Netikras, kaip visada, laimikiai verti demesio 

A fish is too valuable to catch only once!
paskutinį krtą aiškinu..nemoku.....neturiu sukuom ..ir visai nesiruošiu..daryti tas fotosesijas.....ne fotoalbumui "pateikiau"..o temoje kaip kas Jūros upėje...ir gali būti ramus...ateitį viešinsiu retai..hm..arba tik įspūdingesnius laimikius nei šis...audrutis rašė:Tokios slykscios foto senai nemaciauLaimikio pateikimas sugadino ispudi apie is tiesu neeiline zuvi
Raupsuotas rašė:netikras, viskas gerai, nesigruzinkJei reaguoti i visus pasisakymus nupsti gali
Vieni geriau zvejoja, kiti geriau fotografuoja - neskubekime zmogaus teisti.Kaip mokejo taip pateike.Taip, galima buvo kitaip gal pateikti, bet si karta isejo taip.As toki grazuoli Skirvyteje esu su matchu pagaves, o foto nepadariau
tad kuriuo atveju geriau dar klausimas
Siaip as irgi graziu nuotrauku salininkas ir man ypac slykstu kada zuvis laikoma (ypac tas daznai nutinka su lydekom) sukisus pirstus zuviai i akis, kad net syvai teka.Tokie, netikras, bendri pastebejimai - lauksime kitu laimikiu ir foto
....prašom...cesius rašė:Kokio šudo jy maut ant piršto, galima gražiai ant žoles paguldyt, gerbkit priešininkus *PYP*![]()
..ką nebenervuok..Tadunce rašė:Netikras, nebenervuok...
Tu gal galvoji kaip sapalas, retai pamatysi, kad taip daznai tokiu neeiliniu egzemplioriu partempia kas..![]()
p.s. kada karkvabaliai isskris jau?
...ištikro manau kad dar nelabai..o orentuotis į atisiktinumus..tai loterija..aš "išlošiau"...bet geriau ,pataupyt "jėgas" ne "loterijai"...Tadunce rašė:Zinai, as siemet su spiningu gal kokias 5-7 ribalkas tuscias turejau, kol pirma zuvi pagavau.
O dabar pora kartu upej buvau, tai sapaliokai isvis po ~100g tik paskanavo mano voblikus![]()
O siuo metu laiku jau apsimoka varyti anksti ryte ju gaudyti?
Pro Judrėnus Jūra neteka. Gal maišai su Judreunknownfisherman rašė:Sveiki, zvejai, ar kas esat bande zvejoti sioje upeje prie Judrenu...
As ir nesakiau, kad Jura per pacius Judrenus teka, ja galima pamatyti vaziuojant, jau isukant i Judrenu kelia ir taip pat netoli to posukio po tiltu ji matosi, net dar uzrasas "JURA"Skumbrotas rašė:Pro Judrėnus Jūra neteka. Gal maišai su Judreunknownfisherman rašė:Sveiki, zvejai, ar kas esat bande zvejoti sioje upeje prie Judrenu...
Nu tai Judrėnai iš vis nie prie ko, kelių į Judrėnus nemažai, o upiu tuos kelius kertančių dar daugiauunknownfisherman rašė:As ir nesakiau, kad Jura per pacius Judrenus teka, ja galima pamatyti vaziuojant, jau isukant i Judrenu kelia ir taip pat netoli to posukio po tiltu ji matosi, net dar uzrasas "JURA"
Tai leidima galima isigyti tik toje krautuveje ??? Aplink niekur daugiau....juk tiek gyvenvieciu yra. Didokas lankas gaunasi - ypac kada laiko norisi sutaupyti.....senuks rašė:1ojeilej,turi ysigyti leidima,zuklej balsku uztvankoje,taurageje-''akvariumas''krautuveje,apie 25lt metams....o velkiauti ten labai netgi gali,maladiec vieta yra