sveiki visi, na kie ksuprantu cia renkasi tie kurie prijaucia lasisu zvejybai. noreciau pasiteirauti kas kokius valus naudojas spiningaukat,kokios firmos,storio,pinta ar mono vala?

matamode rašė:cia renkasi ir tie,kurie nori sias zuvis apsaugot nuo isnykimo
Įdomumatamode rašė:vakar teko paejeti musu pajuriu,tai kadangi vanduo ramus,pavyko pamatyt pakrantes mailio medziotojus,aisku verslininkai irgi ta gerai zino,nes mates is ju sumestu tinklu
,bet isibrist ir pametyt kitur salygos labai geros ir vandenukas dar nesaltas
Yra dar viena tokia tema čia http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... p?f=44&t=6 , kur pagrindinai ir rašo visi apie lašišų žūklę, o šitoj temoj daugiau apie pačią žuvį.Algirdas rašė:ka jus pagausit jei vien tik teorijas isvedinejatperbegau per sita jusu foruma tai pagal datas paskutines mires sitas forumas bent tarp rimtu zveju megeju
nes jau ta pries pora metu skiau kad taip bus su tokiu menealitetu
laba imk nuo bezdones,turi mano tlf.nr skambink info bus.buvau fr. specialiai atvariau atostogu,bet vanduo aukstas,bus ju,reikai laukt.Vegys rašė:Ar kas nors bandys viliot šiemet lašišą ? Jei girdėčiau kad juda, tada ko gero bandyčiau pirkt licenziją (trečias kartas - juk turi pasisekt ar ne ?). Jei bandyčiau, tai ko gero arba nuo Žalesos arba nuo Bezdonės, ty kur arčiau namų. Nors .... galima būtų ir licenziją dienai nusipirkt kitame, tolimesniame ruože. Jei kas nors žvejos ir jei mano kompanija priimtina - duokit žinot, kartu būtų galima pažvejot.
Dar klausimas : kažin, kur lengviau sugaut lašišą / šlakį - Neryje ar mažesnėse upėse, pvz Žeimena ?
Tiesa pasakius ash gaudau 0.30mm Mikado Royal Line, kas buutu lygu amerikonishkam 12lbs testui pagal amerikonus. Shiaip tie kurie moka gaudyti, vii naudoja 8-12lbs testa... O visi zhali susideda 20lbs ar storesni... Ash ir su 30lbs pintu pradejau...iusegun rašė:@MINDULE, o kokius valus naudojate tokiu monstru traukimui?