Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #223722   tidass
 29 Rgs 2010 20:36
Sanzileje daugiau vobleriuku, guminuku nei paciu zuvelioku.. todel mes ten nebegaudom zuvies, nes kazka rimtesnio ikabint be sansu, nes nera ka! dar levuo teikia siokiu tokiu vilciu, bet ir tai, didesnes nei pusantro kg symet is ~60 lydekioku nebuvo..
 #224100   Fiskius
 01 Spa 2010 13:43
Siandien ispuole darbelis pasitry, tai pora valandeliu nuo vidurdienio pasiturskiau tam kerjere. Masalus nuploviau ir tiek. Anei spakt :? Prakletja kazkokia uzdeta musiau...
Maciau 3 skritulius pluduriuojancius, visi ramus, nieks nejudina :roll:
 #224106   atomaxas
 01 Spa 2010 14:53
Na kad panevezio rajone isvis tu lydeku apmazeja yra :) jau kelintas savaitgalis kaip uzpes sukuoju, kartais i tvenkini uzsuku bet tuscia. Vasara dar matydavis viena kita sokineja, ar plaukiojancia "V" vandeni matai. dabar visiskai nieko. Kaip draugas sake, geriausia db kooperuotis ir i Latvija vaziuoti, ten pagausi tikrai.
 #224212   tidass
 02 Spa 2010 10:13
kodel, lydeku dar cia yra, gal tik vietu nera labai nenuzvejotu.. vakar palekiau keliom valandom, turejau 4 smugius, 2 istraukiau, bet ir tos pasirode nejamamos, tai dabar augina riebala toliau :)
nezinau, pagrinde yra zvejybos taktika mano mastymu, reikia gerai pasirinkti vietas, nes kaip pavyzdys bjaurus yra pakodzupiu tvenkinys.. :) ten vasara kai mes nardom, per viena pasiplaukiojima ~30min vistiek pamatysi keleta lydekioku, per ilgesni laika plaukiojimo suskaiciavau ju 17, tai buvo rekordinis pamatytu lydeku skaiciaus tam tvenkiny per 4 valandas :) bet va su meskere, zvejojau ten 3 kartus, rimtai zvejojau is valties, o pagavau tik viena... tai kokios isvados? lydeku yra, tik moketi jas gaudyti reikia ;)
 #224244   Fiskius
 02 Spa 2010 19:19
Siaip as kartais irgi pamastau kaip Tidas. O kartais galvoju, kad visiškai cia nieko nebera, viskas nugaudyta :?
Kai buvau vaikis, atmindavau su dvirka i soda ir po kelias valandas drozdavau tam pakuodziupiu karjere. Bent 4 kartus is 5 turedavau kibima. O dabar... atvarau, valandele kita pametai, ei shuds, galvoji sau, nieko cia nebelike. Gal tikejimo ir uzsispyrimo truksta :roll:

Kita vertus, labai sumazeje priejimo prie vandens, lyginant kas buvo pries 10 metu. Budavo 2 nendriu juosteles,o daugiau visa pakrante laisva. Zygiuoji aplink karjera ir kas zingsni darai metima... o dabar, nuo kranto uzmesti spina galima gal 6-7 vietose, viskas uzzele tom nendrem :?
 #224259   tidass
 02 Spa 2010 21:41
Paveikslėlis
siandien levuo, iveikti ~3km, kliovu 9, istrauktos 5.. viena ju kaip leveny neeiline :) isties smagiai pasisparde.. po smugio pamaniau kad tikrai kazka gero ikabinau, visikai nekylo nuo dugno, (valas 0.16), bet nugalejau ja, ir pamaciau, kad tai ne ta lydeka, kokios noriu sezono uzbaigimui, tad tesim zvejybas toliau kiekviena savaitgali.. tik nebe leveny.. ten dideliu lydeku tikrai nera,(t.y. tam ruoze kur zvejojam) zvejojam ten daugiau sportui :) kadangi gaudome is metalines valties, visos vietos mum prieinamos, ir i metus buna 1 - 2 zukles kai net kliovo neapturim.. bet tai buna be galo retai, ir labai keistas reiskinys :)
 #226902   Ribokas
 17 Spa 2010 09:44
nu ar ka pavyko pagauti molainiuose2 :?: as vakar ekrane prasedejau tai nei kibimo nebuvo ant spiningo, ant skrituliu pora vertimu buvo bet nieko, ir zveju nedaug :neutral:
 #228368   tidass
 25 Spa 2010 10:22
sveiki, kaip sekasi apie panevezi zvejot?
snd ketinu pagaudyti lydekaites karjeriuke.. kaip seksis brukstelsiu. upeje neimanoma - vanduo smarkiai kiles.
 #228450   Ribokas
 25 Spa 2010 19:44
o ant ko gaudai? kad jos tau kimba, as siandien krekenavoje buvau tai tik 2kibimus turejau ant palaidines, dar ant gumos pameciau bet nieko, ir vietiniai nieko nepagavo :nujau-ne
 #228456   TailDancer
 25 Spa 2010 19:52
ant gumos, sio rudens atradimas tai relax varles. o seip tai man dabar gumom pasiteisino labai letas monotoniskas pravedimas, kad net guma karts nuo karto kabintu dugna :)
 #228616   tidass
 26 Spa 2010 10:47
vakar visa diena prametem upeje, karjere, ir neturejom abu nei vieno kliovo..
 #229294   atomaxas
 28 Spa 2010 20:34
Na tai kaip zvejyba Pnv ar jo rajone? :) Zadu po 5 savaiciu grizti, pametyti ir pagaudyt zuvelioku. Beja kas bando mikro masalus?
 #229496   atomaxas
 29 Spa 2010 19:34
Ne taip supratai, savaites nebuvau. O si savaitgali griztu. Tai kaip ten del tu eseriu, kimba jie?
Beje nevezy ten link krekenavos girdejau pagauna geru lydziu dabar.
 #229596   tidass
 30 Spa 2010 23:17
Kur galima suzinoti visus pastaruju 5 metu medziotoju zveju draugijos izuvinimus i ju isnuomotus tvenkinius aplink panevezi?
nes kai prasiau leidimu povandeninei medzioklei, man buvo pareiksta - mes zuvinam, o jus issaudot tad neisduosim.. man labai idomu, kiek jie zuvina..? ar mes medziojam subrendusias zuvis, ar persvieciamas zuvytes? ir seip, mes juk neturim "platesniu" teisiu i zuvies kiekius nei meskeres broliai - mes juk galime pasiimti zuvies tiek pat kiek jie pagal istatymus, nors daznai 4h medzioklese netenka nei karto neissauti(kalbu ne apie medziokles panevezio apskrityje)!
 #229666   gelmės
 31 Spa 2010 19:14
Tikrai nesupratau, ir jaučiu ne aš vienas. :shock:
Arba tėtis su sunūmi prie vieno kompo "žaidžia", ir vienas nežino ką rašo kitas. Arba tidass stipriai sumaišė rašymo temas, nes ....
 #229741   tidass
 01 Lap 2010 09:51
atsiprasau, tiesiog norejau suzinoti kur kada nors Panevezio MZD buvo ka izuvinusi i savo telkinius, ir tiek :)
 #229791   tidass
 01 Lap 2010 18:15
siandien gaudem netoli ramygalos mazai zinomam tvenkinuke lydekas - nulis kibimu..
po to nuvykom iki molainiu ezeriuko prie upytes kelio, to siauro ir ilgo - nulis kibimu..
na, ir galiausiai neapsikente nuelekem prie berciunu, prie gelezinkelio esancio prudelio - nulis kibimu.. nors visur kur gaudem lydeku yra.. keista
 #230160   Aurumas
 03 Lap 2010 08:57
Fiskius rašė:
Aurumas rašė:zuvina kiekvienais metais. trejuose izivinimuose pats esu dalyvaves
Vo, pasakok :) Kuom teko zuvint/. Karosais ir lydeku lervutem? :grin:
karosais tai kas be ko :) lydekom, kuriu lervutem nepavadinsi, maziausia esu mates kokiu 20-25 cm, o pagrinde ~30-35,~40, maziau bet buna ir didesniu, viena kita legali :lol: karpiukai kokiu ~20-25 cm, mazesni didesni, zodziu ne zipciniai :roll: dar vaidenasi lynukai ir starkiukai, bet bijau pameluoti ar tikrai buvo ju kuriais metais, nes man neteko ju vežti :roll:
 #230177   Fiskius
 03 Lap 2010 10:25
:shock: Vo blyn, kad lydekom tokiom paaugusiom, tai cia gerai, bet tada jauciu kiekis nedidelis :roll:
O ar teko matyt, girdet, kad butu kuom nors zuvintos upes?
 #230179   Aurumas
 03 Lap 2010 10:34
Fiskius rašė::shock: Vo blyn, kad lydekom tokiom paaugusiom, tai cia gerai, bet tada jauciu kiekis nedidelis :roll:
O ar teko matyt, girdet, kad butu kuom nors zuvintos upes?
i nevezi tikrai leidzia. del kiekio tai kaip cia pasakius, jei tarkim visus lydekiokus suleistum i viena bala, taio butu gausus zuvinimas, bet kaip pasiskirsto ant nemazai balu...tai gaunasi normaliai, bet nepasakyciau, kad "juokingai" mazai. buna tarkim i viena tvenkini 3 maisai lydeku, i kita 2, dar i kita 4 ir pan. pagal ka ten paskirsto nzn, tas pats ir su kitom zuvim :ruko
 #234218   tidass
 18 Lap 2010 19:16
labai nugarsejo velzio uztvankele lydekiokais, ar kas bandet?
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 37
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė