Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Meet'ai, bendros žūklės, kiti renginiai
 #200931   bachuras
 30 Geg 2010 21:50
Sveiki.Buvo fisnai tik laiks labai greit prabego.Seneliu komanda jega,bet ir mes stengemes.Didelis DEKUI organizatoriam,ir visiem kitiem palaikiusiems silta,draugiska renginio atmosfera. Nuotraukas imesiu keliu dienu begyje,beprotiskai daug reik prafiltruot.
 #200937   Vitolis
 30 Geg 2010 22:45
Na va. Jau po dusho, po vakarines raminancios arbateles su shvieziu meduciu. ;-var-var.
Daug nieko shiandien. Tik tai, kad AAAAAAČČČČČČČČIIIIIIIIŪŪŪŪŪŪŪŪ visiems.
Kedute mano. Aciu Zaciui tfu nu ne jam o kazkokiam puslespirdziui Robinjo ar kaip ten ji. :v-ar
Shirdingas dekui Shtirlicui ir Daivulei, kad paeme dieduka i savo eldija esheriaut. Ashariai raik pasakyt ;-var-var. ;-var-var. ;-var-var. Ypac tie, kur Airiui uzkibo. Super buvo viskas.
Didelis dekui Savas uz Voblika. Kol visi apziurejo, maniau kad jau atgal nebesugryz. Super meisras esi. Rankytes ish teisingos vietos auge. Ainu dribt :v-ar ::hai-bai
 #200941   cyma
 31 Geg 2010 06:16
Nezinau, net ka rasyt :roll: tiesiog didelis ACIU visiems ''plot vieniems uz organizacija, kitiems uz atsivezta gera nuotaika....,visos "Atmatos" buvo ziauriai geros, sita GERIAUSIA :gutgut
p.s. kazi kodel kojos visos nusetos melynemis :shock: :?:
tiesa, kaip gerai kai po visko nereikia vairuot paciam :-D aciu ir mano vairuotojui, labai labai :/brazasista
 #200946   gelmės
 31 Geg 2010 07:33
Organizatoriai : :ruko
Elpi - puikiai, kaip ir visada.
Agis- puikiai, kaip ir visada.
Kuzmičius - puikiai, kaip ir visada.
Nenusenę, ../;nzv valdžia ir kai kas prie jos: :v-ar ;-)
Vaidas - liuks.
stirlic- liuks.
Bratka- luks.
bachuras - liuks.
renaldas ir likusieji - liuks. ( tingiu knaisiotis po galvos pjuvenas, kad prisiminčiau visus) :/brazasista
Nusenę. :e:e ;-) (valdžia ir kai kas prie jos :liež-uvis ;-) )
vava - ekstra klasė.
cyma - ekstra klasė.
Vitolis - ekstra klasė.
senelis - ekstra klasė.
Gedasas - ekstra klasė.
senuks - ekstra klasė.
Gintasas - ekstra klasė.
Ramaz - ekstra klasė.
Airis - ekstra klasė.
blight - ekstra klasė.
Deividas - ekstra klasė.
Kamštis - ekstra klasė.
Skumbrotas - ekstra klasė.
Pasilikau delikatesui :tia-tau , zacis - Robinjo - lia,lia,lia,lia,lia..... ką čia linksmesnio sugalvojus :lol: , ........ nu nykuma pas many smegenyse, - ekstra klasė.
Moteriškaitės. ::liux
Tai ir viskas.
Atia. :/braj;
 #200951   Vitolis
 31 Geg 2010 07:50
Gaidys tas mano DELL Lexar korteles jam mat netinka. Kadangi laidus palikau kaime, tai ir nuotraukikiu, kuriu beveik 1Gb negaliu perkelt. Raiks pakentet :(
Labas rytas. Ech gera buva. Dabar gyvensiu Mierkio laukimu. Mazu kas pakvies :oops:
Tiesa, buvau atvezes visus Rubikiu radinius, kad atsirinktu kas kieno. Kadangi dar shis tas liko (shviesisi zalia maikute tr. rankovem, odines padevetos pirshtines ir miegmaishis (jau padroztas))prashom atsishaukt. Jei ne, viskas eis i konteineri.
 #200954   Agis
 31 Geg 2010 07:53
Dėkoju visiems, kad atradote noro, laiko, lėšų sudalyvauti penktajame mūsų susitikime prie Atmatos upės.Labai didelis ačiū komandų kapitonams Vavai ir Stirlicui, kurie šauniai tvarkėsi su savo komandų nariais paruošdami juos rungtimis, masažuodami, gaivindami juos tiek prieš rungtis, tiek po jų.Dėkoju visiems, kurie po mano ištarto prašymo ėme kastuvą, dalgę, tentą, kuolus....ir kitą meetinį inventorių ir atliko mano užduotis paruošiant teritoriją, dėkoju Žvejo tribūnos elektrikui Airiui, be kurio indėlio neturėtume nuo elektros priklausančių malonumų, dėkoju senukui už mergyčkoms suorganizuotą žaidimą "Garažas", kuriame galėjo sudalyvauti antrosios pusės, dėkoju žmogui "gimusiam medžioti, bet žvejojančiam" už šaudymo rungties įgyvendinimą, dėkoju Kuzmičiui, kurio visą indėlį apibudina tiesiog jo nikas, nes viską jis moka, visada padeda, padaro, paguodžia, prižiūri, dėkoju Kamsčiui, tiksliau Kamštukui už ką, tai visi žino, bet istorija nutyli :-D ...
Dėkoju visai savo "senolių" komandai, kuri įrodė, jog ir šlubuodami dar gali sėkmingai rungtis su jaunėliais, leisdami jiems laimėti pagrindinę rungtį "Žvejyba" tam , kad ateityje nebijotų atvažiuoti :-D
Dėkoju savo "porininkui" eLPi už renginio eigos sugalvojimą ir jo įvykdymą visu šimtu procentų :!:
Dėkoju visiems kurių nepaminėjau, nes dar galvoje irgi makalynė vyksta vis tarsi prasukinėjant filmuką atgal...

Kita vertus, argi gali būti kitaip, kai suvažiuoja tokie šaunųs, draugiški forumo nariai.Tada tik belieka susakyti kas po ko seka ir viskas eina kaip iš Vitolio pypkės :-D
Dėkuj, manau ir toliau sėkmingai pildysim Tribūnos istorijos puslapius laiks nuo laiko papuošdami juos susitikimų akimirkomis.
Visiems dalyvavusiems :/brazasista

p.s.manau pasiekėme keptų stintų porcijos pardavimo kainos rekordą :-D 1 stinta kainavo 12 litų :lol:
 #200957   eLPi
 31 Geg 2010 08:00
Didelis dekui visiems,
ir nesvarbu jog velniskai pavargau, pasak zmonos numeciau kelis kg svorio, nepazvejojau ...
man buvo gera su Jumis ;-var-var. :-blablab-: :beer'2
Penktasis meetas prie Atmatos man patiko ....laaaaabai patiko ..... ziauriai patiko :/brazasista
".... ir po velniu visi tegul eina,
kurie dainas i miega ismaino,
kurie nemegsta koses su dumais ir su uodais..." :lol:

::hai-bai
 #200961   Vitolis
 31 Geg 2010 08:03
Agis rašė:

p.s.manau pasiekėme keptų stintų porcijos pardavimo kainos rekordą :-D 1 stinta kainavo 12 litų :lol:
Obana. Pasrodo likau Kuzmiciui skolingas 48 Lt.
A girdz Kuzmiciau. Kai atvarysi ziemu Rubikiuos, ataduosiu skolu.
ir da. Kuzmiciau, tavo sheimyna nepakartojama. Ypac shokeja ;-var-var. ;-var-var. ;-var-var.
 #200996   senelis
 31 Geg 2010 10:12
Airis rašė:ach tai stintos buvo buvo 12lt uz vnt!!!
tai marinuotos gal po 15lt
seneli,cyma, gintasai-- keli lt mano blusiui geriau nei didelis aciu ::hai-bai
(foto idesiu veliau,nes imagesakas uzluzes)
Airi,parasyk blusiuko saskaitos nr. :oops: Nes buvo ziauriai skanu.... Kaip,beje,ir cymos produkcija ;-) Gerai jums,neviengungiams... :?
 #201005   Robinjo
 31 Geg 2010 10:34
geras kadras :-D :gutgut Dave ir man paragaut sitie apzoros, skonis mmmm :gutgut :gutgut

p.s ai beja pamirsau paminet, zirniai , kuriais pavaisino airio brangioji buvo tiesiog super :gutgut
Paskutinį kartą redagavo 1 Robinjo. Iš viso redaguota 31 kartus.
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė