Gal kas yra gaudę Sanžilėje? štai ji
http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt ... 010&z=5000 berčiūnuose, Panevėžio rajone. Turiu klausimą iš šios upės , ar yra ten kas nors pagavęs kišlių? :D Užvakar su draugais tenais maudytis nuvažiavome (aš vienintelis iš jų žvejys) ir pamačiau ne per didžiausių žuvų (iki pussantro sprindžio) susidomėjau tik nežinojau kokios tai žuvys, maždaug kuojos formos tik daugiau į ilgį nei į plotį ar aukštį ir šiek tiek gelsvesnės mano manymu kiršliai, nesugalvojau kas daugiau... Pažįstamas ant peties sutraiškė vieną kraujasiurbį ir įmetė i vandenį užmečiau į jį akį ir pamačiau kaip visos "paslaptingosios" :D žuvys supuola prie jo, tas įvykis dar sustiprino mano nuomonę, kad ten kiršliai, gaila nuotraukos neturiu... Jei pasiteisintų tai, kad ten kiršliai manau pagaliau pradėčiau ir museliaut

visada su pusbroliu norėjome pradėt museliaut, bet vis nerasdavom vandens telkinio kur būtų kiršlių arba upėtakių... Prieš mums išvykstant atėjo vienas žvejys su spiningu, todėl neskubėjau išeit ir jau einant mačiau kaip vieną "paslaptingąją" ištraukė ant ryškaus žalio mikriaus, o tai sustiprino norą bandyt kada nors su museline ateiti