Xrapas rašė:Pas mane kolkas neugraužti, bet ir pintuko sąlyginai nedaug matę...

Aiskiau truputi pasidare , jeigu ten kazkokia metalokeramika tada ir atsparumas didesnis , o taip sakau nesamone kazkokia , gryno titano ziedai ir atsparus dilimui ...
SauliusM rašė:aha, yra tekje pjaustyt titaninius strypus su nazofke man, pjaunas zymiai lengviau nei plieniniai

Pas viena zmogu buvo "prisabacinti" ant "Progreso" povandeniniai sparnai is titano , tai kai tas zmogus isejo i "amzinuosius zvejybos plotus" jo zmona atidave tuos sparnus jo draugams , tada ir buvo tas titanas isbandytas ir "nazofke" ir dilde , galiausiai supjaustytas su "turbinka" ir atiduotas i metalo lauza , o pinigai kur panaudoti nerasysiu ...
gintarux rašė:Sveiki. reiktu nuomonesw apie daiwa procaster spininga 330 m. 10-35 g.
Ir sau ieskau tridalio arba teleskopinio

spino , nes reikia vieno patogaus transportavimui , siandien kaip tik "Romadoi" ciupinejau ta "Procaster'i" , kadangi megstu dzigaut jis man per daug lankstus , o jei zvejot su kokiu kastmasteriu bedancius , tai blizge turetu lekt kaip is patrankos , kadangi pats kotas "parabolikas" , kaip tokiam ilgiui nera sunkus , ziedai gerai apdirbti ...