As vakar irgi buvau nusvezes batono, bet neikaip negalejau sukontroliuoti pravdkes, tai teko su dugninuke mucintis ....
I'M #1 SO WHY TRY HARDER
laba , o kaip prie naujo tilto prie alytaus yra plotkiudainiuška rašė:Mano gaudymo vietoj buvo vidutinė srovė, plūdę išėjo prilaikyti. Turbūt kiekviena vieta turi savo ypatumųTai tik dar kartą parodo, kad į žvejybą reikia vežtis bent kelių rūšių masalus, nes gali likti su ilga nosim
Sveikstimka rašė:laba , o kaip prie naujo tilto prie alytaus yra plotkiudainiuška rašė:Mano gaudymo vietoj buvo vidutinė srovė, plūdę išėjo prilaikyti. Turbūt kiekviena vieta turi savo ypatumųTai tik dar kartą parodo, kad į žvejybą reikia vežtis bent kelių rūšių masalus, nes gali likti su ilga nosim
Batonas. Matiliaus visai nenoriWytux rašė:Dainiuska - ant batono ar matyliaus ?
Na, nežinau, nežinau... Jei gero kliovo nesuorganizuoji...dainiuška rašė:Šiandien, kaip nekeista, kibo ženkliai prasčiau nei vakarPer visą dieną normikę sugraibiau, bet kibimas - apatiškas. Kone kas antra žuvis buvo nelegalus šapaliukas - sukilę kaip reikiant. Visi keliavo atgal pakviesti vyresnių giminaičių - pakvietė, bet tik 1, apie puskilio amžiaus
Dar pagavau gražų žiobrį - retai pas mumis jie pasitaiko, turi smarvės kaip reikalas
Šiaip kibimas prastas, tačiau nors oras superinis buvo
![]()
Strepety, ar sulauksiu svečiuosna?
Tai kad sudėtinga su tuo "organizavimu"strepetys rašė:Na, nežinau, nežinau... Jei gero kliovo nesuorganizuoji...dainiuška rašė:Šiandien, kaip nekeista, kibo ženkliai prasčiau nei vakarPer visą dieną normikę sugraibiau, bet kibimas - apatiškas. Kone kas antra žuvis buvo nelegalus šapaliukas - sukilę kaip reikiant. Visi keliavo atgal pakviesti vyresnių giminaičių - pakvietė, bet tik 1, apie puskilio amžiaus
Dar pagavau gražų žiobrį - retai pas mumis jie pasitaiko, turi smarvės kaip reikalas
Šiaip kibimas prastas, tačiau nors oras superinis buvo
![]()
Strepety, ar sulauksiu svečiuosna?
Liaaaaaadas tikrai geras dalykas, bet jei lauke žemiau -20dainiuška rašė:Liaaaaaaadas yra gėrisJeigu prognozuotojai neklysta, šiemet jo turėsime atsakančiai
OK, tu prazonduok - o mes (priklausomai nuo zondavimo rezultatųdainiuška rašė:Ateinantį penktadienį po pietų vėl išmėginsiu kuojų budrumą, jeigu viskas OK - duosiu žinią, susiorganizuokit ir atlėkit šeštadienį į svečius, mažum kibimas nedings per naktį...Seniai besimatėm
![]()