Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #209510   Wytux
 20 Lie 2010 16:06
Ideja is principo sveikintina, tik uzsidirbti is to tai nelabai greita isseis , nes kitiems 100% ES nefinansuos bizniuko :) (cia sioje vietoje tik matau, kad protingai 'prasisuko" ). O kas del pelno tai labai abstrakciai paskaiciavo, realiai jis tikrai bus daug mazesnis, jei aplamai toks bus. Jei suinvestuosi savo asmeninius pinigus tai (jei viskas gerai) juos atgausi po 20-30 metu! Ir nuo tada galesi pelna skaiciuot. O jei pinigai bus banko ir kapses palukanos ........... :mėlynvarla
Bet siaip maladec kad uz ES pinigus pasitate jegaine ir garaza zuvims augint :twisted:
 #212502   Sokratas
 08 Rgp 2010 08:33
Naktį iš šeštadienio į sekmadienį per Lietuvą praūžęs škvalas vėl pademonstravo stichijos galybę. Ugniagesiai gelbėtojai daugiausia iškvietimų gavo dėl ant kelių nuvirtusių medžių. Stichija pareikalavo aukų - Varėnos rajone du žmonės žuvo, dar du buvo sužeisti.

Kaip praneša ugniagesiai, poilsiaujantys žmonės ilsėjosi prie ežero palapinėse, kai ant jų užvirto medžiai.

Pranešama, kad stipriausiai per stichijos šėlsmą nukentėjo Klaipėdos, Alytaus ir Varėnos rajonai, tačiau škvalo pasekmės matyti daugelyje šalies vietų. Kai kurių vietovių neįmanoma pasiekti dėl nuvirtusių medžių.

Kelyje Vilnius-Kaunas taip pat išvartyta daugybė medžių, bent keliose vietose jie užkritę ant paties kelio. Kokia jėga skrodė škvalas, galima spręsti iš to, kad kai kurie didžiuliai pakelės reklaminiai stendai ir kelio ženklai perlenkti per pusę, vienas reklaminis stendas riogso išrautas.

Lietaus ir vėjo šėlsmas labai apsunkino eismo sąlygas, todėl neišvengta autoįvykių. Netoli Vievio susidūrė du automobiliai. Avarijos metu apvirto vienos transporto priemonės tempta priekaba.

Sinoptikai praneša, kad škvalas gali užklupti kai kuriuos regionus ir sekmadienį. Kaitra iš Lietuvos ims trauktis, todėl, keičiantis oro masėms, vietomis kils smarkios liūtys, lydimos perkūnijos, kai kur galima kruša ir škvalas. Vietomis gausiai palis.
 #212661   Agis
 09 Rgp 2010 00:05
Bobi, jei gerai suprantu, tai informacija paimta iš kažkokio informacinio šaltinio.
Būtų gerai, kad ateityje parašytum tipo :
Informacija paimtas iš "......laikraščio, puslapio) ir po informacija nurodytum informacijos šaltinį.
Išmokim pateikinėti svetimą informaciją.
Jei tai tavo rašinys, tada žodžius atsiimu.
 #214097   Sokratas
 17 Rgp 2010 09:37
Nėr jau taip blogai, kaip kai kam atrodo, nors ir ne 3-4 vietos, bet visgi šis tas:

http://www.lrytas.lt/

Lietuva užėmė 34-ąją vietą naujame geriausių gyventi valstybių reitinge, aplenkusi Latviją, Baltarusiją ir Rusiją, bet atsilikusi nuo Estijos ir Lenkijos.

Lietuva dviem pozicijomis aplenkė Latviją ir dviem vietomis atsiliko nuo Estijos. V.Ščiavinskas

Jungtinių Valstijų žurnalas „Newsweek“ gerovės lygį valstybėse vertino pagal švietimo, sveikatos apsaugos būklę, gyvenimo kokybę, ekonominį konkurencingumą ir politinę aplinką.

Lietuva dviem pozicijomis aplenkė Latviją ir dviem vietomis atsiliko nuo Estijos. Kaimyninei Lenkijai atiteko 29-oji vieta, Rusija užėmė 51-ąją, Baltarusija - 56-ąją vietą.

Lietuvą aukštyn kilstelėjo aukšti balai „politinės aplinkos“ kategorijoje, kur vertintas demokratijos lygis ir politinis stabilumas (26 vieta), bei švietimo kokybės srityje (28 vieta). Tuo metu pagal sveikatos apsaugos lygį Lietuva liko tik 61-oje pozicijoje.

Pirmoji vieta atiteko Suomijai, po jos rikiuojasi Šveicarija, Švedija, Australija, Liuksemburgas, Norvegija, Kanada, Nyderlandai, Japonija ir Danija. Tarp 100 įvertintų valstybių blogiausia šalimi gyventi paskelbtos Afrikos valstybės - Burkina Fasas, Nigerija ir Kamerūnas.
 #214102   Sokratas
 17 Rgp 2010 09:50
manai, kad turėtų užimti vietą žemiau Rusijos?
 #214133   pensininkas
 17 Rgp 2010 12:24
bobi, perzvelgus "turnyrine" lentele, nieko nei pridesi, nei atimsi - esame ten, kur visalaik ir buvome - zemiau estu, auksciau latviu. nes jei butume atsidure ir zemiau latviu, va tada butu vamzdec, kubiliui paskutiniai plaukai nuslinktu.
 #222179   SauliusM
 21 Rgs 2010 21:41
siandien zinias beziuredamas likau lengvai nustebintas, kai suzinojau, kad duju terminala planuoja statyt ant kiaules nugaros... :shock: idomus sakyciau sprendimas. geras jis ar blogas dar mano smegenys nespejo suvirskint... kazin kaip ten su starkiavimu po terminalo langais bus...
ka manote tuom klausimu?
 #222182   savas
 21 Rgs 2010 21:49
Keistas klausimas.
Kazin kas liktu is visu mariu ir kokia itaka tai turetu visoms atplaukiancioms zuvims. Tokia statyba truktu ne metus ir turbut siek tiek pakeistu zuvelioku migracijos takus.
A kas liecia klaipediecius - nu, ka - benzinine bomba is siaures, dujine bomba is pietu, ko daugiau reik?
 #222184   Wytux
 21 Rgs 2010 21:50
savas rašė: A kas liecia klaipediecius - nu, ka - benzinine bomba is siaures, dujine bomba is pietu, ko daugiau reik?
Keistai toli nuo Klaipedos nauja atomine planuoja statyt :ruko
 #222185   SauliusM
 21 Rgs 2010 22:06
kas liecia klaipediecius, tai manau ekonominis sitokio terminalo klausimas irgi ne paskutinej vietoj. kad ji statyt reikia, tai man jokiu klausimu del to nekyla. va tik klausimelis del statymo vietos sioks toks...
 #222186   Skumbrotas
 21 Rgs 2010 22:10
Tai dar galutinai neapsisprendė. Labiausiai valdžiai norėtusi statyti šalia benzino bačkų, bet matyt kažką nutuokia apie "molotovo kokteilį"... :twisted:
 #222187   SauliusM
 21 Rgs 2010 22:15
nu cia matyt yra momentas dar ir toks, kad vienas dalykas yra kad kas valdziai noretusi, kitas kas Lubiui noretusi. o siaip man buvo keista biskiuka, kad Lubys pats pasake, jog nesikesina i daugiau nei 15-20% to duju terminalo akciju... keista odnako...
 #222188   Skumbrotas
 21 Rgs 2010 22:23
Lubys nedurns, žino kiek tokiose statybose pinigo pavagiama, paskui ramiai nusipirks kaip kad klasco nusipirko - apmokant išsimokėtinai "iš būsimojo pelno" :ruko
 #222228   Sokratas
 22 Rgs 2010 07:51
Vienoje parapijoje surengtos palydos kunigui, išdirbusiam čia 15 metų.
Iškilmingai kalbai pasakyti į išleistuves buvo pakviestas žinomas politikas, Seimo narys.
Politikas vėlavo, ir kad neprailgtų laukti, kunigas nutarė tarti keletą
žodžių savo ganomiesiems:
- Pirmas įspūdis, kurį susidariau apie šią bendruomenę Po pirmosios
išklausytos išpažinties, sukrėtė mane, aš pagalvojau, kad vyskupas mane
paskyrė į pačią baisiausią vietą.
Pirmasis žmogus atėjęs išpažinties, prisipažino man, kad pavogė televizorių
ir pinigus iš tėvų, apsivogė darbe, turėjo intymius santykius su savo boso
žmona ir retkarčiais prekiavo narkotikais. Pabaigoje jis prisipažino , kad
užkrėtė savo seserį venerine liga. Aš buvau sukrėstas ir apstulbintas.
Laikui bėgant, susipažinau su kitais parapijiečiais ir pamačiau, kad NE
visi tokie - pamačiau gerus ir atsakingus žmones. Taip ir praėjo 15 ganytojo
karjeros metų šioje parapijoje.
Ir čia pasirodo Seimo narys, kuris turėjo sakyti ilgai lauktą kalbą.
Atsiprašęs už pavėlavimą, jis pradėjo:
- Aš niekada nepamiršiu tos dienos kuomet mūsų dvasininkas pasirodė čia
pirmą kartą. Man teko laimė pirmajam atlikti išpažintį pas jį...
 #224657   vava
 05 Spa 2010 13:41
skirtumas tas, kad ten tikras klounas ir jis to neslepia :) pas mumi truputi kitokie klounai
 #226027   Agis
 12 Spa 2010 08:45
tai nėra blogai, blogai tame, kad atėjus valdžion už tas lentas jie su kaupu iš mūsų atsiims :-D
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 165
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė