukti.
 #224305   Sokratas
 03 Spa 2010 17:02
vai vai vai, šūds, ne segtuks ....
 #224352   maskatuoklis
 03 Spa 2010 19:42
bobis rašė:vai vai vai, šūds, ne segtuks ....
Nu segtuks kaip segtuks, nelabai tu ji ir pakeisi kai prie pavadelio jau buna primontuotas, aisku zvejoji ir mokaisi :) siaip su rankom tempdamas tu jo niekaip neatlenksi.
 #226931   logotipas9
 17 Spa 2010 13:55
umm kaip niekas apie venta nebešneka.... Kodėl gi taip.. Aš va ryt poryt , šiom dienom bandysiu kanors išlupti.. Tikriausia su spinu ašarius mušiu. Ties mažeikiais gal kurnors į šoną.. Beina ten kanors panašaus i ešerį pagaut?
 #226965   BenasS
 17 Spa 2010 19:53
Vasara ties mazeikiais net eserio nejo pagaut :e:e
Kazkas siais metai nitavo su ta venta, anksciau zuvis duodavos pavirsiui, o dabar :/nek
Vasara turejau savaite zukles kiekviena diena ventoj is valties, ir suda pagavau. kelis eseriukus du peiliukus :-ug
 #227081   logotipas9
 18 Spa 2010 15:20
Katik gryzau is ventos.. is pacio miesto.. Prie akmenu buvau šeip vietas apžiurėjau... Pasakysiu tiap.. Kad bučiau daug žuklaves-nebuvo padariau gal 30metimu.. Bet ir noro žvejoti nėra, žuves nesimato , jokių lydekų šuoliu.. Jokiu ešrių net nesimate ;(.. Net nežinau kur daba normaliai pažvejot.. Galvoju tulnikiai da yr.. :-)..bet ten peiliai.. O tokiu laiku karšiu pagaut eitu?
 #227422   nightblade
 19 Spa 2010 21:16
logotipas9 rašė:Katik gryzau is ventos.. is pacio miesto.. Prie akmenu buvau šeip vietas apžiurėjau... Pasakysiu tiap.. Kad bučiau daug žuklaves-nebuvo padariau gal 30metimu.. Bet ir noro žvejoti nėra, žuves nesimato , jokių lydekų šuoliu.. Jokiu ešrių net nesimate ;(.. Net nežinau kur daba normaliai pažvejot.. Galvoju tulnikiai da yr.. :-)..bet ten peiliai.. O tokiu laiku karšiu pagaut eitu?
nyksta musu venta :(
 #227520   Auris
 20 Spa 2010 11:07
Tai kitus ruozus bandykit, arciau Latvijos ar net pacioj Latvijoj, gi tokia Nigranda pasiekti tas pats kas varduvos tvenkini..
 #227801   Agis
 21 Spa 2010 22:20
Kažin iš kur Mažeikiuose galėtų būti mazuto :-D
Matyt jau įprasta, kad žiniasklaida net nesivargina.
 #227805   pensininkas
 21 Spa 2010 22:28
arba jau visi tersalai nuplauke, arba tiesiog plona riebaline tersalu plevele susidariusi ant vandens pavirsiaus, kadangi absorbentai atrodo kaip nauji :) imanomas variantas su lietaus vandeniu per lietaus kanalizacija patekes nedidelis kiekis lengvos frakcijos naftos produktu.
 #228060   Auris
 22 Spa 2010 20:11
Pats siuo metu UK iki vasaros tai neturiu galimybiu Lietuviskom upem dziaugtis, tad reportuoju tevuko ispudzius.Vakar ventoj begaudydamas lidekas, gan nemaza guminuka stvere 1.7kg sapalas, sako ispudziai kaip kokiu 3kg lideka kad traukti...Ruozas iki stulpino maluno.Nu tikrai pats nustebau, gaudau sapalus vasara, bet tokiu metu ir dar ant gumos keistas , bet dziuginantis ivikis.Negaledamas pats tikot rekordiniu laimikiu, bent pasidziaugiu draugu, tevuko laimikiais;)
 #237907   BenasS
 03 Gru 2010 13:25
Kaip cia? Ledas jau lipamas ties Vieksniais, Mazeikiais?
 #241667   Sokratas
 18 Gru 2010 07:17
Kas tada lipo, matyt nieko nebegalėjo tau atsakyti :lol:
O dabar, manau, nebūt problemų. Nors upė yra upė, viskam reik būt pasiruošus, jei dar mielas gyvenimas.
 #244583   Dreigas
 31 Gru 2010 10:56
Norejau paklausti kaip Ventos ledas? Ar laikytu keturrati 272kg +90kg? Kokios storio ledas?
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė