zinoma yra. ir netgi kartais geresniu vietu uz nemersetawongas rašė:Sveiki. O ar yra dar kokia vieta, kur galima pagauti. Nes sekmadieni Nemirsetoje buvo zveju be gale. Gal kas bandete kokioj Sventojoje ar kur aplink Palanga ir t.t. Tiltas nedomina
Gal i PM isduosi. Nelabai megstu kolukio tipo zvejybos.martiz-zz rašė:zinoma yra. ir netgi kartais geresniu vietu uz nemersetawongas rašė:Sveiki. O ar yra dar kokia vieta, kur galima pagauti. Nes sekmadieni Nemirsetoje buvo zveju be gale. Gal kas bandete kokioj Sventojoje ar kur aplink Palanga ir t.t. Tiltas nedomina
O ten ar yra galimybe saugiai privaziuoti su auto?Ar ten pedinti koki 2 km. Gal pasakysi apytikriai kaip privaziuoti.Mantas26 rašė:gali drasiai gaudyti butingeje
martiz-zz rašė:tai vat buvau nulekes i jura pabraidziot. kibimas nerealus. kas metima kibimas... pagavau tikrai daug kazkur apie 50... kai nebetilpo ant kukano paleidinejauisbandziau daug blizgiu ir susiradau kibiausia (+) isbandziau ta suduka is baltijos zukles kur tipo be kablio
na ir ka? ten grynas sudas... 10 kibimu nei vienos neistraukiau.... beja pagavau savo didziausia gandra
96cm 980g
rukytiMantas26 rašė:martiz-zz rašė:tai vat buvau nulekes i jura pabraidziot. kibimas nerealus. kas metima kibimas... pagavau tikrai daug kazkur apie 50... kai nebetilpo ant kukano paleidinejauisbandziau daug blizgiu ir susiradau kibiausia (+) isbandziau ta suduka is baltijos zukles kur tipo be kablio
na ir ka? ten grynas sudas... 10 kibimu nei vienos neistraukiau.... beja pagavau savo didziausia gandra
96cm 980g
sudysi ? ar ka kita ?
861493659 Zvejybos kontrolės departamentasjashas rašė: Turejau kazkoki GA numeri bet aisku nieks nekele ir faksas isijunge, tai gal galit kas parasyt numeri GA kad kita kart pamacius tokius vaizdus kas nors sureguotu i tai.
martiz-zz rašė:tai vat buvau nulekes i jura pabraidziot. kibimas nerealus. kas metima kibimas... pagavau tikrai daug kazkur apie 50... kai nebetilpo ant kukano paleidinejauisbandziau daug blizgiu ir susiradau kibiausia (+) isbandziau ta suduka is baltijos zukles kur tipo be kablio
96cm 980g
rayyyma rašė:sendien per diena siaip netaip 11 gandru nutveriau... silpns kibims