gal Neptunui neinpylei??
Lietuvos meškeriotojų sąjungos narys
Pereik ant karšiųVaidis rašė:Šiandien mariose kibo starkiai, bet man ir vėl nepasisekė nei vieno legalaus nutverttrys nelegalai ištraukti, keli nusipurtė ir dar krūva bakstelėjimų
![]()
Niekaip neįbrendu kame reikalas
vava rašė:gal Neptunui neinpylei??
Skumbrotas rašė:Pereik ant karšių![]()
gylio ten nėra, o ir aplink jas iš abiejų pusių nėra tekę ką nors rimčiau sužvejot, na pasitaikydavo ten ant antrųjų akmenų ešerių gražių pagaut, bet daugiau tai.....Ernestielis rašė:O kaip vieta prie laivu kapiniu, kimba starkiai ten ?
na pazystami buvo uz kapinyno ant karsiu tai karsiu nepagavo bet vietnamieciai sake ant slieko draskeVaidis rašė:gylio ten nėra, o ir aplink jas iš abiejų pusių nėra tekę ką nors rimčiau sužvejot, na pasitaikydavo ten ant antrųjų akmenų ešerių gražių pagaut, bet daugiau tai.....Ernestielis rašė:O kaip vieta prie laivu kapiniu, kimba starkiai ten ?![]()
Starkio iškok geriau nuo senosios perkėlos link jachtklubo
as nifiga negaudau su ta nesamoninga sistema ir pagaunuVaidis rašė:Kas čia su tais sliekais pasidaręjau kelinti metai ant jų praktiškai ir tegaudo, o man taip nepatinka su tokia sistema gaudyt
, bet tai reiks persilaužt kažkaip
Na tu Martynai, tai ir šuliny pagautummartiz-zz rašė:as nifiga negaudau su ta nesamoninga sistema ir pagaunu
spalvas pamegink dazniau keitalioti, didesni nenori kartais tu spalvu kaip mazgiaiVaidis rašė:Na tu Martynai, tai ir šuliny pagautummartiz-zz rašė:as nifiga negaudau su ta nesamoninga sistema ir pagaunu
P.s. pagaunu ir aš, bet visi mazgiai
savas rašė:Ar gerai?
pagrindinis valas trisakis suktukas 30cm. pavadelis galvakablis ,kitas 120cm.+-pavadelis didokas kablys ir uzvertas sliekas(dirbtinas)Edošius rašė:Kaip ta visa sistema atrodo, gal galima plačiaumatamode rašė:sudirbo tik ant papildomo kablio, slieko imitacijos guminukas,