Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #198646   savas
 21 Geg 2010 20:52
Buvo seriamos ir zuvys (puse kilo jauko). Ant dugnines trys eseriukai ir du pugzliai, bet as jos praktiskai neziurejau, gal butu buve kitaip.
 #198649   cesius
 21 Geg 2010 21:00
savas rašė:Nusibodo tusciai su spinu mojuot, nutariau prisimint pludines zukles ipatumus. Pavyko! Nuo 18 val iki 20' 30 - 2,3kg kuoju ir plakiu. Darbavaus issijuoses, nebuvo kada net sliekus ant dugnines pakeist. Stambesniu tik keletas, o siaip visos delnines, kitaip sakant "sportines"...
P.s. Biski lietucio su perkunu gavau ir uodus gerai paseriau.
kodel tusciai :shock: , paskutinem dienom tikrai danute nebuvo skupa :-D
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Kaipsakant prakalbinc drop shoc :grin:
 #198653   savas
 21 Geg 2010 21:07
Vo geras. Man tai visiskas otsosas su spinu. Ko tik nebandziau, net pora Tavo musiu prateriojau :e:e . Ir kada spejai? As pastarosiom dienom kasdien ryte ir vakare paupiais slankiojau, bet kazkaip prasilenkem, tiksliau aplenkei :-D
 #198654   cesius
 21 Geg 2010 21:09
Neimsiu gi as daba pasakot kiek guminiu slieku tie zarazos numove ir kitaip sunaikino, ofsetas vienareiksmiskai sudas '''bum
 #204316   savas
 17 Bir 2010 21:36
Planuoju ryt anksti atsibust ir pabandyt paplaukiot auksciau kaimelio. Kaip manot yr perspektyvu ka nors sugaut, ar tik maloniai laika praleist mazdaug nuo penkiu iki astuoniu ryto su spiningu. Jei kas patars, buc dekingas (pagrinde voblos ir mikrai pas mane), ir aplamai kokios mintys apie zukle pas Danute?
 #204337   Vaidis
 18 Bir 2010 07:38
Šiaip tai jau turbūt siūbuojies, tai naudos iš mano parašymo..... :? bet....kad ir kaip buvau užpykęs ir bananais apdalinęs iki rudens Danutę, neišlaikiau ir trečiadienį buvau į svečius užsukęs....nesvetinga Ji man šiais metais :mėlynvarla nei vieno kepštelėjimo :-ug gaudžiau tvičinginiais vobleriais, vienžo total košmar '''bum
 #204478   savas
 18 Bir 2010 21:38
Danute bais rami ir uzzelus. Kazko net zuvinai nesitasko. Kelis bakst apturejom ir viena matroskina istraukem. Cia vakare nuo puse septyniu iki devintos.
 #204480   Tadass
 18 Bir 2010 22:18
Nu toks vaizdas, kad zuvis Danej isdusus. Gyvenu salia, bet kazkaip nesiryztu net zvejot, paskaicius jusu nusivylimus...
 #204483   savas
 18 Bir 2010 22:32
Jo, siais metais is tikro kudai. Neaisku kas pasidare, net lydekiuko imamo dar nepasitaike... Ir negirdejau, kad kas butu pagaves. Tik susara balta... :e:e
 #204518   martiz-zz
 19 Bir 2010 09:57
Tadass rašė:Nu toks vaizdas, kad zuvis Danej isdusus. Gyvenu salia, bet kazkaip nesiryztu net zvejot, paskaicius jusu nusivylimus...
gali buti kad isduso... sventojoi vietiniai tapati sneka...
 #205475   Tegunas
 24 Bir 2010 10:22
Vakar buvau ties Jono kalnelio. Vakarop. Šiaurės vėjas varė į pasiutimą. Daug "medvilnės". Apie dvi valandas pagaudžiau su guminukais. Du sprindiniai ešeriukai buvo pakibę, bet nusipurtė :) . O vienas, ypač geras( 700-800gr), šviesus kuprius, tik "pabučiavo" tvisterį, pademonstravo šoną ir lėtai nuplaukė. Kiek bebandžiau suvilioti su kitkuom - nieko. Paskum ėmė rinktis "bambaliniai"; juos vos ne kas minutę atveždavo automobiliais. Tai vis labiau mažėjo vietos prie krantinės. Teko namo. O šiaip gan linksma: girdėjosi gyvas garsas - pradžia švenčių :grin:
 #205550   Tegunas
 25 Bir 2010 10:12
Paveikslėlis
Senokai bebuvau vasarą žvejoti Danės upėj aukščiau Liepų(tada dar vadinosi M. Gorkio)gatvės tilto. Kažkur apie 30metų. Geras gabaliukas. Vos bepažinau. Tiek prižėlę, net per visą upės plotį. Nėra kur užmesti. Gaudžiau su spiningu. Su įvairiais vobleriais. Žymiai aukščiau, kur "dvarai" lipa į vandenį, upė laisvesnė. Čia ir pradėjau bandyti. Jau rimčiau, nes atsirado vietos, kur pravesti masalą. Bet tuščia: nė kibimo, nė atsivijimo. Paskum parplaukė valtis su varikliu, priburzgė, dar vis nesibaigiantis lietus, paėmė ir nuvarė prie stotelės. Tad namo. Išvada: be valties(žinoma be variklio) čia, bent iki vėlyvo rudens nėra ko gaišti laiko :grin: Paveikslėlis Paveikslėlis
 #205562   savas
 25 Bir 2010 10:47
Ir su valtim ne pyragai. Nuo kranto nesimato kiek sieno prizele per visa upes plota. Tik kur ne kur gilesnese vietose dugnas plikas. Kas keisciausia, tai plaukiant nelabai eina gyvybe kokia pastebet (anksciau bent smulkme tarp augalijos maldavosi).
P.s. Andriau.v, jei Tave matem vakar isibridusi, tai ta vieta ir dar kokie 300 m pasroviui - mires reikalas, isskyrus kelias mazas duobikes, katru be valties nepasieksi.
 #205563   Vaidis
 25 Bir 2010 10:51
gal užrakint šitą temą iki rudens :roll: :-D vistiek naudos kaip iš ožio pieno.....o gal tegu būna, tegu pasiskaito dar tie, kuriems dar yra ūpas pažvejot Danutėj, nu kad tas ūpas praeitų :lol:
 #205566   savas
 25 Bir 2010 10:55
Nifiga, kas labai nori, tas pagauna. Ner kuo super pasigirt, bet ... Plius dar yra balta zuvis. Anos su pludine galim pasigaut davelnia.
 #205582   savas
 25 Bir 2010 13:33
Jau kesinasi kazkas - prie Tauralaukio dygsta kazkoks nemazas statinys tik kokie 10 metru nuo vandens.
 #205590   Vaidis
 25 Bir 2010 14:39
savas rašė:Jau kesinasi kazkas - prie Tauralaukio dygsta kazkoks nemazas statinys tik kokie 10 metru nuo vandens.
Savas, tos 'stroikės' man po nosim vyksta, nežinau ką ten dabar rezga, ar gyvenamasis namas bus ar kas :donknow' , bet anksčiau tai gyveno žmonės, daba viską nugriovė ir iš naujo lipdo :neutral:
Dar kas man labai nepatiko, kad išpjovė senąjį obelyną man po langais '''bum , miesto mero panosėj, kažkam jau sklypukų parūpino :evil: , o taip gražu būdavo......ir stirnos dažniau lankydavos, o daba jau kokį porą mėn nebėr 'viarkt bet kas keisčiausia, kad išpjovė ant smūgio, o daba viskas nurimo....kogero parašiukus dar ne visus susirinko :/bd-d/el
 #205616   Tegunas
 25 Bir 2010 19:35
savas rašė:Ir su valtim ne pyragai. Nuo kranto nesimato kiek sieno prizele per visa upes plota. Tik kur ne kur gilesnese vietose dugnas plikas. Kas keisciausia, tai plaukiant nelabai eina gyvybe kokia pastebet (anksciau bent smulkme tarp augalijos maldavosi).
P.s. Andriau.v, jei Tave matem vakar isibridusi, tai ta vieta ir dar kokie 300 m pasroviui - mires reikalas, isskyrus kelias mazas duobikes, katru be valties nepasieksi.
Tai ten ir burzgėt? Tačiau, juk su "motorke?" negalima. Ar jau leidžiama? Progresas - :grin:
 #205663   savas
 26 Bir 2010 09:55
Vakar tik eseriai ant mikro kibo. Vobleriai maudesi nieko nedomindami. Gal del to, kad tikrinom labai uzzelusi ruoza, o pavirsiniu ar poperiuku tipo neturejom? Kelis grazius "pukst" matem zoliu vidury, ale apgaudyt tokias vietas nebuvom pasiruose. Uztat nemazai sieno isravejom. Jei saziningai - tai uzknisa kiekviena kart susivyniojus, rankiot augalijos liekanas nuo kabliu ir is voblos "tarpdancio".
 #205665   Vaidis
 26 Bir 2010 10:03
:shock: kibo? Ešeriai? :/nu/n/x [Sv{in
Tai visgi ešeriai ar ešeriukai? :lol:
 #205669   savas
 26 Bir 2010 10:26
Gerai, jau gerai - pora eseriu ir kiti eseriukai :-D . Ale pagal Danutes mastelius visai pakenciamai kai tokie :-D
Paveikslėlis
Sitas kadras kelias dienas anksciau darytas, paskutines dvi dienas nerizikavau fotika ismaudyt, bet vat tokie kabinejasi (keli vos didesni buvo, aisku ir mazesni taip pat) :roll:
P.s. Is pradziu ir as buvau parases eseriukai, bet pagalvojes, kad sunus isizeis, pataisiau i eserius :-D . Vis tik cia pirmosios jo zukles su mikrikais ;-). Jis pas mane - "donkininkas" :-D .
 #205728   Tegunas
 27 Bir 2010 08:42
Va ir sakau, valtis ir dar kartą valtis '''bum
 #215658   Algirdas
 25 Rgp 2010 21:14
girdejau lydzekai pasiuto kibt prie tauralaukio???
 #215698   Vaidis
 26 Rgp 2010 10:02
Algirdas rašė:girdejau lydzekai pasiuto kibt prie tauralaukio???
kažkaip labai jau neįtikėtinai skamba :? nes visą pavasarį ir vasaros pradžią ten tik du peiliukai teplaukiojo :roll: :lol: kiek metų gaudau tose vietose, tai to nėra dar buvę, kad taip nekibtų kaip praeitą pavasarį 'viarkt
 #215820   Tegunas
 26 Rgp 2010 19:18
Daugiau žinių apie Danės vandenų pasaulį; po vakarinių vėjamalių turėtų jis keistis :grin:
 #215824   cesius
 26 Rgp 2010 19:31
Nusiziurejau siandien viecike nebloga, savaitgaly turec jamt Danute uz skvernu ;;yel
 #215829   Tegunas
 26 Rgp 2010 19:44
cesius rašė:Nusiziurejau siandien viecike nebloga, savaitgaly turec jamt Danute uz skvernu ;;yel
Tiksliau - už kasyčių :grin:
 #215830   cesius
 26 Rgp 2010 19:48
Tu paciu -garbeniotu :ruko
 #215880   Edebisi
 27 Rgp 2010 01:42
sendien valandzike mikrinau, ne capt :e:e
 #216021   Vaidis
 27 Rgp 2010 20:50
Pasiklausęs gandų apie 'į krantą lipančias lydekas :lol: ' šiandien vakare paslampinėjau pora valandų Danutės pakrantėm :roll: , tai vieną peilį pavyko suviliot ''plot dar sutikau berną vieną, irgi bandė lydekį užmasint, tai sekės kaip ir man, viens peiliukas ir keli kibimai :grin: tai va tokis ir sukilimas :lol:
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 51
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė