Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Krepšinis, futbolas, kt. sporto šakos
 #206682   Robinjo
 03 Lie 2010 13:09
saturnas rašė:
Antas rašė:nereikia cia girti brazilu, vien robinjo elgesys buvo vertas 2 raudonu korteliu, o kur dar spec koju kapojimas pirmasias 3min?
manau tikrasis ROBINJO yra siuo metu Silutej , o ir gerai , kad meete korteliu nebuwo :-D :lol:
Nu gal jau baigiam? 'viarkt Kazin del kieno kaltes Robinjo net neisplauke starkio medziot :liež-uvis O tu neisduok kur as gyvenu, nors pats sergu uz olandus, gali braziliukai uzpulti :-D :-D :-D
 #206684   Robinjo
 03 Lie 2010 13:19
nekoks pasiteisinimas :hrd :hrd :hrd
 #206693   giedriuzzz
 03 Lie 2010 17:49
Vokieciai ispudingai suzaide 4-0
Jokiu sansu nepaliko argentinai.

Laukiu finalo Vokietija - Ispanija ;-var-var. ;-var-var. ;-var-var.
 #206694   mcdee
 03 Lie 2010 18:00
giedriuzzz rašė:Laukiu finalo Vokietija - Ispanija ;-var-var. ;-var-var. ;-var-var.
Tiksliau pusfinalio, nes finale bus tik viena is tavo paminetu. Anyway, vokieciai demonstruoja gera forma, kvepia finalu sakyciau. Jeigu ispanai nesukliudys, finalo nugaletojas aiskus, nes kitos pusfinalio dalyves akivaizdziai silpnesnes. Na bet kamuolys apvalus, sulauksim kito savaitgalio ir pamatysim...
 #206695   Vytautus
 03 Lie 2010 18:02
Vokieciai malaciai :v-ar Kaip LNK komentatoriai megsta sakyt "susaude" Argentina :lol:
O del finalo tai labiau laukiu Vokieciu - Olandu :)
 #206697   AIVARIUKSTIS
 03 Lie 2010 18:45
Vokieciams Respect malaciai kaip suvarpe argentine,o Maradonai manau sleptis i krumus ;-var-var.
 #206929   matamode
 06 Lie 2010 22:33
urugvajus-olandai sakyciau 2:2,teisejas nuosales neiskaite :ruko ,bet macas geras buvo.finalas jau kaip ir aiskus :roll:
 #206931   Wytux
 06 Lie 2010 23:14
Nezinau, man kazkaip siemet Olandai nesiziuri .....Paziuresime kaip jie atrodys pries Vokiecius.
 #206936   gelmės
 07 Lie 2010 07:03
Jo. Nors esu už Olandus, man kažko jų žaidime trūksta. Bet sutikit, kad pirmas įvartis tai tikrai gerutis. O tas su galvike irgi nepėsčias. Urugvajus ir taip per toli nužingsniavo. Gana turėjo išlysti.Be to, man atrodo, kad ir Olandų priešininkai buvo silpnesni, nei vokiečių.
Gražią fulę paskutines 4 rungtynes rodo vokietukai. Pagal viską jie turėtų pasiimti p.č.vardą.
Lauksim galo.
 #207065   gelmės
 08 Lie 2010 06:27
Ispanai vertesni pergalės. Tą ir padarė.Geras ivartukas.
Vokietukai buvo po padu. Normali tik viena proga.
Techniškas žaidimas, tik man ne itin idomus. Mažai progų.
Liko mano komanda ir ne mano. :lol:
Pagal viską turėtų laimėti ne mano. Bet...
 #207072   Sokratas
 08 Lie 2010 07:53
Wytux rašė:Nezinau, man kazkaip siemet Olandai nesiziuri .....Paziuresime kaip jie atrodys pries Vokiecius.
ir vėl pro šalį...
 #207087   vava
 08 Lie 2010 09:23
jei ne tas svolocius Pedro, buciau atspejes rezultata.... :-ug
 #207101   Wytux
 08 Lie 2010 10:04
bobis rašė: ir vėl pro šalį...
Jooo... nesiakasi gerom komandoms siemet ketvirfinaliuose ir pusfinaliuose.....
 #207113   renaldas
 08 Lie 2010 11:18
Kaip ir galvojau, nors nesergu uz Ispanus, bet jie eina tikslo link, noreciau pamatyt Olandu triumfa, bet nuojauta sako ka kita....Idomu a vokieciai da savo orakulo uzklaus del finalo :roll:
 #207131   Edosius
 08 Lie 2010 12:18
Širdis kužda kad Olandai laimės 1:0, įvarę bankę iš kokių 30 meterių :tia-tau
 #207137   Wytux
 08 Lie 2010 12:26
As gal jau neprognozuosiu :-D
 #207183   AIVARIUKSTIS
 08 Lie 2010 14:50
Ispanai laimes ;-var-var.
 #207419   ZeMeR
 09 Lie 2010 15:28
As visad buvau uz ispanus taciau kalmaras ispranasavo pergale olandam :( tikekimes ,kad bus kaip per euro 2008 jis neatspejo finalo laimetojo.
 #207562   diego
 10 Lie 2010 11:48
NYDERLANDAI ''plot
 #207564   Xfirefix
 10 Lie 2010 12:19
ZeMeR

Deje, klysti pergale jis vel ispranasvo ispanams.
 #207721   renaldas
 12 Lie 2010 10:12
Nu ka, viskas ivyko kaip ir turejo ivykt, sveikinimai ispanams, gaila olandu tiek atsilaikius pratesime praleist ivarti, manau jei butu musami baudiniai, olandai but islinde, bet yra kaip yra... :v-ar
 #207723   Skumbrotas
 12 Lie 2010 10:24
Sirgau už ispanus vien dėl gražaus, švaraus džentelmeniško žaidimo :gutgut Kai juos olandai vos neužspardė kaip kokie mužikai, tai iš vis būtų buvusi didžiausia neteisybė jei olandai būtų laimėję :evil: Bet fortūna šypsojosi tikrai vertesniems pergalės ;-var-var. :!:
 #207726   pensininkas
 12 Lie 2010 10:42
ispanai visada buvo, yra ir bus verksniai. nesugeba kaip vyrai kovot, is karto krenta verkia aimanuoja, nu tikri enrikes iglesijasai blyn. ir dar teisejas grybas, gerai pasidarbavo - 10 balu, ne kiekvienas gali susikt rungtynes.
 #207731   whydoes
 12 Lie 2010 10:58
Man ispanu zaidimas irgi labiau patiko, bet sutikit, kad pergale nebuvo svari. Turiu omeny orbitro neteisingai atiduota kamuoli ispanams po olandu spirto baudinio. Per pakartojima puikiai buvo matyti kad kamuolys uz galines linijos kliude ispanu tvorele, o paskui dar ir vartininkas pirstu galais liete kamuoli. Turejo buti olandu kampinis, bet ... kamuolys atiteko ispanams, po ko iskart ir seke ju sekminga ataka atnesusi Ispanijai pirmaji pasaulio futbolo cempionu medali.
Yra kaip yra, nors tikejausi sulaukti baudiniu serijos :)
 #207732   Skumbrotas
 12 Lie 2010 11:00
Nu teatro tik keli epizodai buvo, kitais atvejais per kartojimus akivaizdžiai matosi kaip ir kiek stipriai kas kam kalė :) O spardytis didelio meistriškumo nereik, kurkas didesnio reik norint be spardymosi laimėt :!: :-D Prie teliko su šalto alaus bokalu sėdint tikrai neskaudžiai atrodo kai ne tau įspiria, įvertint gali tik tie, kurie kažkada patys buvo spardomi ar kitaip mušami :-D :lol:
 #207733   Skumbrotas
 12 Lie 2010 11:03
whydoes rašė:Man ispanu zaidimas irgi labiau patiko, bet sutikit, kad pergale nebuvo svari. Turiu omeny orbitro neteisingai atiduota kamuoli ispanams po olandu spirto baudinio. Per pakartojima puikiai buvo matyti kad kamuolys uz galines linijos kliude ispanu tvorele, o paskui dar ir vartininkas pirstu galais liete kamuoli. Turejo buti olandu kampinis, bet ... kamuolys atiteko ispanams, po ko iskart ir seke ju sekminga ataka atnesusi Ispanijai pirmaji pasaulio futbolo cempionu medali.
Yra kaip yra, nors tikejausi sulaukti baudiniu serijos :)
Nereikėjo kai kuriems olandams vaikytis teisėją ir įrodynėt teisybę, ir nebūtų įmušę ispanai. Gintis reik skubėt, o ne myžt į kelnes. Buvo ir baisesnių klaidų šitam čempionate, nei kad nepaskirtas kampinis... :)
 #207762   Wytux
 12 Lie 2010 12:35
Olandu zaidimas siame cempionate tikrai nera grazus, o Robenas irgi krisdavo tik prisilietus- tereikia paziureti ankstesnes rungtynes . Tas teatras futbole tai jau uzkniso. Olandai laisvai galejo gauti ir daugiau korteliu- pvz 'golas' po nuosales susvilpimo, o kungfu spyris tiesiai i krutine visai be komentaru - aiskus isvarymas is aisktes. Matesi, kad Olandai nekontroliavo pykcio dar iki ivarcio ir teisejas, nors padalino koreteliu rekordini skaiciu, bet galejo ir daugiau.
Vienintelis linxmas epizodas kai olandai 'atidavinedami' kamuoli vos neypirdolino bankes Ispanams- tas Casilo zvilgsnis suprenis :)
 #207775   Antas
 12 Lie 2010 12:50
nu ka ispanaus su pergale ir pirma karta PASAULIO CEMPIONAI.
kai zaidziamas finalas, kitokiu rungtyniu ir tiketis nereikia. visko buvo rungtynese. olandai buvo pykti, ispanai irgi neatsiliko + geresne vaidyba uz olandu. ypac patiko, kai 2 ispanai nukrito lyg nukirsti, pamate, kad teisejas neziuri atsikele ir nuejo ( vienas, kitas puole mustis). va uz tokius dalykus reiktu iskart raudonas dovanoti, nes jau ta vaidyba iki gyvo kaulo atsibodo. toks jausmas, kad ten valiojasi 5 - 10 min, vien del poilsio, daktaras atbega patrina ir viskas.
patys zaideme i futbola. kai uzvarydavo per kojas, tai taip greit neatsigaudavau, kaip siuolaikiniai futbilininkai, nors ir silpnas smugis, budavo sliubsciojimo 5 min, o cia nieko .....
taigi futbolas pradeda issigimti kaip ir krepsinis, visi tokie glezni, stiliniai tampa.
teiseju darbas pagal mane pats blogiausias is visu cempionatu, kaip nuosales nepamatymas, nors per 2 korpusus buvo, kaip ivarcio imusimas, kai kirto linija ir normaliai, kaip kampinio nematymas. tokiu klaidu neturi buti. aisku mazu klaidu neisvengs, nes zaidejai teatro burelius lanko :)
 #207897   ramkis
 12 Lie 2010 15:25
Nu ka baigesi PC, su finaliniu svilpuku baigesi ir linksmybes prie TV ekranu. Gaila 'viarkt . Ir su "juozuku" skirtis gaila 'viarkt . Yra trys pretendentai i laimetojo varda, tai asmenys zinomi DAINIUSKA, RENALDAS IR GIEDRIUZZ vardais ar tai slapyvardziais, pereinamieji plojimai jiems ''plot . Ilgai masciau kaip saziningai isrinkti nugaletoja, :ks> atlikau analize, is kitu toto ir panasiai. Ir mintis pasisuko netiketu rakursu, jei lazybu bendroveje darai statyma uz kazka, tai kuo anksciau ji darai tuo didesnis laimejimas taves laukia, t.y. santykis yra geresnis. Taigi jei remciausi sia teorija, tai laimetojas butu GIEDRIUZZ ''plot . Taigi kadangi as esu sito reikalo uzmanytojas tai as ir nusprandziu kas laimi "juozuka", tai GIEDRIUZZ. Jei yra nesutinkanciu del tokio mano sprendimo prasau isdestyti savo mintis viesoje erdveje. O kitiem dviem laimetojam, kad butu teisybe skiriu paguodos prizus. Laimetojus kvieciu susisiekti su manim per pm ir atsiusti man savo koordinates, kad galeciau perduoti laimejimus. Sveikinimai ISpanijai ir ju gerbejams visame pasaulyje ''plot , nors as visada palaikau ARGENTINA 'viarkt
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 123
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė